1. TV keuze!

Re: TV keuze!

Of van Sony, is beter voor de PS3 :P
 • Of van Sony, is beter voor de PS3 :P
 • Gewoon Philips kopen, is goed voor de Nederlandse economie <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Als jij mij een kwalitatief beter tv kan bezorgen van Philips voor dezelfde prijs, dan doe ik het =P
 • Gewoon Philips kopen, is goed voor de Nederlandse economie :)
 • Contrastratio van die tv is een foutje van Kieskeurig.nl… na wat checken op de samsung site, kwamen de tv's daar niet hoger dan 1200:1(Het eigenlijke contrastratio van die tv is overigens 800:1) :P

  En die valt wel binnen je budget, ok… hij is ietsjes duurder dan de vorige(€30,- en daar komen nog verzendkosten bij), maar ik zou zeggen dat die tv zeker dat prijsverschil waard is!
 • Klik < Hier ga ik toch voor, nu word het sparen =P
  Maar ik ga nog naar de MediaMarkt en dat soort winkels, misschien zie ik daar wat leuks :) Contrastratio van 3000:1 bij deze, dus dat zit wel lekker..
 • TV kijken doe ik niet veel meer, voornamelijk Eurosport en Discovery. De tv is dus echt bedoeld voor het gamen eigenlijk, waar ik zo nu en dan ook eens leuk tv op kan kijken. PS3 komt er, maar zeker pas in 2007 oid. dus daar hoef ik denk ik geen rekening mee te houden. Maar als jullie mijn bedoelingen en eisen zo zien, welke raden jullie mij dan aan?
 • Vergeet die 2e opmerking van Untouchable maar, HDMI vind je niet op TV's binnen jouw budget. DVI met copy protection zou leuk zijn.
  HDMI is handig voor een eventuele PS3, BlueRay speler etc., high end apparatuur, als je daar niet in geinteresseerd bent laat maar gewoon lekker hangen.

  Hmmm dat je geen HDTV uitzendingen kunt ontvangen zonder HDMI geloof ik niet.

  Xbox360 en Revo doen niets met HDMI of DVI, Xbox360 sluit je aan via Component en Revo ondersteund sowieso geen HD (wel 480P).

  Ik zou voor een contrast gaan van minstens 600:1, dat moet wel te vinden zijn.

  En realiseer je wel dat normale TV uitzendingen er op een CRT duidelijk beter uitzien dan op een LCD.
 • 400:1

  -Zeer slechte contrastratio, dit geeft ook aan dat het een goedkope LCD is..
  Contrast heeft te maken met zwart en wit.
  Zwart moet zwart zijn en geen grijs..

  -Geen HDMI aanstuiting, dus niet futureproofed… de TV kabel binnekort zal niet meer via coax zijn, maar via een andere kabel met een hdmi aansluiting.. en dat heeft deze tv niet. Dus geen HD-uitzendingen voor deze tv in de toekomst
 • En wat bedoel je er precies mee? Heb namelijk geen verstand ervan, maar de dingen die ik wist leken me goed =) Wat is dus een contrastratio?
 • Leuke tv, vooral voor games. Die lage contrastratio is eigenlijk niet aan te raden voor tv, maar voor games voldoet deze tv meer dan genoeg :)
 • Hey allemaal,

  Mijn kamer ondergaat binnenkort een metamorfose, en aangezien ik nu op een 32cm tv'tje game(op 1-2 m afstand weliswaar), wil ik ook een nieuwe tv. De rest van de kamer is geen probleem, maar de tv dus wel.

  Ik wil graag een LCD televisie, en omdat ik 16 jaar ben; niet al te duur. Ik heb al enige tv's gevonden maar wilde graag ook anderen horen erover. Ik hoef geen 80cm beeldbuis voor mn snufferd, veel te duur en te overdreven.. Een kleine kamer met een mid-size tv is genoeg.

  Klik < Een tv die imo perfect is, maar veel verstand heb ik er niet van. De resolutie ziet er goed uit, en de grootte is ook ongeveer wat ik wil, tussen de 55 en 65 cm in, dus zo te zien is hij goed. Overigens niet al te duur, want veel duurder dan dit wil ik eigenlijk ook niet gaan.

  Hebben jullie nog goedkopere en toch betere tv's gezien? Laat het aub weten! En zeg ook wat jullie van die vinden, kijk even goed naar wat hij heeft en aan alle eisen voldoet om als game-tv te dienen op mijn kleine slaapkamertje.. Dus nee; geen HDTV, geen meterstv, gewoon een goede, degelijke LCD tv voor mn games en het kijken van tv.

  Hij moet NTSC, PAL en SECAM ondersteunen ivm import games ed. omdat ik nu geen 60Hz kan draaien op deze kleine rot-tv..

  Thx alvast,
  -Gungrave

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren