1. Photoshop recensie feedback gevraagd!

Re: Photoshop recensie feedback gevraagd!

Nee hoor, gewoon hier laten staan. Showcase kan best wat topics gebruiken. :)
 • Nee hoor, gewoon hier laten staan. Showcase kan best wat topics gebruiken. :)
 • Hallo allemaal ik doe graag Photoshop en ik had een Photoshop recensie gemaakt voor een memberrecensie-challenge. We kregen er niet zoveel reacties op en de reacties die er waren gingen over de tekst of zeiden alleen dat ze het mooi vonden maar niet hoe het beter kon.

  Nu vroeg ik mij af, hier zitten best veel mensen met veel Photoshop kennis (neem ik aan) dus zouden jullie kunnen kijken en zeggen wat ik eventueel zou kunnen doen om in de toekomst deze dingen nog beter te maken?

  Het was een co-op challenge dus schreven we hem met zijn tweeën, vandaar de rare interview-achtige stijl van de tekst, maar het gaat natuurlijk om het uiterlijk. Dat het soms minder goed leesbaar is weet ik trouwens al wel, maar voor de een is het beter te lezen dan voor de ander (sommige mensen hebben slechtere ogen of hebben er eerder pijn aan bijvoorbeeld) daarom blijft de stijl van de tekst toch altijd weer een gok :P. Op mijn eigen scherm was het trouwens perfect te lezen, maar ik heb er een met Brightview waardoor het misschien al eerder goed te lezen is dan op andere 'normale' schermen, maar dat weet ik niet zeker. Had denk ik de stroke er omheen iets zichtbaarder moeten doen in de felle stukken :P.

  Hier is hij, klik er even op want hij is gerescaled naar een kleiner formaat:


  Als de moderators vinden dat dit topic eventueel ook een topic kan worden waar iedereen zijn Photoshop recensies in kan posten voor feedback en dergelijke (op de frontpage krijg je dat immers niet echt en het 'Post hier al je Photoshop creaties!' topic lijkt me niet echt geschikt om al die dingen in te plaatsen, een speciaal topic hiervoor lijkt me dan beter) dan lijkt het me handig de naam van het topic te veranderen naar 'Post hier al je Photoshop recensies!' of iets als dat. Maar als dat niet echt een idee is hoeft het natuurlijk niet :P.

  Maarja ik zou graag feedback willen op mijn review, bij voorbaat dank!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren