1. Simon

Re: Simon

Yup, carriere change etc.
Anyway, /care?
 • Yup, carriere change etc.
  Anyway, /care?
 • Die heb ik gelezen, dies wel baas ja.
 • Jah Simon schreef verschillende items en was regelmating te zien in uitgespeeld.
 • Frontpage Simon, diegene van:
  Chrono Cross is de beste game ooit
  Column | 15 augustus 2010 - Schattig dat je bij Final Fantasy X moest huilen. En met schattig, bedoel ik in en in triest. Leuk dat je World of WarCraft-leven beter is dan je echte leven, maar hier is een geheimpje: dat ligt niet aan die game, maar aan je leven. Super dat Call of Duty ervoor zorgt dat je jezelf een paar uurtjes de man voelt omdat je tienjarige kleuters neerschiet en nee, Half-Life (1 óf 2, who cares) heeft niet ‘het beste verhaal ooit’; lees eens een boek of zoiets. We kunnen uren discussiëren over wat nou de beste game ooit is en waarom. De slimmeriken die het niet kunnen winnen zullen het uiteindelijk nog gooien op ‘een kwestie van smaak’. Een drogreden, want de beste game ooit heeft niets te maken met smaak. Het is een kwestie van Chrono Cross.

  Waar zullen we eens beginnen? De soundtrack dan maar. Ooit heb ik nog eens 150 gulden uitgegeven voor de soundtrack van deze game en ik kan jullie vertellen: dat zijn tot op de dag van vandaag nog steeds de beste 150 gulden die ik ooit aan een Chrono Cross-soundtrack heb uitgegeven. Beste soundtrack ooit, punt.


  Het is dat Chrono Cross nog nooit in Europa is uitgebracht, anders had ik dit verhaal hier niet eens hoeven opsteken. Hoe kan de opvolger van het briljante Chrono Trigger iets anders zijn de beste game ooit? Bovendien is de invoering van veel elementen uit de game Radical Dreamers (petje af voor die ene ziel hier die per ongeluk genoeg smaak heeft om óók die game gespeeld te hebben) een heerlijk cadeautje voor de kenner. Als je Chrono Cross nooit gespeeld hebt, verdien je het eigenlijk niet eens om op deze game gewezen te worden. Maar vooruit, ik ben de beroerdste niet.

  Het perfecte totaalpakket zorgt ervoor dat Chrono Cross (ook wel bekend als de beste game ooit met de beste soundtrack ooit) de beste game ooit met de beste soundtrack ooit is geworden. Meer dan veertig personages met stuk voor stuk meer ziel dan elk ander gamepersonage ooit, twee parallelle dimensies waar niets te doen is wat niet fantastisch is. Een overkoepelende verhaallijn om je vingers bij af te likken, doorspekt met kleine subverhalen die Chrono Cross de beste game ooit maken. Oh ja, de game ziet er nog eens gruwelijk mooi uit. Punt. En meer ga ik er niet over zeggen, want wie alles over deze game wil weten moet ‘m gewoon gaan spelen. Dan maar even geen kleuters neerhalen in Call of Duty of je Rogue Nightelf plus twee firedamage met magic wall of incredible defence (WTF?!) even een middagje in de kou laten staan.

  Dan nog even een voetnoot om ervoor te zorgen dat jij je kostbare tijd niet nutteloos hoeft in te vullen. Als je zo geneigd bent om te gaan roepen: ‘Zo, die Simon mag dan wel verschrikkelijk sexy zijn, wat een kutartikel, zeikerd, denkt dat-ie leuk is, even interessant doen omdat hij toevallig vroeger een keer een leuke game heeft gespeeld die nooit in Europa uit is gekomen. Wat een wanker zeg!’ Gewoon niet doen, om te beginnen omdat ik het niet lees, ten tweede omdat je er simpelweg niets aan hebt om zoiets neer te typen. Ga anders nog even een traantje laten bij je zeventiende playtrough van Final Fantasy X (overigens het slechtste deel uit de serie, maar dat voor een andere keer).


  En dan zijn er nog deze mensen: ‘Wow, Chrono Cross gespeeld, dus ik weet waar ik het over heb. Die game was echt zo goed niet, pure bagger. Wat een wanker is die Simon zeg!’ Gewoon niet doen, als je dit soort dingen zegt blijkt het maar weer dat je Chrono Cross niet echt gespeeld hebt, maar dat jij je toch wilt mengen in een discussie waar je de ballen verstand van hebt. Dat kan namelijk zo heerlijk gemakkelijk op internet. Leuk geprobeerd, maar uiteindelijk pure verspilling van jouw tijd en van de tijd van iedereen die het leest.

  En tot slotte nog de laatste groep: Jelle. Ja, meneer van Es, ik heb het tegen jou. Die ene (en waarschijnlijk laatste) keer dat ik eens op jouw site mag schrijven (nee Simon, het maakt echt niet uit wat je schrijft) maak ik er meteen gebruik van om ook jou even op te voeden. A) Wild Arms is fantastisch. B) Wild Arms is fantastisch. C) Simon heeft altijd gelijk. D) Lees die intro nog eens door. E) Lees nu nog een keer die intro door, dat stukje over World of Warcraft, sorry, maar het moest gezegd worden. F) Chrono Cross is de beste game ooit. G) Punt.

  Geplaatst op zondag 15 augustus 2010 om 13:43 door Simon Zijlemans

  Omdat ik het artikel even zo snel niet kan vinden en hem destijds zo leuk vond hem in een word document te hebben opgeslagen.
 • Wat zei zeggen maar dan met een epische twist!
 • Wie is Simon nou weer?
 • Wie is Simon?
 • Zit ik net gamekings te kijken en wie zie ik daar Simon :D
  Simon is dus de nieuwe presentator van gamekings. Hij heeft dus niet echt lang freelance gewerkt want hij werkt nu alweer bij MTV.

  Wat vinden jullie ervan dat Simon nieuwe presentator is van gamekings?
  Ik persoonlijk vind het wel tof want Simon kon altijd al wel goed zijn verhaal doen.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.