1. Raad het game personage!

Re: Raad het game personage!

Ream mag zijn plaatje posten in bovenstaand topic.
 • Ream mag zijn plaatje posten in bovenstaand topic.
 • Zucht -_-'
  Te makkelijk dus.

  Raem, jij bent. Vergeet niet dat als je niet binnen twee uur sinds de bevestiging van de maker van het plaatje post, iemand anders hem ook mag posten. ;)
 • Sonic =)
 • Veel van de mensen hier zullen dit spel wel kennen van andere fora. Het principe is dat je een plaatje van een game personage zo vervomd, dat hij nog maar net herkenbaar is. Dan moeten andere leden hem gaan raden, en de eerste die het juiste personage raad, krijgt de eer en mag als beloning het volgende plaatje maken ^^D.

  Regels :7:
  - De makers van het plaatje mogen hints geven, het lijkt me wel duidelijk wanneer dat nodig is.
  - Als een plaatje onraadbaar blijkt te zijn, en de maker van het plaatje reageert niet of geeft geen hints, mag een willekeurig persoon een plaatje posten. Het liefst moet dit in overleg met de andere members gebeuren. Het is namelijk moeilijk om hier een duidelijke tijdsregel voor te bedenken.
  - Als iemand het plaatje heeft geraden, moet deze persoon binnen 2 uur een nieuwe plaatsen. Zo niet, mag weer iemand anders het plaatje posten. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
  - Als je het plaatje hebt geraden, wacht je eerst op de bevestiging van de maker of het goed is. Pas daarna moet je posten, want je weet natuurlijk niet helemaal zeker of het juist is wat je raadt.

  Ik zal maar eens even beginnen met een simpele:

  Succes ermee, ook al zul je het waarschijnlijk niet nodig hebben ^_^'.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.