1. PHP Probleem

Re: PHP Probleem

Topic mag dicht van topicstarter, bij deze.
  • Topic mag dicht van topicstarter, bij deze.
  • Heel erg bedankt, man.

    Het kwam door dat enquote. <frame name="main" in de index.

    Dus slotje.
  • Je moet dan target="_self" of "contents" gebruiken.

    Enquote trouwens de namen van frames. Dus <frame name="contents"
  • Ja die main of _man staat er nog in, maar zo doet ie het niet.

    Sorry maar wat bedoel je met frameset?

    Dit komt uit de index

    <frameset framespacing=0 frameborder=0 border=0 rows="119,*">
    <frame name=banner src=header.htm scrolling=no noresize target="contents">
    <frameset cols="142,*">
    <frameset rows="153,50%">
    <frame name=contents src=headlines.php target="main" scrolling="no">
    <frame name="contents1" src="left2.htm" scrolling="no" target="_self">
    </frameset>
    <frame name=main src=main.htm scrolling="auto">
    </frameset>
    <noframes>
    <body lang=NL style='tab-interval:35.4pt'>
    <div class=Section1>
    <p>This page uses frames, but your browser doesn't support them.</p>
    </div>
    </body>
    </noframes>
    </frameset>

    ——————————–

    En dit komt uit de hele pagina.

    <html>

    <head>
    <title>Anime Mania</title>
    <base target="_main">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"><style type="text/css">
    <!–
    body {
    background-image: url(PS%20sliced/afbeeldingen/Anime-Mania_02.jpg);
    }
    body,td,th {
    font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
    }
    a {
    font-size: 10px;
    color: #6699FF;
    }
    a:visited {
    color: #6699FF;
    text-decoration: none;
    }
    a:link {
    text-decoration: none;
    }
    a:hover {
    text-decoration: none;
    }
    a:active {
    text-decoration: none;
    }
    –>
    </style></head>

    </html>

    <?php
    error_reporting(E_ALL);
    include("http://anime.gamepalaceshop.nl/forum/config.php");

    $limit = 5; //aantal topics
    $letters = 20; //aantal letters voor strip
    $forumpath = "http://anime.gamepalaceshop.nl/forum/";


    function strippen($c,$letters){
    if(strlen($c) > $letters){
    $kort = substr($c, 0, $letters);
    $laatste_spatie = strrpos($kort, ' ');
    $kort = substr($kort, 0, $laatste_spatie);
    $c = $kort.'…';
    return $c;
    }
    else{
    return $c;
    }
    }

    $hostname = "localhost";
    $user = "";
    $password = "";
    $database = "";

    mysql_connect($hostname, $user, $password) or die ("Kan geen verbinding maken met de host");
    mysql_select_db($database) or die ("Kan de database niet openen");

    $query = "SELECT topic_id,topic_title FROM phpbb_topics WHERE topic_status != 1 ORDER BY topic_last_post_id DESC LIMIT 0,".$limit;

    $res = mysql_query($query) or die(mysql_error());

    while($data = mysql_fetch_assoc($res)){

    $topic_titel = strippen(stripslashes($data["topic_title"]), $letters);

    echo "&nbsp; &raquo; <a href="".$forumpath."viewtopic.php?t=".$data["topic_id"]."" title="Forum topic ".$data["topic_title"]."" onmouseover="window.status='Forum topic".addslashes($data["topic_title"])."';return true" target=_main>".$topic_titel."</a><br>";

    }
    ?>
  • of _self
  • Uhm, ik zie hier nergens een frameset oid. Dus hier kunnen we niks mee. Er staat trouwens wel _main, moet dat niet main zijn?
  • Headlines van PHPBB script

    <?php
    error_reporting(E_ALL);
    include("http://anime.gamepalaceshop.nl/forum/config.php");

    $limit = 5; //aantal topics
    $letters = 20; //aantal letters voor strip
    $forumpath = "http://anime.gamepalaceshop.nl/forum/";


    function strippen($c,$letters){
    if(strlen($c) > $letters){
    $kort = substr($c, 0, $letters);
    $laatste_spatie = strrpos($kort, ' ');
    $kort = substr($kort, 0, $laatste_spatie);
    $c = $kort.'…';
    return $c;
    }
    else{
    return $c;
    }
    }

    $hostname = "localhost";
    $user = "";
    $password = "";
    $database = "";

    mysql_connect($hostname, $user, $password) or die ("Kan geen verbinding maken met de host");
    mysql_select_db($database) or die ("Kan de database niet openen");

    $query = "SELECT topic_id,topic_title FROM phpbb_topics WHERE topic_status != 1 ORDER BY topic_last_post_id DESC LIMIT 0,".$limit;

    $res = mysql_query($query) or die(mysql_error());

    while($data = mysql_fetch_assoc($res)){

    $topic_titel = strippen(stripslashes($data["topic_title"]), $letters);

    echo "&nbsp; &raquo; <a href="".$forumpath."viewtopic.php?t=".$data["topic_id"]."" title="Forum topic".$data["topic_title"]."" onmouseover="window.status='Forum topic".addslashes($data["topic_title"])."';return true" target="_main">".$topic_titel."</a><br>";

    }
    ?>

    Dit is het werkend script maar het probleem is dat ie de pagina's niet in het goede frame laad. Ik heb al van alles geprobeerd, maar niets helpt. De target moet main zijn, maar hij laat hem gewoon steeds in default oid.

    Kan iemand mij helpen.

    BVD 8]

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.