1. Talpa Top of Flop

Re: Talpa Top of Flop

Ja, vwo en toen wat dansopleidingen.

Tja, als je op de universiteit zit, dan begrijp je niet waarom je zoveel liep te zeuren op vwo. Het stelt achteraf echt niet zoveel voor.
 • Ja, vwo en toen wat dansopleidingen.

  Tja, als je op de universiteit zit, dan begrijp je niet waarom je zoveel liep te zeuren op vwo. Het stelt achteraf echt niet zoveel voor.
 • Dat gedeelte was niet zo nee. Maar er zaten wel interessante stukken tussen. HAVO? Ik dacht dat ze VWO had gedaan.
 • Nou, ik had vijf minuten Katja Schuurman gezien, en het liefst zou ik die vijf minuten van mijn leven terug willen. Vreselijk was het.

  Maar die presentatrice stelde me ook een paar domme vragen. En dan die videoclip van Jack Johnson. Vreselijk was het.

  Over dat hij één procent van zijn inkomen doneert aan een goed doel en of zij ook zoiets doet, waarop zij antwoorde dat ze zichzelf wel een goed doel vond. Vreselijk was het.
 • Als Talpa er zomaar was gekomen, zonder aankondiging, dan was er een stuk minder gezeik geweest.
  Niet mee eens, het verkrachten van de eredivisie draagt daar ook aan bij. Voor de rest laat Talpa me koud maar laat ze in godsnaam het voetbal in ere herstellen!

  Ja, daar heb je wel gelijk in. Ik kijk zelf geen voetbal, dus daar dacht ik niet meteen aan. :)
 • Je vond Katja Schuurman interessant? Om naar te kijken kan ik nog mee in komen, maar om naar te luisteren valt toch wel mee? Nee, ze is niet dom nee, maar ik had ook niet anders verwacht van iemand die Havo heeft gedaan.

  Over Talpa, ik vond het voetbalverslag van gisteren beter dan bij SBS6. Okey, de boel viel uit en het commentaar was dramatisch. Maar wat ik vooral goed vond was het realisme van die mensen. Bij SBS vinden ze Oranje altijd fantastisch spelen blablablabla, het lijkt wel of je dan naar de regionale buurtBBQomroeper loopt te luisteren. Hier waren ze tenminste eerlijk: Nederland speelde niet goed. Tot slot zag ik geen eindeloze herhalingen van de herhalingen.

  Zal wennen zijn als het straks weer op SBS is ;).
 • De gasten waren dit seizoen niet boeiend inderdaad, op Katja Schuurman na. Maar het programma op zich vind ik erg cool, je leert zo iemand tenminste een beetje echt kennen en je ziet meestal interessante beelden. Als ze nou eens wat vaker gasten als Theo Maassen langs laten komen, dat was ook boeiend.

  Verder vind ik Connie Palmen ook niet super, Joost Zwagerman deed het beter, maar die vrouw is wel intelligenter dan je nu doet alsof ze is :P
 • Is misschien een leuk onderwerp voor een poll…

  Enfin, Zomergasten wordt gepresenteerd door zo'n Limburgse zuipschuit die het altijd zo leuk vindt om zichzelf tot middelpunt te maken ipv de gast. Daarnaast waren veel gasten (Wim Anker, Maria Goos?) ook niet echt boeiend, met dito saaie fragmenten. Het is eerder andersom, bij de interessante gast Barman was er een hoop saaiheid te zien. Nou je snapt dus wel dat ik na een halfuurtje alweer wegzapte. Het is simpelweg ook te langdradig.
 • Help me ff, wat is daar zo grappig aan? :P
 • Zomergasten was vet maar dat is maar 6 keer per jaar.

  :lol: :lol: :lol:
 • Ik heb niet de ene zender vaker op staan dan de andere nee. Ja, de laatste tijd heb ik Talpa vaker op staan dan andere zenders omdat ik hun programma's nog niet ken en dus een kans wil geven. Welke goede programma's zijn er nou op andere zenders? Zomergasten was vet maar dat is maar 6 keer per jaar. Af en toe komt er eens een goede film langs op vrijwel alle zenders. Ik volg verder geen enkel programma met regelmaat, behalve Big Brother op het moment.

  Ik vind geen enkele zender echt zo slecht dat ik er nog nooit iets boeiends op gezien heb en ik vind geen enkele zender echt zo goed dat ik daar vrijwel altijd naar kijk en niet naar anderen. Mja, ok, Yorin had vaker programma's waar ik in geïnteresseerd was dan andere zenders maar dat zakte ook wel redelijk weg vorig seizoen.
 • Trouwens, waar slaat dit eigenlijk op? Vinden jullie sommige zenders echt slecht en anderen echt goed ofzo? Ik vind dat echt slap gelul, vrijwel alle zenders hebben wel enkele aardige programma's of zenden soms goede films uit en ze hebben ook allemaal crap. Over een hele zender oordelen is eigenlijk gewoon onzin, dat doe je normaal gesproken ook niet bij andere zenders. Je zegt niet 'zet 'm op RTL7 want dat is de beste zender' ofzo. Je kijkt gewoon wat de programma's zijn die ze uitzenden en dan kies je degene uit die je het vetst lijkt.

  Als de ene zender pak em beet 5 goede programmas per week heeft, ben je daar altijd positiever over als het er geen zijn. Zo moeilijk is dat toch niet? Je merkt toch zelf ook wel dat je de ene zender vaker op hebt staan dan de ander. En tja, dat SBS en RTL7 net zo slecht zijn is een ander verhaal, daar wordt Talpa niet beter van ofzo.
 • Om eerlijk te zijn vind ik bijna elk programma dat uitgezonden wordt door zenders als RTL7 of SBS 6 shit. Af en toe kijk ik een aflevering van Friends, The Fresh Prince of Bell Air (of hoe dat heet) of iets dergelijks. Al die programma's als belspelletjes, Eigen huis en tuin, Expeditie Robbinson, Big Brother, of wat dan ook kunnen mij gestolen worden. Angezien Talpa het voetbal verneukt, wat het enige op die zender is dat mij interesseert, kan ik het niet over mijn lippen krijgen dat ik het een goede zender vind :).
  Dat programma van Spijkerman en Umberto Tan is het trouwens ook niet.
 • Trouwens, waar slaat dit eigenlijk op? Vinden jullie sommige zenders echt slecht en anderen echt goed ofzo? Ik vind dat echt slap gelul, vrijwel alle zenders hebben wel enkele aardige programma's of zenden soms goede films uit en ze hebben ook allemaal crap. Over een hele zender oordelen is eigenlijk gewoon onzin, dat doe je normaal gesproken ook niet bij andere zenders. Je zegt niet 'zet 'm op RTL7 want dat is de beste zender' ofzo. Je kijkt gewoon wat de programma's zijn die ze uitzenden en dan kies je degene uit die je het vetst lijkt.
 • Talpa kan misschien wel de televisiewereld veranderen maar blij zal ik er dan al helemaaaal niet mee zijn. Ik zie al voor me dat de rest gaat volgen en enkel Big Brother en Expeditie Robinson rip-offs op de buis komen. Maar goed zolang het geen trend neer zet hoor je mij niet klagen (m.u.v. De Wedstrijden).
 • flop total
 • ER is een ziekenhuis serie
  Gebruik aub niet ER als afkorting voor expeditie robinson.
  Het wekt verwarring op.

  Tot nu toe hebben ze nog geen programma's die me interesseren.
  (dus Amerikaanse sitcoms)
 • Flop. Ik kan dan wel een zeikerd zijn, maar maanden horen wij aan wat Talpa wel niet gaat worden en hoe zij de tv zullen veranderen. Nu is het er en zijn er alleen maar trieste programma's waarin nog triestere en bovendien kansloze figuren als Gerard Joling en Gordon hun sterren proberen te halen. Bovendien is het voetbal erop achteruit gegaan, of laat ik zeggen de reclameblokken met de hoogtepunten van het voetbal er tussen doorgevlochten. Het enige waar Talpa mee kan scoren zijn de grote namen waar andere zenders voor hebben gezorgd en die De Mol nu wegkoopt.
  Ik vind Talpa zoals het er nu uit ziet niets meer dan een gemiddelde andere prutzender als SBS 6 of RTL 5.
 • Ik vind die lange reclameblokken wel tof.
  Kan je i.p.v. even snel een zak chips + wat drinken halen, ook nog even een flinke boswandeling maken tijdens een reclameblok.
  Bovendien zijn de programma's kut, maar wat verwacht je anders van Endemol?
  Lang leve Discovery Channel en Animal Planet.
 • Je kunt pas oordelen als Talpa eenmaal zijn draai heeft gevonden in TV land en de manier van werken wat beter doorheeft. Over een paar maanden kun je denk ik pas oordelen of Talpa een goede zet is geweest of niet. Op dit moment ben ik ook nog niet zo onder de indruk van Talpa, maar ik denk dat het zeker nog wat kan worden.
 • Flop, ze hebben alle mogelijke kutprogramma's nu mooi op 1 zender verzamelt en zenden het daar uit! (op het voetbal na, maar zelfs dat weten ze te verkrachten).

  Van mij mogen ze uit blijven zenden, misschien komt er dan op de andere zenders wat meer ruimte vrij voor goeie programma's en\of series. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren