1. The Dave Chapelle Show[AANRADER]

Re: The Dave Chapelle Show[AANRADER]

Klopt erg grappig, heb de eerste 2 seizoenen..
 • Klopt erg grappig, heb de eerste 2 seizoenen..
 • Yup volg hem ook al een aardige tijd en die aflevering met Wayne Brady is idd geweldig, Rick James/Charlie Murphy is natuurlijk een klassieker.

  Ga uiteraard de 2 seizoenen op dvd kopen, must have voor mij (samen met lost ;))

  Vond het echt jammer toen ik hoorde dat seizoen 3 stop is gezet omdat chappelle op een spirituele tocht is in Afrika….. hoop dat het seizoen ooit wordt afgemaakt (ze hebben nu een half seizoen)

  Maar idd Chappelle Show is een van de beste comedy (sketch) shows van deze tijd en ook de muzikale gast optredens zijn geweldig, niet alleen de top van de rap-scene maar ook soul sterren zoals Erykah Badu en Anthony Hamilton enz.

  Ps. de Clayton Biggsby skecht is één van de beste en bekendste sketches van dit moment, moeten jullie allemaal zien :P Die sketch heeft chappelle op de kaart gezet.

  Z'n standup shows zijn ook erg grappig :D
 • Dit volg ik al zooooooooooooo lang, idd erg komisch.
  Die film van hem is ook lachen, Half Baked.
 • Ja of die met Wayne Brady :lol: :lol:
 • Binnen de VS ja. Geloof dat je niet eens in het buitenland van die site kan bestellen. Zal ongetwijfeld wel eens bij de FRS komen te liggen, anders heeft de Fame ze wel liggen. Die Price Basketball skit op jouw link is vet! :D
 • Je kan die DVD op zijn site kopen! Free shipping staat erbij :lol:
 • Tijdje terug een aantal optredens gedownload, echt supergoed. Wil ze eigenlijk op DVD hebben (FRS verkoopt ze nog niet :().
 • Hey mensen, echt een aanrader dat je moet zien THE DAVE CHAPELLE SHOW!!! hij is echt te grappig! alleen hij is niet te zien op Nederlandse Televisie jammer genoeg! zijn er nog mensen die deze show kennen?
  Hier is de site van hem en je kan ook bij de Video stukjes zien van ze show :lol: :lol: :lol:

  http://www.comedycentral.com/shows/chap ... ndex.jhtml

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren