1. [TV] Heilig Gras

Re: [TV] Heilig Gras

Ik vond het best tof, en Van Persie kan aardig vertellen. Dat het geheel opgehangen is aan goals vind ik echter nogal suf; dat is nogal een verneukeratieve structuur als je het mij vraagt. Verveeld een beetje.
 • Ik vond het best tof, en Van Persie kan aardig vertellen. Dat het geheel opgehangen is aan goals vind ik echter nogal suf; dat is nogal een verneukeratieve structuur als je het mij vraagt. Verveeld een beetje.
 • Erg leuk weer over Nike vrijdag. Wat mij betreft een blijvertje hoor, Heilig Gras.

  Vooral mooi dat het ook een keer niet alleen over de van Bastens, Cruijffs en Pele's van deze wereld gaat.
 • Eerste keer gezien net. Erg mooie aflevering. Al denk ik dat kijkers die vooral voor de voetballers kijken de aflevering van vandaag als minder zullen ervaren.
 • Prima docu weer, zeer net programma.
 • Ik heb het ook gezien vond het wel goed. Mooie doelpunten heeft hij gescoort zeg.
 • Het was erg chill om zo'n intiem kijkje in de ziel van een topvoetballer te nemen, en zeker in die van Van Persie, die eigenlijk in elke actie en in ieder interview een zwaar opgefokte indruk maakt. Dat eindeloze stoere gedoe in interviews is nu dus min of meer op te hangen aan zijn obsessie voor perfectie. Dat maakte hem direct ook de juiste man om een aflevering als dit te vullen, omdat hij erg gepassioneerd erover praat. Als voetbalfan wil je niets meer dan dat.

  Sowieso, met de geniale goals die hij heeft gemaakt hadden ze ook wel 3 uur kunnen doorlullen. Vraag me wel af hoe de volgende aflevering zal zijn, want ik begreep dat de opzet iedere aflevering anders is (dus niet week in week uit doelpuntjes bespreken).
 • Heilig Gras is het nieuwe programma van PowNed bekend van het verschrikkelijke PowNews.
  De presentatie word verzorgd door sportjournalist Henk Spaan.
  In april en mei zend de omroep documentaires uit met Nederlandse voetballers.
  In de eerste aflevering Klik! vertelt Robin van Persie over zijn mooiste doelpunten en carrière.
  Er komen nog vijf afleveringen waar Frank de Boer, Dick Advocaat, Simon Kuper, Wesley Verhoek, Kees Jansma, Billy Beane, Manon Melis, Theo van den Burch, Wilbert Suvrijn, Richard Mulder, Luuk de Jong hebben meegewerkt.

  Ik moet zeggen dat ik de eerste aflevering echt goed vond, misschien ook een beetje omdat Robin van Persie een oud Feyenoorder is. Maar als voetbalfan mag je dit zeker niet missen :)

  HEILIG GRAS, 45 minuten over de ziel van het voetbal. Vanaf vrijdag 8 april – wekelijks – 20.25 uur – Nederland 3

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren