1. Strip

Re: Strip

Hey gasten. Sorry dat ik zo lang niet heb gepost! De scanner was onbeschikbaar, maar als iemand geintereseerd is in mijn werk, dan moet je naar simple art topic kijken
 • Hey gasten. Sorry dat ik zo lang niet heb gepost! De scanner was onbeschikbaar, maar als iemand geintereseerd is in mijn werk, dan moet je naar simple art topic kijken
 • Ik ga mijn best doen, maar ik heb geen scanner
 • maar je wilt nog wel strip tekenaar worden he? :)
  upload er nog een paar, of geef een link van een paar, ik ben benieuwd ;)
 • hey dudes, sorry maar de links zijn out of date, en scanner van mijn vriend is weggehaalt dus ik kan niks meer posten, maar ik ben ook niet verder met de strip gedaan, ik heb wel een paar losse tekeningen.
 • :) Ik vind het best een stoere strip, alleen staan er een paar spelfoutjes in, da's wel jammer…
 • Nou, ik begon toen ik 6 was en tekenden t/m 12. Daarna was ik gestopt en daarna toen ik 16 was weer begonnen! Ik wist pa sop 17 dat ik een striptekenaar wou zijn
 • Yo dude!!
 • Best cool getekend; inspiratie opgedaan uit Starfox & Halo? <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  haha, het deed mij ook een beetje aan star fox denken :lol:

  ik vind het mooi getekend. en ik ben blij dat ik niet de enige ben die op late leeftijd begint te tekenen :)
 • leuwk hoor
 • Eigelijk Freespace 1 & 2, Starlancer & Freelancer
 • Best cool getekend; inspiratie opgedaan uit Starfox & Halo? :P
 • Zal ik doen!!!!
 • ik bedoelde niet dat het op manga leek. ik bedoelde alleen maar dat je aan de anatomie van manga ook veel hebt. kijk, bijvoorbeeld mijn stijl lijkt niet zoveel op manga, maar toch heb ik veel geleerd van die tutorial sites.

  je kan nooit te slecht tekenen. kijk, het is allemaal gewoon oefening. als jij echt wil kunnen tekenen, moet je gewoon bereid zijn iedere dag iets op papier te zetten. dat hoeft niet iedere dag een hele tekening te zijn (natuurlijk heeft iedereen wel eens een dag geen tijd), maar gewoon iets. blijf gewoon oefenen. als je eenmaal oefent, gaat het echt snel.

  dat je op iedere pagina je best hebt gedaan is echt te zien. zoals ik al zei is je panelverdeling vaak echt goed. en als je laatste pagina de laatste pagina is, dan is die ook gewoon goed.

  no problemo, gewoon meer laten zien nu :7
 • Ik ben 18 (ja ik weet het ik teken te slecht voor een 18-jarige) bedankt voor de comentaar!! Ik zie het nu pas allemaal, wat sommige slechte pagina's betreft, tja ik was toen wel moe. Ik bedoel ik doe mijn best op een blz. maar dan is die andere een beetje klote. Ja. De laatste pagina is ook laatste pagina Lijkt het op manga!? Damn het was niet helemaal de bedoeling ik wou de zogenaamde mijn stijl ( al weet ik nog watdat precies is) met een beetje manga combineren, maar dat is dus niet gelukt!! Anyway, dank je wel!! Er komt nog meer aan, maar nu dat ik mijn fouten weet moet het beter worden!
  BedankT!!!!!
 • ok, hehe, eindelijk tijd. ik zal alles ff eerst van pagina tot pagina af gaan, dingen aanwijzen die juist goed zijn of waar je op kan letten in het vervolg.

  pag. 1:
  een beetje een matige panelverdeling. het idee van drie van die vakjes in het zwart te plaatsen, terwijl het zwart het heelal is, is wel erg koel gedaan, maar de vakjes zouden eigenlijk anders geplaatst moeten worden. panelverdeling is namelijk het belangrijkste van de hele strip. een strip kan nog zo mooi getekend zijn, als de panelverdeling saai is, is de strip saai.

  pag. 2:
  deze pagina spreekt mij het meeste van allemaal aan. damn, zo'n grote plaat in een strip vind ik altijd heerlijk om naar te kijken. ook is deze het beste getekend van de hele strip. die schepen (zeker het middelste) ziet er goed uit. het idee van radioberichten geven en een schip laten zien is koel.

  pag. 3:
  sja, deze is niet ingekleurd. je merkt wel meteen hoeveel dat zwart doet, het ziet er gewoon veel beter uit met zwart. maar dat gaat dus nog gebeuren met deze pagina gelukkig. over deze panels: misschien had je nog iets van de cockpit waar die gasten in zitten kunnen laten zien, alleen hoofden is nogal saai namelijk.

  pag. 4:
  kijk, deze heeft leuke panelverdeling! een beetje variatie, erg goed. let wel op, je gebruikt hier weer geen achtergronden. waarschijnlijk ziet het er wel beter uit als je de hemel zwart hebt gemaakt, maar toch zouden achtergronden niet verkeerd staan. toch moet ik wel zeggen dat die helmen er niet verkeerd uitzien.

  pag. 5:
  damn, als je zo verder kijkt is je panelwerk toch wel in orde. saai is het zeker niet. ik denk dat als je al deze laatste paginas nog inkleurt dat zoiets als dat space station er goed zal uit gaan zien. ook maak je hip gebruik van schaduwen op zo'n space station. erg goed!

  pag. 6:
  ha, de dudes hebben hun helmpjes weer afgezet. ook heb je bij de bovenste twee panels achtergronden! yeah. wel, bij dat laatste (en grootste) panel moet wel echt een achtergrond komen. zoveel lege ruimte zou ik niet doen. teken gewoon ook daar nog wat je in de bovenste twee hebt getekend.

  pag. 7:
  damn, panel 3 (met die baarddude die "no, I won't" zegt) viel me meteen op. die spreekt mij erg aan. ook heb je hier weer achtergronden, yupyup, goed werk knul. toch zou ik hier ook weer in het laatste panel WEL een achtergrond doen. deze pagina bevalt me ook wel, lekker druk met veel achtergronden en personages enzo. koel.

  pag. 8:
  hm. deze pagina vind ik wat minder in vergelijking met de andere. twee van die grote panels, met gewoon twee sprekende mannen. beetje te saai. toch maak je (vooral bij die kale dude) weer goed gebruik van schaduwen.

  pag. 9:
  ha, weer een volle pagina. hm, misschien kan je volgende keer beter een paar panels van deze pagina naar de vorige pagina verschuiven, dat deze wat rustiger wordt, en die vorige wat voller. hm, de panels zijn hier wel een beetje saai verdeeld, tenminste de bovenste helft van de pagina. de onderste helft is wel koel gedaan, met dat oog zo. dat is erg leuk voor de afwisseling. toch vind ik de twee panels (panel 4 ("you know my answer") en panel 6 ("if I surrender now I'll let my people down") met dat oog en neus enzo veel teveel op elkaar lijken, wacht, ze zijn zelfs precies hetzelfde. het is een leuke overgang naar die close up van dat oog alleen, maar doe niet twee panels precies hetzelfde en al helemaal niet op 1 pagina. volgende keer zou ik in panel 4 het hoofd nog uitgezoomd laten zien, dan pas naar het oog in panel 6 en vervolgens die ultieme close up.

  pag. 10:
  hm, hier heb je onderaan de pagina maar 1 panel. waarom dat niet 1 groot panel? nu zit je met twee van die witte vlakken aan de zijkant. tenzij dit het einde is (sorry ik heb het verhaal niet gevolgd, doe ik nooit) zou ik gewoon een groot panel dan doen, of twee kleintjes ofzo. wel denk ik dat deze pagina voor de rest wel vet wordt als je de hemel nog inkleurt. goed werk.

  wel, het is wel goed werk. hoe oud ben je precies? toch moet je nog veel oefenen. vooral op personen. in de FAQ van dit forum staan heel veel sites met tutorials om te leren tekenen, voornamelijk mensen. kijk even op die sites, je leert er echt heel veel van. ok, het is dan wel manga, maar dat maakt echt niet zoveel uit, uiteindelijk na een paar jaar geef je er toch je eigen stijl aan. laat eens wat meer zien, losse personages ofzo, ik ben benieuwd.
 • Verhaal kan idd nog wel tof worden, alleen sommige namen zijn nog een beetje "Foxkids anime" achtig, als je begrijpt wat ik bedoel. Claymore en Sunsword tribe enzo. Verder teken je wel tof! Ik zou proberen gewoon wat boeken te lezen en cursusjes te volgen (uit boeken) om gewoon goed te leren striptekenen.
 • De verhaal word nog uitgebreider
 • Ziet er cool uit. Vind alleen het verhaal een beetje crappy ;) Er valt trouwes op wat plekken tekst weg.

  Verder cool gedaan.
 • Bedankt
 • dude het ziet er wel hip uit.

  ik heb nu geen tijd om te replien, maar morgen zal ik het uitgebreid doen, welkom op IG alvast!

  tekenaars zijn welkomer dan iedereen anders :7

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren