1. Prophets of Sciene Fiction

Re: Prophets of Sciene Fiction

Ja, ik bedoel tof dat William Gibson het internet heeft "voorspeld", en dat hij zo'n awesome schrijver is, maar dat betekent niet dat hij het internet mogelijk heeft gemaakt natuurlijk.
 • Ja, ik bedoel tof dat William Gibson het internet heeft "voorspeld", en dat hij zo'n awesome schrijver is, maar dat betekent niet dat hij het internet mogelijk heeft gemaakt natuurlijk.
 • Maar dat is toch anders dan mogelijk gemaakt?:P Ik kan nu ook 1000 random dingen noemen over het jaar 2300, als er eentje uitkomt zou ik dat dan ook mogelijk hebben gemaakt?:P
 • Mary Shelley was de eerste ooit die met een boek kwam over Victor Frankenstein een persoon die lijken deed doen bewegen. Nu bijna 200 jaar later is de technologie zo ver dat niet alleen lijken weer kunnen bewegen maar ook dat mensen die verlamd zijn met de nodige therapie en hardwerken weer kunnen gaan lopen. Nou goed je moet de uitzending gewoon zien haar SCI FI van 1816 is heel dichtbij de realiteit gekomen.
 • Frankenstein enzo, stuff… SCIENCE!!

  Maar inderdaad, leg uit! :lol:
 • Bijna 200 jaar later kunnen wetenschappers al bijna gaan bepalen met PGD wat voor kleur ogen/haar een kind gaat krijgen en of ze kunnen zingen of niet en hoe lang je wordt en hoe zwaar.
  Wat heeft dat met Mary Shelley te maken? :P
 • ?

  Ik heb Shelley heel hoog zitten hoor, maar wat heeft ze mogelijk gemaakt dan?
 • Net klaar met de eerste aflevering. Mary Shelley wat een heldin _O_. Ze heeft zoveel dingen mogelijk gemaakt. Bijna 200 jaar later kunnen wetenschappers al bijna gaan bepalen met PGD wat voor kleur ogen/haar een kind gaat krijgen en of ze kunnen zingen of niet en hoe lang je wordt en hoe zwaar.
 • http://science.discovery.com/tv/prophet ... e-fiction/

  Ik zag paar uur geleden tijdens reclame van Discovery Channel langskomen van dit. Ik zag Ridley Scott + SCI FI schrijver namen als Philip K Dick, dat moet wel goed zijn. Heb zelf de eerste aflevering gedownload en 10 minuten gekeken ga zo verder. Kreeg alleen ineens oorpijn tijdens het kijken(ivm operatie niet de aflevering).


  De eerste aflevering gaat over Mary Shelley de schrijfster van Frankenstein. Wat ik tot nu toe gezien heb van de eerte aflevering is het de moeite waard. De serie krijgt ook een 8.3 op imdb.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren