1. Queens of the Stone Age

Re: Queens of the Stone Age

Nochtans denk ik dat ik, ondanks de beperkte Lanegan songs, Lullabies to Paralyze prefereer boven SotD. Geen irritante nummers van Oliveri meer, de reclamestukjes ontbreken en de sfeer bevalt me iets beter.
 • Nochtans denk ik dat ik, ondanks de beperkte Lanegan songs, Lullabies to Paralyze prefereer boven SotD. Geen irritante nummers van Oliveri meer, de reclamestukjes ontbreken en de sfeer bevalt me iets beter.
 • De laatste cd haalt het echt niet bij hun eerdere werk.
  En de laatste twee shows die ik van ze zag , waren ook een matte vertoning..
  Blijft natuurlijk wel een goede band, met ditto frontman..
 • Leuke band, vind alle cd's wel eigenlijk wel vermakelijk, hoewel ze vrij snel vervelen. De nummer met Mark Lanegan behoren tot mijn favorieten.
 • Geweldige band. Ik heb alle cd's op Rated R na (die komt er nog bij). Ik zie zojuist dat ze inderdaad naar Lowlands komen!
 • Heb ze een paar jaar geleden op Pinkpop gezien.
 • Ik ben een fan, Josh Homme = Rock 'n Roll 8) Lullabies to Paralyze is weer een geweldig album, weer helemaal anders dan Songs for ze Deaf.
  Favo nummers:
  -Debuut: Regular John, If Only, You Would Know
  -Rated R: Feel Good Hit, Lost Art, Monsters in the Parasol
  -Songs for the Deaf: alles! Beste plaat van 2002 ffs!
  -Lullabies To Paralyze: Tangled up in Plaid, In My Head, Someone's in the Wolf, You got a killer scene there man
 • Everybody Knows That You're Insane…heeft een uhm…aparte clip :lol: ! Ze staan trouwens op Lowlands en Werchter, kijken of ze er live nog wat van bakken. Op cd zijn ze in ieder geval wel oke!
 • Ik heb hun nieuwe cd ook geluisterd maar ik moet hem nog maar eens luisteren vrees ik ik vond hem nogal wat rustig.
  Terwijl het vorige album juist wat rockachtig was zeg maar.
 • Hey album 'Lullabies to Paralyze' is alweer een tijdje uit en het is lang geleden dat ik een cd zo lang achter elkaar kon luisteren zonder 'em dood te draaien, wat een wereldplaat.
  De plaat die ze hiervoor maakten (Songs for the Deaf)was natuurlijk al niet misselijk en het concert wat ik van die gasten heb gezien is misschien wel het beste optreden wat ik ooit in me leven heb meegemaakt en ik heb door de jaren heen aardig wat shit gezien en gehoord op festivals en in de verschillende Nederlandse hallen.
  Als je deze band nog niet kent (schaam je!), ga dan eens naar de officiele site www.qotsa.com of koop gewoon de cd, je zult er geen spijt van krijgen! (6)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren