1. ** Talpa **

Re: ** Talpa **

Maar goed opmerkingen als dat die kinderen toch al verpest zijn en dat het eten niet te vreten is en dat ze na één dag liever naar het hotel gaan. Ik moet maar even zien of de tweede aflevering ook zo vermakelijk is.

Dat met dat eten en die kinderen was ech schitterend ja :lol:
 • Maar goed opmerkingen als dat die kinderen toch al verpest zijn en dat het eten niet te vreten is en dat ze na één dag liever naar het hotel gaan. Ik moet maar even zien of de tweede aflevering ook zo vermakelijk is.

  Dat met dat eten en die kinderen was ech schitterend ja :lol:
 • Ik moet zeggen dat ik dat Gordon en Joling programma ook best wel vermakelijk vond. Twee valse nichten op een boerderij. Ik vind alleen het format wat magertjes. Iedere week weer ergens anders en dan maar voor 2 à 3 daagjes. The Simple Life van Paris Hilton ging wel ietsjes verder.

  Maar goed opmerkingen als dat die kinderen toch al verpest zijn en dat het eten niet te vreten is en dat ze na één dag liever naar het hotel gaan. Ik moet maar even zien of de tweede aflevering ook zo vermakelijk is.

  ———-

  Café De Sport vond ik een aanfluiting. Dat heeft nauwelijks iets met voetbal te maken. Het gaat over alle grappige en eigenaardige gebeurtenissen rondom het voetbal, maar echt inhoudelijk wordt er niet gediscussiëerd over het voetbal. Dan heb ik liever een serieuzer programma.

  ———-

  Verder nog dat Format gekeken waarin 5 programma's een Pilot mogen vertonen en dat het beste programma uiteindelijk op Talpa gedraait wordt. Jordt is een grappige gozer, die mag wel meer tv maken. Die formats zelf boeien niet bepaald. Meer van hetzelfde. Maar goed, toch ff kijken.

  ———-

  Ik moet zeggen dat Talpa toch wel beter wordt na een tijdje. Het is allemaal nog steeds erg oppervlakkig natuurlijk en sommige programma's (NSE) zijn ronduit slecht. Maar er zit soms wel wat leuks tussen en Barend & van Dorp wordt straks ook weer een kijkcijferkanon. En er zit nog wel meer in de pijplijn.

  Van films hebben ze niet zoveel kaas gegeten. Het lijkt wel of ze net de verkeerde namen kopen, die lijken op succesjes. Een andere Hide and Seek, dan die met Robert de Niro. En dan nog gisteren Black Point volgens mij, ipv Pitch Black.
 • Gisteren voor het eerst echt naar Talpa gekeken, Tv competitie ofzo.

  Vond het om eerlijk te zijn nogal chaotisch en amaturistisch overkomen, het 'net niet gevoel'. Misschien dat ik er nog weleens voor een film op kijk, maar het is niet mijn favoriete zender atm
 • Ik vind 'De Wedstrijden' irritant. Teveel reclame en stomme opmerkingen.

  Ze laten de top3 clubs past op het laatst zien. Zelfs de wedstrijden van vrijdag laten ze eerder zien dan bijvoorbeeld PSV-Vitesse op de zondag.

  En de andere programma's kijk ik niet.

  Het lijkt Talpa alleen te gaan om de grote namen van de presentators. Dan die samen doen in één programma en hopen dat het goet gaat. Veel programma's zijn te flauw.

  Geflopt.
 • 2 topics van 1 zender ?

  vet toch ?? :7

  nee -_-'
 • Gordon vind ik wel grappig hoor, althans in Thuis. Maar Talpa kijk ik toch nooit behalve voor het voetbal en misschien als er een goede film op is. Owja ik kijk ook welis dat Foot Volley, maar dat is ook een beetje verneukt door al die reclame en dat ze weer een pak aan moeten trekken.

  Maargoed, hoe meer zenders » hoe beter.
 • Ik vind dat al de BN'ers voor niks zijn overgestapt. Wie zit er nou wachten op een programma met Joling en Gordon op een boederij, of uberhaupt een programma met die 2 erin.
  Neej het enige wat ik leuk vind is het voetbal gebeuren. Zonder dat had ik Talpa een enorme flop gevonden.
 • bij talpa gaan ze meer de richting op van een amerikaanse TV zender vind ik
 • Ik vind het eigenlijk niet zo heel erg dat zij nu de voetbalrechten hebben voor de NL competitie. Bij de NOS hebben ze dat nu van het Engels Voetbal, veel interessanter<img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  ik keek er zoiezo niet veel naar… :P

  op zondag avond ben ik meestal; of aant gamen 8) (6) of ik moet leren voor school 8|
 • Ik vind het eigenlijk niet zo heel erg dat zij nu de voetbalrechten hebben voor de NL competitie. Bij de NOS hebben ze dat nu van het Engels Voetbal, veel interessanter:)
 • 2 topics van 1 zender ?

  vet toch ?? :7
 • 2 topics van 1 zender ?
 • Het voetbal was wel goed, maar 1 groot nadeel: ze zenden PSV als laatste uit. Zullen ze vast ook wel met Ajax en Feyenoord gaan doen.

  tuurlijk, dan moet je wel tot het einde blijven kijken -_-' anders dan ging je na de 1ste paar wedstrijden al weg … maar nu 8|
 • De wedstrijden is een leuk programma geworden. Genee vind ik een sympatieke gast, en ook het idee van een analisy en een gast vind ik top. Alleen die reclames.. Aarrggh daar wen je echt nooit aan! En niet zulke korte ook zeg. Volgens mij zaten er wel 12 spotjes in die break. Laten ze dan aan sluikreclame naast het doel doen ofzo, maar dit is echt teveel van het goede.

  Voor het overige: Teveel omhooggevallen kutten en flikkers (no offence). Het lijkt verdomme wel of 50 % van de nederlandse TV mannen homo is! Waarom moet die Gordon bijvoorbeeld 3 programma's hebben. Beau is ook al zo'n bal… blegh..

  **Disclaimer** :O

  Ik heb niets tegen homo's ofzo, maar van dit soort verwijfde gasten gaan mijn nekharen recht overeind staan…
 • Joling en Gordon waren weer redelijk grappig aangezien ik ervoor in de stemming was, je moet wel erg melig zijn om het te waarderen maar dan is het ook wel hilarisch, twee van die relnichten op een varkensfokkerij die de hele tijd elkaar en die mensen af lopen te kraken en in een deuk liggen enzo. Op zich dus best een grappig programma maar ik zie wel in dat het kwalitatief helemaal niks is en dat heel veel mensen er niks aan zullen vinden <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Ja, waarschijnlijk zal 95% van de mensen dit geen zak aan vinden, maar ik vind het geweldig. Ik lag echt helemaal dubbel toen Gordon dat eten van die boerentrien ging afzeiken. Geweldig hoe die man dat kan.

  "Hutspot? Het is hartje zomer!"
  "Ik heb 4 jaar op de koksschool gezeten, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt"
  "Je geeft een slecht voorbeeld aan de kinderen." "Kan me niks schelen, die zijn toch al verpest".

  En dan na elke opmerking in het programma die aanstekelijke lach van Joling en Gordon die om alles dubbel liggen.

  Ik moet me eigenlijk schamen dat ik het leuk vind maar ik kan er niks aan doen en zal volgende week weer kijken.

  Lieve Lust was niet echt super, dat is denk ik echt zo'n serie die pas grappig wordt als je de karakters een beetje gaat leren kennen. Zoals eigenlijk ook wel met Friends enzo het geval was. Misschien dat het dus nog wat grappiger gaat worden als ik een paar afleveringen gezien heb, ik kijk wel of ik de volgende keer dat het komt weer ga kijken, hangt er vooral vanaf of ik iets beters te doen heb <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Ja, beetje standaard Nederlandse komedie. Daarmee bedoel ik dat het niet vervelend is om te kijken maar ik heb werkelijk geen enkele keer gelachen. Maar goed, het is duidelijk eenzelfde soort komedie als De Band en die begon ik later ook wel te waarderen.

  iedereen een beetje overdreven veel reclames. maar ja het gevoel alles om het voetbal draait is nog niet helemaal weg. ze moeten maar eens met meer programma's komen.

  Seizoen is nog niet begonnen, daar moet je rekening mee houden. En er is 2 dagen per week voetbal, dat noem ik nou niet echt veel.
 • iedereen een beetje overdreven veel reclames. maar ja het gevoel alles om het voetbal draait is nog niet helemaal weg. ze moeten maar eens met meer programma's komen.
 • Talpa owned :)
 • Mooi, ik kijk komende weken wel wat me beter bevalt.

  Joling en Gordon waren weer redelijk grappig aangezien ik ervoor in de stemming was, je moet wel erg melig zijn om het te waarderen maar dan is het ook wel hilarisch, twee van die relnichten op een varkensfokkerij die de hele tijd elkaar en die mensen af lopen te kraken en in een deuk liggen enzo. Op zich dus best een grappig programma maar ik zie wel in dat het kwalitatief helemaal niks is en dat heel veel mensen er niks aan zullen vinden :P

  Lieve Lust was niet echt super, dat is denk ik echt zo'n serie die pas grappig wordt als je de karakters een beetje gaat leren kennen. Zoals eigenlijk ook wel met Friends enzo het geval was. Misschien dat het dus nog wat grappiger gaat worden als ik een paar afleveringen gezien heb, ik kijk wel of ik de volgende keer dat het komt weer ga kijken, hangt er vooral vanaf of ik iets beters te doen heb :P
 • Al vind ik Jack Spijkerman steeds minder goed worden, hij is gewoon niet grappig, en hij weet geen zak van voetbal. Heb hem trouwens ook nu al extra anti-Ajax zien doen om maar zijn objectiviteit te bewijzen ofzo terwijl iedereen wel weet dat ie Ajacied is. Café de Sport was dus op alle fronten leuk behalve als Jack weer grappig probeerde te doen imo. Ik vond het meer een mix tussen Studio Voetbal en Kopspijkers eigenlijk. Ik ben wel blij dat Voetbal Insite gewoon nog bestaat voor de informatievere, interessantere gesprekken. Café de Sport is veel luchtiger. Die Gertjan Verbeek is trouwens wel fucking grappig zeg <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" /> Die mogen ze vaker terug laten komen wat mij betreft.

  Studio Voetbal komt ook nog gewoon. Op precies hetzelfde tijdstip als Café de Sport. Dat kijk ik gewoon.
 • Ik vind tot nu toe Talpa wel meevallen vind het niet kut ofzo… die Gordon vind ik echt te grappig :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren