1. problemen met videokaart

Re: problemen met videokaart

 • Maak je de pc wel eens van binnen schoon? Dat moet namelijk wel en zeker met koelingen en fans. Na verloop van tijd raken die dingen vol met stof en teveel stof resulteert dat het niet meer naar behoren gaat werken.
  Busje lucht kopen en dat gebruiken, in combinatie met een stofzuiger. of als je die hebt een compressor erop, maar daarbij moet je de fan dan tegenhouden omdat je het anders molt vanwege de hoge druk.
  Busje lucht, zoals Icidu Air duster of Dust Off, kun je kopen bij de pc speciaalzaak (norrod, 4launch, alternate, etc) of bij Handyman.
 • De fans van je videokaart maken meer herrie dan normaal?
  Kan zijn dat de temperatuur meet rotzooi niet helemaal naar behoren werkt, maar dan zou je wel gewoon beeld moeten hebben..
 • Hallo,
  ik heb sinds kort een probleem met m'n videokaart van mijn pc. Hij doet het namelijk niet (argh). Als ik de pc (via de dvi output (en een dvi naar vga converter) van de videokaart) aansluit op een monitor en de computer aanzet, geeft de monitor aan dat hij geen signaal krijgt. maar als ik de pc via de vga output van het moederbord aansluit, krijg ik wel beeld en doet de computer het gewoon normaal. Wel maken de fans in de computer wanneer hij aanstaat een veel harder geluid dan normaal. iemand enig idee?

  mijn specs zijn:

  videokaart: Nvidia GeForce 8800 GTS
  voeding: Nexus NX-5000 (500 watt)
  geheugen: 2x 1024 MB ddr2
  Processor: Amd Athlon X2 5000T
  moederbord: Asrock alive NF7G
  OS: vista home premium
  en een extra nexus casefan

  Alvast bedankt

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.