1. Terra Incognita

Re: Terra Incognita

Dit zijn echt te relaxte programma's. Ik vind het altijd wel vet om te kijken wat het met mensen doet :D
 • Dit zijn echt te relaxte programma's. Ik vind het altijd wel vet om te kijken wat het met mensen doet :D
 • Er zitten geen oude in. Echt raar!
 • Dit is geen ER aftreksel. Vorig jaar kon je na ER stemmen op mensen van de voorgaande 5 ER's en die zouden dan in ER: Allstars komen dit jaar. Toen kocht Talpa ER van Net 5. Maar de personen van allstars hadden al een contract bij net5 lopen en konden niet mee. Hierdoor liet ER het idee van allstars vallen en maakte gewoon een nieuwe serie (die afgelopen maandag is begonnen). Maar Net5 moest een nieuwe naam en meerdere grote veranderingen in het programma doorvoeren na meerdere verloren rechtzaken en ook in hoger beroep te hebben verloren.

  Het gene wat ik mij afvraag is dat ik in dat filmpje en op fotos uit krant e.d. NIEMAND herken van de voorgaande jaren, terwijl ik wel weet wie er allemaal zijn gekozen en ik verwachtte toch ze wel te kunnen herkennen…
 • Mijn god. Heb er al een hekel aan zonder ernaar gekeken te hebben.
  Mijn vooroordeel heb je iig. De reclame is verschrikkelijk, zo'n vent die dan teeeeerrrrrrgend langzaam zegt: Teeeeeeeeeeerrraaaaaaa Incognitaaaaaaaaaa


  8|
  Maar ER vind ik ook nooit wat aan dus ik denk niet dat dit mij snel zal trekken. :)
 • Ik vind dat veel mensen zich vaak overdreven belachelijk gaan gedragen en daar erger ik mij dan aan. Ik vind ook dat degene die het beste scoren meer beschermd moeten worden tegen wegstemmen door jaloerse tegenstanders. Alsof Robinson Cruseau weggestemd kon worden… zo ja, dan had ie vast zijn best gedaan.
 • Vond ER al geen drol aan dus dit trekt me ook voor geen meter.


  Mag ik vragen waarom je dat vindt?

  Het trekt me gewoon niet om naar wat mensen te kijken op een eilandje heel ver vandaan waar ze wat opdrachten moeten doen en elkaar wegstemmen en weet ik veel wat.
 • Vond ER al geen drol aan dus dit trekt me ook voor geen meter.


  Mag ik vragen waarom je dat vindt?
 • Vond ER al geen drol aan dus dit trekt me ook voor geen meter.
 • Zolang dat hele sociale emo gedoe in deze series zit vind ik het niks. Ik zie liever alleen mannen die moeten bewijzen wie de echte bikkels zijn. Die stomme vrouwen winnen altijd alleen maar omdat ze goed vriendjes kunnen maken. :S
  Bikkels en geen buffels!!!!!!!!

  Maar de reclame van terra incognita is zo vaag.
 • Zolang dat hele sociale emo gedoe in deze series zit vind ik het niks. Ik zie liever alleen mannen die moeten bewijzen wie de echte bikkels zijn. Die stomme vrouwen winnen altijd alleen maar omdat ze goed vriendjes kunnen maken. :S

  die "sociale" ruzie zijn de reden dat ik ER en PK kijk. zondag maar even kijken of het wat is
 • Zolang dat hele sociale emo gedoe in deze series zit vind ik het niks. Ik zie liever alleen mannen die moeten bewijzen wie de echte bikkels zijn. Die stomme vrouwen winnen altijd alleen maar omdat ze goed vriendjes kunnen maken. :S
 • Volgens mij is dit gewoon expeditie robinson…

  Maar ja het lijkt me leuker dan de ''huidige ER van talpa''
 • FAKERS! En in ER zit Douwe, komop zeg!
 • Expeditie Robinson herhaling? =/

 • Terra Incognita betreedt een onbekende wereld… Vanaf zondag 4 september is er een nieuw realityspel vol avontuur en mysterie te zien op NET 5.

  Mysterie
  Wat gebeurt er met je als je volkomen onvoorbereid en zonder enige houvast in een onbekende wereld terechtkomt? De deelnemers aan Terra Incognita gaan dit avontuur aan en strijden om het mysterie van Rang Nok te ontrafelen. De inhoud van dit mysterie zal tijdens het spel steeds duidelijker worden.

  In Terra Incognita treden 18 spelers in de voetsporen van een bijna vergeten beschaving… Het gaat om een volk, dat zich steeds dieper terugtrekt tussen de duizenden eilanden van de Andamanzee: de zeenomaden. Met Terra Incognita, van de makers van Peking Express en Expeditie Robinson, brengt NET 5 wederom een hoogstaand realityspel vol avontuur, emotie en mysterie. Het programma wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en Roos van Acker.

  Ben jij nieuwsgierig geworden naar Terra Incognita? Klik op onderstaande link voor een sneak preview!
   Bekijk de sneak preview![/list:u]
   Terra Incognita is een spannende nieuwe realityserie, geproduceerd door dezelfde makers als Expeditie Robinson en Peking Express (Kanakna & Strix) en vanaf 4 september door Net5, in samenwerking met VT4 zal worden uitgezonden. De presentatie is in handen van het duo Art Rooijakkers en Roos van den Acker.
   Over het programma Negen Vlamingen en negen Nederlanders reizen met onbekende bestemming naar de Andamanzee, in Thailand. Zij zullen eerst een zware fysieke beproeving ondergaan, waar zes spelers een plekje in de tweede ronde verwerven. Deze zes worden onmiddelijk naar een eiland gebracht, Koh Muk. De achterblijvers moeten strijden om een plekje op het eiland te verwerven. Als enige leidraad hierbij hebben zij een boek, dat hen inzicht geeft in de oude gebruiken en leefwijzen van de zeenomaden- van oudsher de bewoners van deze verre oorden.Dit boek is echter niet compleet.
   In iedere aflevering wordt er dus gestreden: op het vasteland strijden de 12 overgebleven deelnemers om een promotiekans naar het eiland Koh Muk. Op dat eiland zelf vinden degradatieduels plaats. De verliezer daarvan moet weer terug naar het vasteland.
   In de tweede fase van het spel komt er een derde niveau in Terra Incognita. Alleen de spelers die zich tot dan toe het best hebben gehandhaafd op onbekend terrein kunnen hier terechtkomen. De indrukwekkende Rang Nok-rotsen vormen het decor van dit hoogste niveau. Hier spelen het mysterie van Rang Nok en de ontbrekende pagina’s uit het boek een grote rol.
   De makers van het programma- hebben zich laten inspireren door het zeenomadenvolk dat sinds oudsher hier leeft. Ze bestudeerden de fascinerende leefwijze, het schitterende leefgebied en de soms schokkende geschiedenis van de ‘Moken’ en voerden een groot aantal elementen daarvan door in het spel. De gehele productie van Terra Incognita vond plaats in het authentieke Thaise leefgebied van de Moken. Ook zijn de zeenomaden betrokken geweest bij de bouw van het zeenomadendorp op het eiland.
   Bron: NET5
 • wat een kut concept, ik wil niet zien hoe mensen een mysterie rond de zeenomaden ontrafelen, ik wil zien hoe ze voor eigen eten zorgen, hoe de sfeer binnen de groep is, etc.
 • Hmm, vond het nog niet echt veel aan, hoop dat het wat interessanter word in de voglende afleveringen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren