1. Sport slowchat

Re: Sport slowchat

Het is gewoon slowchat voor sport, dus succesverhalen mag ook hoor.
 • Het is gewoon slowchat voor sport, dus succesverhalen mag ook hoor.
 • Is dit.echt.alleen voor dr chat.tijdens de.wedstrijden? Dus geen persoonlijke succesverhalen?
 • Ik hoop dat we winnen, maar het gaat erg moeilijk worden vind Duitsland ook erg goed.
 • hij zegt dat hij de bal niet fijn vond het leek een strandbal
  Wat een druif :')
 • Benzema valt wel door de mand…

  Dude, say what?
 • Benzema valt wel door de mand…
 • Pipita komt erin!
 • Ik vond het meeste toch wel door Braafheid komen. Twee van de drie goals was toch wel grotendeels zijn schuld. En het probleem was ook doordat Braafheid zo slecht is dat of Mathijssen of Heitinga hem steeds kwamen helpen en dat de verdediging daardoor telkens niet goed meer stond.
 • Radiant, Duitsland miste er twee: Schweini en Lahm. Goede spelers, maar het verschil is dat zij het kunnen opvangen en daarbij geen (of bijna geen) kwaliteit verliezen. Veel bredere kwaliteitsselectie dan wij.

  Schweinsteiger, Lahm, Gomes, Hummels, Reus en Gotze speelde op het eind maar een paar minuten mee.

  Het probleem gister was ook niet eens zozeer de aanvallers. De aanvallers waren inderdaad slecht, maar van je hele veldbezetting klopt niets. Als je al niet normaal de bal over de middellijn krijgt dan zit er simpelweg iets mis in je opbouw. Het zegt genoeg dat Sneijder constant veel te diep moet inzakken om die bal te krijgen. Als ie op 10 blijft staan dan moet hij constant die gehele ruimte achter de spitsen vullen, maar ook daar worden de passlijnen simpelweg geblokkeerd.
 • Maakt inderdaad niet uit of je nou Schweini neerzet of speelt met Kroos en Khedira. Zelfs op die posities is het verschil bij Oranje groter, met Strootman van PSV of De Jong van City. En Strootman is bij lange na niet goed genoeg.

  Het maakt wel uit als Robben niet speelt, dat is net als een Duitsland zonder Ozil. Dan is er nog Van Persie, die bij zijn club momenteel in de vorm van zijn leven verkeert. Wij moeten dat opvangen met jongens als Beerens en Babel. Dan heb je dus gewoon geen breedte want die zijn echt niet goed genoeg.

  Helemaal onze backs, dan is zo'n Pieters dus basisklant.
 • Radiant, Duitsland miste er twee: Schweini en Lahm. Goede spelers, maar het verschil is dat zij het kunnen opvangen en daarbij geen (of bijna geen) kwaliteit verliezen. Veel bredere kwaliteitsselectie dan wij.
 • Pff wat was NL slecht zeg, met een paar missende spelers hebben we maar een matig elftal. Zonder overigens Duitsland te kort te doen, want die hebben ook een goed elftal.
 • Ben bang voor een 3-0.

  Wanneer angst werkelijkheid word <img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" />

  Maar kom op jongens, vergeet niet met wat voor opstelling we daar stonden. We misten bijna alle toppers. Fucking waardeloos, Oranje is op volle kracht 3x zo goed als dit. We kunnen er echt wel wat van bakken op het EK.
  Duitsland was ook niet op zijn sterkst. Toch netjes dat het maar 3-0 is geworden.
 • We hebben inderdaad geen brede selectie en een aantal blessure gevoelige spelers, lastig
 • Punt is dat duitsland ook niet het sterkste team scheen te staan, dus conclusie is dat nederland A-(B?) minder goed is dan Duitsland A-.
  Maar er leek gewoon niet goed opgelet te worden af entoe en ondanks dat het ook goede aanvallen waren vielen alle drie de doelpunten eigenlijk op een vergelijkbare manier.wat aan de klasse van de duitse aanval te wijten maar ook aan de kwaliteit van de verdediging.
  Maar goed de lijn van de af gelopen tijd is in iedergeval door getrokken….
 • Op een EK wel, omdat ik dan verwacht dat ze er echt voor gaan. Maar we hebben sowieso een gigantisch probleem in de breedte en Van Persie en Robben zullen nog wel vaker wedstrijden gaan missen.

  En het lijkt er ook op dat steeds meer tegenstanders druk durven te gaan zetten. Andere coaches zien deze duels ook.

  Vergeet niet dat de Duitsers nog jongens als Lahm, Schweini en Gomez niet eens hadden.
 • Ben bang voor een 3-0.

  Wanneer angst werkelijkheid word :(

  Maar kom op jongens, vergeet niet met wat voor opstelling we daar stonden. We misten bijna alle toppers. Fucking waardeloos, Oranje is op volle kracht 3x zo goed als dit. We kunnen er echt wel wat van bakken op het EK.
 • Hoe durf je Kuyt zo lang te laten spelen.
  Kuyt :')
 • Misschien dat dit een alarmbel doet gaan rinkelen.

  Maar ja, wat hebben we nou eigenlijk voor materiaal? Wat hier loopt zoals Beerens, Braafheid en Strootman die een jaar geleden nog tegen Veendam liep te ballen… dat is gewoon geen wereldtop. Achterin hebben we allang geen Stam, F de Boer, Numan en Reiziger niveau meer.

  Ik denk dat Bert bijna constant het maximale eruit haalt.
 • Dit lijkt niet eens meer op een Nederlands elftal. Alle principes van de Hollandse school zijn nergens te bekennen.

  Vroeger kon je nog zeggen dat je goed voetbalde maar niet won. Nu speel je wanstaltig voetbal, maar sta je uiteindelijk nog steeds met lege handen. Tja…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren