1. The Daily Show : Nederlandse Editie

Re: The Daily Show : Nederlandse Editie

Die aflevering van gister was idd veel slechter dan de aflevering van woensdag. Maar dat zat er wel aan te komen. Dit soort programma's scoren in het begin altijd heel wisselvallig.
 • Die aflevering van gister was idd veel slechter dan de aflevering van woensdag. Maar dat zat er wel aan te komen. Dit soort programma's scoren in het begin altijd heel wisselvallig.
 • In het begin was het tergend, de afgelopen tijd wel vermakelijk. Niet goed, vermakelijk. Bij de aflevering van woensdag met Pieter Winsemius heb ik toch een aantal lach momentjes gehad.
 • John Stewart is ook maar een (soort) acteur… :/ Hij doet wat hem gezegd wordt dat maakt hem nog niet grappig.
  John Stewart is ook comedian en is wel degelijk grappig en heeft ook veel met het schrijfproces te maken.
 • John Stewart is ook maar een (soort) acteur… :/ Hij doet wat hem gezegd wordt dat maakt hem nog niet grappig.
 • Mee eens! Hopelijk krijgen ze de kans zich verder te ontwikkelen.
 • Laatste aflevering is geweest. Ik hoop persoonlijk toch wel dat het terugkomt. Maar de kijkcijfers vallen tegen. Het wordt dan weer wel veel op het internet gekeken. Logisch gezien de doelgroep tegenwoordig volgens mij 3x zolang op het internet zit dan achter de tv, als het niet meer is.

  Ik blijf vooral het eerste gedeelte van het programma sterk vinden. Die zijn altijd heel scherp. Al die tussendoortjes, zoals man met een bril of zo'n nepexpert enzovoort zijn toch allemaal te geforceerd. De interviews zijn wel aardig, maar net iets te kort (het programma duurt natuurlijk ook maar 25 minuten).
 • Komt waarschijnlijk door de frequentie die hier niet zo goed ontvangen kan worden, maar goed als je satelliet hebt dan zou je het toch wel moeten vinden denk ik.
  Volgens mij gaat het met een satteliet ook niet werken.
  De satteliet in de ruimte staat gericht op Amerika en daar kunnen we dacht ik als Nederland niet onze satteliet/schotel op richten.
 • Op vrijdag doen ze toch altijd een recap of niet?
 • Gisteren was het wel weer een redelijke leuke aflevering, na de teleurstellende van donderdag. Ze hebben iig goede zelfspot en ik vind dat Jan Jaap het steeds beter gaat presenteren. Alleen de hele tijd maar die nrc columnisten uitnodigen, iets meer variatie in de gasten kan wel.

  Dat stukje over het moslim broederschap was wel geniaal! :)
 • Tsja, het is natuurlijk ook wel haast exclusief gericht op amerikaanse politiek en media. Dan vind ik het niet heel gek dat er weinig naar wordt gekeken in nederland. Je moet immers wel een beetje verstand hebben van de onderwerpen die hij behandelt om het te kunnen volgen.
 • Aaah Jon Stewart waarom kan je hier maar niet aanslaan?:'D<img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" />

  Omdat wij hier geen Amerikaanse televisie kunnen vinden, althans ik kan dat niet <img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" /> .

  Het is hier 3 keer geprobeerd om The Daily show uit te zenden, maar men vindt het hier blijkbaar niks aan. :(
  Ik volg het daarom al sinds 2000 via de site of download.
 • Aangezien The Daily Show vrij laat wordt uitgezonden in Amerika, is het voor Europeanen sowieso niet heel interessant om het live te gaan kijken (aangezien het dan midden in de nacht is voor ons). Je kan trouwens wel gewoon alle afleveringen gratis kijken op thedailyshow.com
 • Komt waarschijnlijk door de frequentie die hier niet zo goed ontvangen kan worden, maar goed als je satelliet hebt dan zou je het toch wel moeten vinden denk ik.
 • Aaah Jon Stewart waarom kan je hier maar niet aanslaan?:'D<img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" />

  Omdat wij hier geen Amerikaanse televisie kunnen vinden, althans ik kan dat niet :( .
 • Gelukkig was PowNews opdreef


  Aaah Jon Stewart waarom kan je hier maar niet aanslaan?:'D:(
 • Gelukkig was PowNews opdreef

 • Is natuurlijk iets totaal anders, maar de Lama's (ja vreemd voorbeeld wellicht) werd in het begin vrij so-so ontvangen en mensen vroegen zich af waarom BNN dit programma nog de kans gaf na één seizoen. Uiteindelijk bleek dit een goede beslissing en vond een Tijl Beckand wel zijn draai en wisten ze vooral in de samenstelling Tijl, Arie, Ruben en Ruben het goed te doen.

  Nu is een the Daily Show weer anders, maar ik neem aan dat een Dit was het Nieuws (wat oorspronkelijk ook een Engels concept was) ook eerst zijn draai moest vinden voordat het helemaal van de grond kwam. Vooral toen een Marc Marie of een Thomas Acda eens goed bezig waren… wat mis ik dat :lol:

  Jan-Jaap volgt wel iets te veel Jon Stewart, zeker met die tussenposes wanneer er op bepaalde quotes "sarcastisch" gereageerd wordt. Jan-Jaap komt iets te blij over, terwijl een Stewart met een leuke mix van sarcasme en een soort van ongeloof reageert. Dat laatste werkt heel goed, vooral omdat Stewarts gezichtsuitdrukkingen ook daadwerkelijk voor een lach zorgen.
 • En dit programma wordt toch voor minder dan een appel en een ei gemaakt. Jan Jaap en die tekstschrijvers doen het gratis en dat decor lijkt echt nergens in vergelijking met de Amerikaanse versie.
 • I guess, ik heb deze week in ieder geval wel potentie gezien. Hopelijk kunnen ze een stijgende lijn vinden en mogen ze het langer proberen dan 3 weken. Gewoon experimenteren en kritisch zijn en dan kan het best wat worden, denk ik. En dat is al veel meer dan wat ik er aanvankelijk van had verwacht.
 • Tsja, het is een kopie van The Daily Show heh, die maakt ook 4 afleveringen in de week (maandag t/m donderdag). The Daily Show heeft dan nog een internationale editie die aan het eind van de week een weekoverzicht uitzendt. Comedy Central vult blijkbaar op vrijdag een half uurtje met een weekoverzicht van hun eigen The Daily Show. Zo gek is het dus niet, ze maken gewoon net als het origineel 4 afleveringen per week.

  Moet trouwens wel zeggen dat ik de aflevering van donderdag vrij karig vond, heb eigenlijk nooit moeten lachen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren