1. [sitecheck] Portfolio pagina

Re: [sitecheck] Portfolio pagina

het laadt te langzaam! en die letters vind ik niet mooi, ook het pixellige is beetje jammer, en ik vind dat de achtergrond er niet goed bijpast. Verder vind ik het wel een leuk idee :)
 • het laadt te langzaam! en die letters vind ik niet mooi, ook het pixellige is beetje jammer, en ik vind dat de achtergrond er niet goed bijpast. Verder vind ik het wel een leuk idee :)
 • Ik vind het niet mooi. De tekst staat niet mooi, alles is heel klein en niet mooi 1 geheel. Tevens vind ik de achtergrond ook niet mooi maar goed dat is een kwestie van smaak. Ik zou gewoon al die links simpelweg in een duidelijk rijtje onder elkaar zetten, en misschien een wat frisser/scherper oogend achtegrondje gebruiken. Het doet me een beetje denken aan een boekverslag omslag gemaakt in Microsoft Word.

  Anyway ik vind het idee wel vet. Suc6! :lol:
 • Ziet er wel koel uit, maar je kan beter je layout opdelen in kleine delen (slicen) want het laadt te lang. Misschien is het design iets te druk. Meestal heb ik dat bij portfolio's het 't fijnste is als het zo simpel mogelijk is maar toch mooi oogt.
 • Mooi design, ik zou alleen ook van de woorden een hotspot maken, en een snellere host voor de plaatjes zoeken, ze moeten te lang laden.
  Go Go! ;)
 • Ik klikte zelf steeds op de woorden zelf zonder de gebouwen aan te wijzen. ^_^'

  Al is het een redelijk vaak gebruikt thema (vooral bij fantasy artsites), ik kan het alleen maar toejuichen. Ik zal alleen de wolken wat meer detail geven qua schaduw, zodat ze realistischer over komen. :)
 • ziet er leuk uit :D
  alleen zou ik toch maken dat je ook op de namen kan klikken (dat je ook op About Me kan klikken ipv alleen die toren)
 • ke hier heb je er 1 :P

  : het disign valt wel mee maar je ziet zeg maar de pixels zitten en dat is wel jmmr
 • euhm..ja…zou toch graag wat meningen willen zien….
 • Ik ben nog laannggg nie klaar maar goed….ik wilde even weten wat jullie van het idee/design vinden?..

  Oh btw..alleen About me heeft nog een design erachter…de rest muziekjes of niks.

  http://www.activeusa.net/tomrutjens/index.htm

  Thnx alvast :7

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren