1. Pijn bovenkant voet??

Re: Pijn bovenkant voet??

Raadpleeg een medisch specialist, internet gaat je niet verder helpen.
 • Raadpleeg een medisch specialist, internet gaat je niet verder helpen.
 • Ik zou idd even naar de dokter gaan.
 • Nee, maar misschien moet je naar de dokter toe?
 • Ja, zelfs iemand met behoorlijk wat medische kennis kan hier weinig mee zonder lichamelijk en eventueel beeldvormend onderzoek. Ik kan een complete anamnese op je los laten en nog vrij weinig wijzer worden.

  Maak dus gewoon een afspraak bij je huisarts of de sportarts aangesloten bij je club als je die hebt. Zelfs als we hier een diagnose zouden kunnen stellen heb je alsnog toestemming van een van de twee nodig voor een eventuele therapie.
 • Ik heb nogal last van m'n voet en vroeg me af of iemand een idee heeft wat het kan zijn:

  Dik 2 maanden geleden zette ik met de punt van mn voet een blok op de voetbaltraining, ik kon er alleen geen kracht achter zetten dus sloeg mn voet de verkeerde kant op. sindsdien heb ik een zeurende pijn aan de bovenkant van m'n voet. Vooral als ik hem beweeg. Ik dacht eerst dat ik gewoon wat verrekt had maar dat lijkt me nu onwaarschijnlijk. Ik kan me ook niet herrinneren dat ik er net zo veel last van had toen het net was gebeurd als nu. Ik heb er gewoon nog mee gesport, maar heb wel al een keer anderhalve week rust gehouden. Ik voelde t eigenlijk niet meer maar gister tijdens de training kreeg ik wel weer erg last. Nu vandaag ook weer veel last, kan wel gewoon lopen alleen zeurende pijn bij bewegen.

  Iemand misschien ook zoiets meegemaakt en weet wat het is?

  Bij voorbaat dank!

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.