1. The Dark Knight heerste, maar hoe nu verder?

Re: The Dark Knight heerste, maar hoe nu verder?

Ik vind dat ze Robin, Batgirl en Mr. Freeze erin moeten stoppen.
 • Ik vind dat ze Robin, Batgirl en Mr. Freeze erin moeten stoppen.
 • BTW: Heb jij miss site war ik de comic: The Killing Joke kan lezen?? <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" /> Wil dat verhaaltje nu wel eens checken xD

  Je zal hem vast wel ergens als scan kunnen halen bij een torrent site ofzo.
  The Killing Joke is DE comic als je de relatie tussen Joker en Batman wilt snappen imo.
  Die comic heeft Joker echt tot über-vijand gemaakt.
 • Dat is imo ook onmogelijk.
 • Een goed verhaal is niet echt te doen in 90 minuten, imo.
 • Is dat al bevestigd dan?:)
 • The Riddler zou idd wel leuk zijn maar dan net zo duister als The Joker <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

  Maar dat is riddler dus niet.
  Riddler is een lame baddy imo.
 • The Riddler zou idd wel leuk zijn maar dan net zo duister als The Joker :D
 • RYAN GOSLING!!!!!!
 • Ik heb de afgelopen week nog eens sterk over zitten denken, en ja Black Mask moet er in.

  Alleen vraag ik me af op welke manier, BM is natuurlijk meer een mafioos dan een supervillian allá Scarecrow, Joker of Ra's. Ik zie BM liever als een soort van vervanging voor Falcone en Maroni. Natuurlijk is het een beter en dieper karakter dus moet je er wel meer aandacht op focusen dan bij die andere twee, maar als echte main badguy zie ik 'm toch niet werken.

  De Joker moet ook terug keren, maar wel in een veel kleinere rol dan bij TDK. Hem main villian maken is A) te risky ivm. Ledger en B) een beetje cheap en inspiratiloos; zo van Hey we hebben geen andere bad guys laten we Joker maar uit Arkham ontsnappen! Nee, Joker moet in Arkham blijven(zodat je kan werken aan z'n relatie met Harley) en als een soort van 'raadgever' voor Batman spelen. Ik weet dat dit raar klinkt maar Batman/Wayne moet proberen verder te gaan na de tegenslagen van TDK en ironisch genoeg is het de Joker die hem moet laten begrijpen hoe. Het zou enorm veel toevoegen aan de relatie tussen beide karakters. Gotham staat in brand(door Black Mask's rise to the top en de andere villian's spoor van chaos) en naar wie keert Batman, naar The Joker.

  Maar nog steeds blijft de vraag: Wie word dan de main badguy? Ik zelf zou graag Zsasz zien maar dat karakter biedt niet genoeg, Deadshot zou kunnen werken in relatie met Black Mask(samenwerkend of juist niet) maar dan neem je wel een enorm risico want wie weet nu in godsnaam wie Deadshot is?(behalve de comic lezer)

  Hoewel het niet mijn favoriete villian is denk ik toch dat er vrij weinig keuze is naast The Riddler. Hij is van de bekende villians de enigste die je in de serie zou kunnen verwerken denk ik. En ik denk dat het als je het goed doet ook nog verrasend goed uit zal pakken ook.

  Je laat 'm gewoon voor de eerste helft van de film niet zien, je focust je op de relatie tussen Black Mask/Roman Sionis en Batman/Bruce Wayne en Gordon's strijd tussen doen wat goed is en doen wat het beste is(dan heb ik het over de 'strijd' tegen Batman). Maar dat betekend niet dat het karakter er niet is, hij zal de hele film door doen wat The Riddler doet: Mensen 'waarschuwen' voor z'n misdaden. De hele film door krijgen Batman/Gordon/Black Mask en weet ik nog wie meer brieven/berichten vol met raadsels die uiteindelijk naar Riddler's misdaden leiden. Hij speelt mensen tegen elkaar uit, zet iedereen op verkeerde sporen etc. Daarmee veroorzaakt hij paniek vergelijkbaar met die de Joker verspreide in TDK; mensen weten wat er gaat gebeuren en het is een race tegen de klok om het te stoppen. En dat alles is deel van een groter plan om uiteindelijk Batman te ontmaskeren. Of dat lukt kan er van af hangen, als het 'm lukt moet je een soort van Batman:HUSH achtig einde hebben.

  De film zal wel grof en zelfs nog harder dan TDK moeten zijn, Black Mask is een sadist en The Riddler moet om het een aanvaardbaar karakter binnen de serie echt moorden enzo plegen.
 • Net eindelijk de score van de film op de kop getikt, ik wist dat door de film al dat het een goeie score was maar zo los van de film maakt tie echt een diepe indruk, op een gegeven moment had ik gewoon kippenvel :P
 • Gewoon een goed verhaal met weer veel actie en goede tegen speler voor batman.
 • Ben wel benieuwd of hij The Dark Knight gaat overtreffen, er ligt nu wel een enorme druk op de filmmakers aangezien de lat zo hoog is gelegd

 • :jkr:
 • Ledger heeft wel mooie een oscar gekregen 8]
 • BTW: Heb jij miss site war ik de comic: The Killing Joke kan lezen?? <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" /> Wil dat verhaaltje nu wel eens checken xD

  Je zal hem vast wel ergens als scan kunnen halen bij een torrent site ofzo.
  The Killing Joke is DE comic als je de relatie tussen Joker en Batman wilt snappen imo.
  Die comic heeft Joker echt tot über-vijand gemaakt.

  Is ook de comic die Nolan aan Ledger gaf voordat Ledger de rol op zich nam.

  Hier aan zie je dat Nolan wel weet wat Batman inhoudt, even los van de geniale prestatie van Ledger zelf, die echt een Oscar verdient.

  Van mij mag Nolan daarom ook nog wel wat Batman films maken. Hij is een geniale caster (wie dacht er ooit aan Ledger als Joker, of Bale als Batman? Laat staan Harry Potter's Sirius Black als Gordon) en hij snapt de essentie van de Batman-comics. Belangrijkste is, hij snapt Batman zelf.
  Kijk naar Star Trek of Star Wars, een trilogie hoeft niet per se te bestaan uit maximaal 3 delen.

  Ik!
  Ik zei van af het begin al dat het perfecte castings waren. :]
  Ik ben stoer. 8]

  Nee serieus ik zal Bale al meteen en ledger ook.
  Ik wist dat Ledger het in zich had en ik weet dat Gosling het even goed kan, misschien wel beter. Gosling vind ik namelijk een betere acteur dan Ledger.

  Ik denk niet dat Ryan het beter kan doen als Ledger eigenlijk.
  Ledger heeft de Joker op een briljante manier opnieuw uitgevonden met al die trekjes, dat stemmetje, die bewegingen en dat gesmak. Dit was een geniale rol en wie het ook zou doen, iedereen gaat het spiegelen aan de Ledger Joker.

  Een andere acteur, ook Gosling, zal een andere Joker neerzetten. De Ledger Joker ligt te vers in het geheugen en is nog eens dood ook. Het publiek wil dezelfde Joker zien, niet qua uiterlijk, maar wel qua stem, trekjes, tics e.d,…

  Niks ten nadele van Gosling, dat gaat echt een hele grote worden als hij de juiste rollen kiest, maar ELKE acteur, wie dan ook, gaat hem niet nog beter neerzetten. Waarom niet? Omdat deze rol niet zo in het script stond, alles wat Ledger als Joker deed kwam voor 95% bij Ledger zelf vandaan en niet bij de schrijvers. En aangezien elke acteur anders is is de rol ook anders. En dat is nou juist wat niemand wil.

  En dan heb je ook nog, als eventuele opvolger, de pech dat Ledger dood is. In amerika houden ze nogal van doden ver-ering.

  En vanwege Ledger's prestatie, en vanwege zijn dood ben ik benieuwd wie het uberhaupt aan zou durven die rol op zich te nemen.

  Ik zie het Gosling wel doen.
  Met beter bedoel ik niet precies hetzelfde natuurlijk.
  Iedereen weet dat niemand deze Joker kan doen.
  Het moet een nieuwe Joker worden, dit lukt niemand meer.
  Maar dat past wel goed bij The Joker, die is in de comic ook geregeld anders.
  Gosling kan het en ik denk zelfs dat hij een betere Joker neer kan zetten dan dat Ledger deed.
  Nolan zou hem de comic Joker moeten laten lezen als ze met Gosling gaan natuurlijk.
  Dat is de beste incarnatie van Joker die er imo op dit moment is.
 • Laat staan Harry Potter's Sirius Black als Gordon

  Deze zie ik nu pas, schandalig hoe je Gary Oldman afschildert als een derderangs ontdekking…

  Kerel, ga je mond spoelen met zeep en dan gauw naar de stad om ten minste de DVD's van JFK en Léon te halen. Die man was al briljant lang voor Batman. :)
 • Nou ja, a man can dream. :]

  Ik ga komende kerstmis genieten van Batty holidays. ^_^
 • The Dark Knight + Bluray + 46&quot; Full-HD TV = EPIC!

  fixed.
 • Echt… WTF! :lol:
 • morgen the dark knight eindelijk ook eens zien , verwacht er nu toch wel veel van ^^D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren