1. Tsjetsjenen doodgeschoten door dronken Russische soldaten

Re: Tsjetsjenen doodgeschoten door dronken Russische soldaten

Beetje veel onzintopics. Je hoeft niet van elk Fok.nl nieuwsbericht een topic te maken. Een paar opmerkelijke berichten zijn leuk, maar dit gaat te fûr.
 • Beetje veel onzintopics. Je hoeft niet van elk Fok.nl nieuwsbericht een topic te maken. Een paar opmerkelijke berichten zijn leuk, maar dit gaat te fûr.
 • Jij post alleen maar het zelfde, domme gevallen uit de VS en dan daar 4 van.
 • Drie Tsjetsjenen zijn woensdagavond zonder enige aanleiding doodgeschoten door een groep dronken Russische soldaten. Het voorval vond plaats in de buurt van de Tsjetsjeense hoofdstad Grozny. Dit heeft het Russische ministerie van Defensie in Moskou vandaag gemeld.

  De tienkoppige groep beschonken militairen begon vanuit het niets te schieten op drie auto's. De gewonde Tsjetsjenen werden in een veld gelegd, waarop de soldaten hun magazijnen leegschoten. Er was nog een vierde Tsjetsjeen aanwezig, maar die kon ontsnappen en raakte slechts gewond.

  Inmiddels zijn er drie soldaten opgepakt. Bronnen binnen het Tsjetsjeense ministerie van Binnenlandse Zaken melden dat de slachtoffers agenten zouden zijn. In de Russische deelrepubliek zorgt het incident voor grote opwinding, omdat er over anderhalve week parlementsverkiezingen zijn.

  bron:

  http://www.nu.nl/news/628388/21/Dronken ... _dood.html


  Alcohol maakt meer kapot dan je lief is ;}

  Flamey^

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.