1. Tienermoeders

Re: Tienermoeders

De "opengereten kut".

Maar laten we het vooral even ontopic houden in dit Discussie Topic.
 • De "opengereten kut".

  Maar laten we het vooral even ontopic houden in dit Discussie Topic.
 • Zeg, we leven in de tijd van &quot;The New Kids&quot;, dus dit taalgebruik is hier prima toepasbaar <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />
  Nee, het is onbeschoft en wordt hier niet op prijs gesteld.
  Gaat dat over de milf of over de opengereten kut ?
 • In België is er een programma over tienermoeders en ze bewijzen maar weer eens dat 14-19 jarigen gewoon geen kinderen kunnen opvoeden. Ze onderschatten dat gewoon. Zo noemt er iemand haar kind 'Diamond', moet ik nog meer zeggen ? Dat kind is voor zijn hele leven gepest.

  Want Dimond is minder erg dan Toos, Puk, Pien, Jantje, Grietje, Greet, Mees, Pim of weet ik veel wat voor gare namen je nog meer hebt nieuwe generatie nieuwe namen kijk eens effe naar die gare namen van 2 generaties voor ons… Ik noem m'n kind nog eerder Diamond, Saphire, Chrystal of Ruby dan Trees ofzo. :O


  En volgens de wet mag je niet onder de 16 seks hebben en toch krijgen die tienermoeders onders de 16 geen enkele boete..

  Het is voor een volwassene verboden sex te hebben met iemand van onder de 16.

  Zie je het al voor je iedereen onder de 16 in de bak gooien omdat ze sex met elkaar hebben _O-


  Overigens is het bijna allemaal mbo volk op één jongen na die de pabo doet. Je kan prima rond je 20ste kind krijgen zolang je het een goede thuis situatie kan geven maar in de meeste gevallen wonen tiener moeders nog thuis en moeten de ouders helpen.

  Wat ben jij een arrogante kut! :O

  Alsof er op de Havo en HBO niemand zwanger wordt… toen ik op de HAVO zat waren er ook een paar drop outs… en op de HBO zaten genoeg meiden die al een kleintje hadden.

  Zeker weer zo'n VWO kneus die zich slimmer voelt dan de rest van Nederland. :r
 • Ik vind tienerzwangerschap niet goed, maar ik vind wel dat dit factoren zijn die het voor mij enigszins wel begrijpelijk maken. Toch denk ik vaak wel bij tienermoeders van gvd, wat een domme slet, maar dat hoeft dus lang niet altijd zo te zijn.

  This. Het is niet altijd een keuze of uit stommiteit.

  Ik ben op zich ook niet echt een voorstander van tienermoeders. Helemaal niet als er genoeg meide bewust zwanger rondlopen rond hun 13e (dan heb ik het niet over Pappa die zijn kind zwanger maakt).

  Waarom niet? Simpel een kind een kind laten opvoeden 'klinkt' niet heel erg verstandig. Verder geef je dat kind dan weer een signaal om op een vroege leeftijd een kind te nemen etc. Waar houdt het op?

  Ik verwacht ook dat de kans dat zo'n kind een goeie toekomst krijgt een stuk kleiner, helemaal als die vroeg een kind neemt. Het word namelijk nogal onderschat wat voor verantwoordelijkheid dit geeft en hoeveel minder vrijheid dit geeft.
 • Het blijft een feit dat een zeer groot deel van Nederland nu eenmaal de hersencapaciteit van een kartonnen doos heeft. Ik denk dan ook dat naast het uitdelen van condooms je er vrij weinig aan kan veranderen. (En zelfs dan flikken ze het nog om het te verpesten)

  Lijkt het me weinig mee te maken hebben. Eerder met dat kinderen liever als een volwassene gezien willen worden en daarom ook sneller sexueel actief zijn.
 • Hmm. Ik ben het met je eens dat veel van de tienermoeders dom zijn en niet zwanger hadden hoeven te worden. Veel zijn inderdaad te jong en te egoïstisch om een kind op te kunnen voeden, maar dat hoor ook bij de leeftijd, in je puberjaren denk je door biologische scheiss alleen maar aan jezelf. Het is wel een reden om niet al zo jong aan kinderen te beginnen, maar ik neem aan dat de meesten niet expres zwanger raken.

  Toch moet je niet vergeten dat meisjes ergens wel wat sneller volwassen zijn dan jongens en dat vrouwen (ook de onverantwoordelijke) vaak rond hun 20ste (soms ook al vanaf 16-18) een serieuze kinderwens hebben. Als man zal je dit echter nooit begrijpen, maar dat is geen probleem, mannen zijn ook niet degenen die de kinderen zullen dragen en niet de emotionele wezens onder ons.

  Als laatste wil ik even kwijt dat jij de meisjes misschien dom vindt omdat zij de pil niet slikken, maar wat vind je van de jongens die seks zonder condoom willen ookal weten zij dat hun vriendin niet aan de pil is.. Of de koppeltjes die denken dat de kerk uit gaan voor het zingen werkt? De jongens die zo stom zijn om 2 condooms om te doen, welke omhoogtrekken?

  Daarnaast heb je nog religieuze mensen. Meisje wordt verkracht, raakt zwanger, mag geen abortus plegen.. En dan wat?

  Ik vind tienerzwangerschap niet goed, maar ik vind wel dat dit factoren zijn die het voor mij enigszins wel begrijpelijk maken. Toch denk ik vaak wel bij tienermoeders van gvd, wat een domme slet, maar dat hoeft dus lang niet altijd zo te zijn.
 • Het blijft een feit dat een zeer groot deel van Nederland nu eenmaal de hersencapaciteit van een kartonnen doos heeft. Ik denk dan ook dat naast het uitdelen van condooms je er vrij weinig aan kan veranderen. (En zelfs dan flikken ze het nog om het te verpesten)
 • Voor mij is het gewoon heel envoudig. Een kind kun je niet op een kind laten passen. Daarnaast moeten kinderen gewoon kind kunnen zijn en genieten van de puberteit en de groei naar volwassenheid.

  Er ligt een taak voor de ouders om hun kind te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Bijvoorbeeld sex op je 13e, dat vind ik zelf toch echt iets te vroeg. Licht je kinderen goed voor, vertel ze dat je best voor dingen open staat als ze wat ouder zijn, maar dat bepaalde dingen gewoon te vroeg zijn.

  Baby's een naam geven als Diamond verbaast me al helemaal niet meer. Ik zie de meest vreemde namen voorbij komen (Pip, Mees, Sterre, Benthe, Paris)
 • De meisjes uit dat het programma tienermoeders hebben het volledig zelf op hun nek getrokken. Ik kan me nog herinneren uit een vorig seizon dat het meisje de pil niet wou nemen omdat ze er dik van zou worden… <_<… Oké, haar keuze. Maar er zijn genoeg andere methoden om een zwangerschap tegen te houden en zolang ze niet weten hoe moeten ze het maar uitstellen om met elkaar in bed te kruipen.
  De pil is trouwens niet de ultieme oplossing. Er zijn genoeg meisjes die de pil niet mogen gebruiken van hun ouders en toch niet zwanger worden.
 • Je hebt net like 75% van Nederland dom genoemd door het mbo als minderwaardig af te schilderen…

  Anyway, tja… wat moet je van tienermoeders zeggen? Op zich is een jonger iemand prima in staat om een kind op te voeden maar niet in onze huidige samenleving. Wat ook niet helpt is dat veel van die figuren die jong een kind krijgen niet al te intelligent zijn.
 • Ik vind het altijd dom als mensen zo vroeg een kind krijgen. (Ik zeg mensen want je krijgt samen een kind). Ik ken er zelf ook wel een aantal van mijn leeftijd waarbij ik in de klas heb gezeten (basisschool en middelbare) die nu 1 of zelfs 2 kinderen hebben. Over het algemeen zijn het vooral ongelukjes. Geen condoom/geen pil maar toch even een snelle wip willen maken. Met alle possible gevolgen van dien. Het is dus vooral laksheid.
  Overigens is het bijna allemaal mbo volk op één jongen na die de pabo doet. Je kan prima rond je 20ste kind krijgen zolang je het een goede thuis situatie kan geven maar in de meeste gevallen wonen tiener moeders nog thuis en moeten de ouders helpen.
 • Zeg, we leven in de tijd van &quot;The New Kids&quot;, dus dit taalgebruik is hier prima toepasbaar <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />
  Nee, het is onbeschoft en wordt hier niet op prijs gesteld.
 • Even normaal reageren aub.
  Zeg, we leven in de tijd van "The New Kids", dus dit taalgebruik is hier prima toepasbaar ;)
 • Even normaal reageren aub.
 • Dus je wilt een opengereten kut zien ? Smaken verschillen. :]
 • Een milfje gaat er bij mij altijd wel in, al denk ik niet dat je dit soort reacties wilde zien aan de hand van je tekst.
 • http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... 240802.ece

  :lol:
  Alfie, who looks only eight and was just 12 when Chantelle told him she was pregnant, insisted about the claims: &quot;Other stupid boys are lying.&quot;
  :lol:
 • doppel
 • Idd. Afgelopen week nog een artikel gelezen over een Schotse meid van 29 die oma werd :) What comes around, goes around.
 • mama en papa zijn 9 van de 10x ook niet zo slim.
  Zij zouden volgens mij aangepakt moeten worden om hun kinderen verantwoording bij te brengen.

  Daar ligt voornamelijk de bron, vermoed ik.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren