1. [TV] Damages - Seizoen 3 (USA,25/01/2010)

Re: [TV] Damages - Seizoen 3 (USA,25/01/2010)

Nou, seizoen een staat in 'bestelling'. Kijken wanneer ik er aan toekom, wellicht dit weekend. Laat ik True Blood S2 nog even staan. Wie spaart die heeft wat :P
 • Nou, seizoen een staat in 'bestelling'. Kijken wanneer ik er aan toekom, wellicht dit weekend. Laat ik True Blood S2 nog even staan. Wie spaart die heeft wat :P
 • Goedzo Vinc, gewoon doen. Ik ben blijven steken bij aflevering 6 van seizoen 4. Ga binnenkort maar weer eens verder.
 • MEGAKICK

  Deze week begin ik aan Damages Seizoen 1, hoor alleen maar lovende verhalen over deze serie dus ben benieuwd. Hier is zo te lezen ook iedereen lyrisch.
 • Hmm, geen idee waarom ik na seizoen één niet verder ben gegaan. Kan me herinneren dat Damages in de tweede helft van seizoen één verrassend mooi over werd gebracht, ongeacht dat ik niet zo van het verhaal hield.

  Oh, Rose Byrne als schoonheid met klasse bestempelen, kan ik slecht beamen. Zonder deze door Piet aangeraden serie nooit die werkelijk prachtige vrouw gekend. Stiekem komt ze nooit echt serieus over, wat haar juist zo schattig maakt door het toch te proberen. Gotta love the eyes and colour of that beautiful hair.
 • Aangezien ik toch weer wat prachtige series die zijn weggezonken omhoog heb gehaald geef ik Damages een laatste schopje ;). Seizoen drie is namelijk ten einde en was weer leuk maar wist het niveau van de eerdere seizoenen niet te halen (maar is zeker ook vermakelijk… er gebeurt namelijk best wel een groots iets).

  Dus seizoen 1 zou ik een serie-liefhebber zeker aanraden. Als het bevalt kun je seizoen 2 ook makkelijk kijken. Derde seizoen hoeft niet perse meer ;) tenzij je het net als ik blijft diggen natuurlijk (maar inmiddels heb ik daar weinig vertrouwen meer in).

  En Rose Byrne is zeker een schoonheid met klasse :)
 • Dan ga ik doorbijten!

  Rose Byrne is trouwens van een 7,5 naar een 9 gegaan dit seizoen. Kwa looks dan.

  Schaaf eens gauw je norm bij! Zij is het ultieme voorbeeld van knap-maar-niet-sletterig. Al heb ik seizoen twee nooit gezien, in de eerste serie is ze al een plaatje.

  Ben overigens bang nooit verder te komen dan het eerste seizoen, want heb eigenlijk vrijwel niet meer aan de serie gedacht sinds het voltooien daarvan.
 • Dan ga ik doorbijten!

  Rose Byrne is trouwens van een 7,5 naar een 9 gegaan dit seizoen. Kwa looks dan.
 • Zo hey, heb net eindelijk aflevering 1 (seizoen 3) gezien en dat belooft weer veel goeds zeg!

  Dat ongeluk verwachtte ik al toen ze in die auto zat… maar dat lijk dat ze op het eind vonden… Holy shit! Ben echt benieuwd hoe dat verhaal zich gaat ontvouwen. Ben ik de enige die het nagenoeg gelijk volgt? Dan neem ik geen moeite meer om het levend te houden verder <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Neuh je bent niet de enige. Idd een behoorlijk wtf momentje. Ben erg benieuwd wat ze gaan doen dit seizoen.

  @Tidow, seizoen 2 is idd vooral in het begin wat lastig in te komen. Wat later wordt het beter.
 • Ik ben laatst begonnen met seizoen 1, wat ik erg tof vond. seizoen 2 kom ik echter totaal niet door. Wordt het nog boeiend?
 • Zo hey, heb net eindelijk aflevering 1 (seizoen 3) gezien en dat belooft weer veel goeds zeg!

  Dat ongeluk verwachtte ik al toen ze in die auto zat… maar dat lijk dat ze op het eind vonden… Holy shit! Ben echt benieuwd hoe dat verhaal zich gaat ontvouwen. Ben ik de enige die het nagenoeg gelijk volgt? Dan neem ik geen moeite meer om het levend te houden verder :P
 • Jippie, heb er echt sin an! :D
 • Vanavond start seizoen 3.

  Hier een niets onthullende, maar toch vet gestijlde trailer.
 • @Dariee
  Het voelt voor mij alweer als een eeuwigheid geleden dat ik het eerste seizoen heb gekeken. Vooral omdat ik heeeel veel series heb gekeken het afgelopen jaar. De details waar jij om vraagt zijn mij niet geheel bijgebleven, en het kan zijn dat sommige dingen nog in S2 terugkomen dus dat zou ik niet willen spoilen.
 • Zo, seizoen 2 ook achter de rug. Ben helemaal klaar voor seizoen 3! :D
 • Ik heb de laatste drie dagen gebruikt te herstellen van een loodzware week, en dat heb ik gedaan met Damages. Seizoen 1 heb ik inmiddels al afgerond, wat wel aangeeft wat ik er van vind :D

  Naarmate het einde naderde werden de wendingen ook onvoorspelbaarder, alle wendingen in de eerste paar eps zag ik wel aankomen en ik riep nog net niet hardop "Ja ja nu weet ik wel hoe keihard Patty is".

  Topserie, al behoort het niet tot mijn absolute favorieten. Daar is dan ook wel heel wat voor nodig. Niettemin een serie met een sterk verhaal, sterke personages en sterk acteerwerk. Sterke serie dus :P
 • Heb het eerste seizoen nu afgekeken, maar zit nog wel met enkele onduidelijkheden. Wie oh wie bevestigt wat ik zoal van het eerste seizoen juist begrepen heb?


  Beantwoord of verbeter waar nodig!
 • Jup, het is een flink non-argument en zou het eigenlijk niet mogen zeggen, maar haar blik, voornamelijk door haar ogen en neus, doet bij mij direct (impliciet) een gevoel van afkeer opwekken. Puur en alleen gebaseerd op uiterlijk en zodoende niet rechtvaardigbaar, maar het speelt zeker een rol bij het kijken.
  Heb gisteren weer drie afleveringen gekeken en moet bekennen nog best geboeid te zijn geweest. Met name Daarnaast vind ik zijn karakter sowieso veel sympathieker dan in eerste instantie gedacht, omdat hij wel zo 'clean' mogelijk te werk wil gaan. Althans, tot op aflevering acht.

  Dit wordt waarschijnlijk een doorkijkertje, want wil stiekem toch wel weten hoe het allemaal af zal lopen. Heb de serie met enige hoop na drie maanden dus weer opgepakt.
 • Glenn Close irritant? Echt?
 • Ik zou niet willen zeggen dat het sterk verschilt. Het begint weer met een aflevering waar iets gebeurt waarvan je denkt: WTF gebeurt hier?! En dan wordt het elke daaropvolgende aflevering weer iets duidelijker :). Het verhaal loopt deels door vanuit het eerste seizoen, maar het hoofdding is weer een nieuw iets.
 • Verschilt het tweede seizoen sterk van het eerste of heeft deze een soortgelijke opzet? Ben uiteindelijk gestrand bij aflevering zes van seizoen één. Heel misschien pak ik het ooit nog eens op, maar de kans wordt wel betrekkelijk klein. Zo boeiend vond ik het niet en stond me ronduit te irriteren aan Patty. Niet in de zin van "ze komt zo gemeen over omdat dat juist haar rol is", maar meer de actrice zelf, dus niet het gespeelde personage.

  Neemt niet weg dat Ellen al een flinke tijd als wallpaper m'n achtergrond siert. Hmm, wat een prachtvrouw!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren