1. Twitter 'app' zoals Flipbook voor laptop

Re: Twitter 'app' zoals Flipbook voor laptop

Ik heb iets gevonden in de Mac App Store dat erop lijkt, Mixtab. Ik weet alleen nog niet hoe je Twitter, Facebook e.d. erin krijgt.
 • Ik heb iets gevonden in de Mac App Store dat erop lijkt, Mixtab. Ik weet alleen nog niet hoe je Twitter, Facebook e.d. erin krijgt.
 • Ik noem trouwens heel de tijd Flipbook, maar ik bedoel natuurlijk Flipboard ;)
 • Klopt, maar zoals gezegd gaat het me om het werk dat veel mensen twitteren. Ik vind niet perse al het werk van een persoon tof, dus daarom vind ik het makkelijk als ik afbeeldingen etc. meteen te zien krijg. Bij Tweetdeck krijg je inderdaad een afbeelding meteen te zien, maar op dat formaat wordt je er ook niet veel wijzer van ;)Flipbook toont vrij grote afbeeldingen, waardoor je makkelijk door gepost werk van mensen heen bladert (de tweet zelf boeit me vaak geen zak).
 • je kan toch ook klikken op de thumbnail? Alleen een extra handeling.
 • @Heester
  Uit je verhaal begrijp ik dat je links alsnog zelf moet openen?

  @Needakill
  Tweetdeck geeft afbeeldingen inderdaad meteen weer, maar wel erg klein. Het idee is er dus, maar ik zoek eigenlijk een toepassing die afbeeldingen groter weergeeft dan alleen een thumbnail ;)
 • Tweetdeck?
 • In de Mac App Store staat een Twitter app die links gewoon in een pop-up opent. Soms heb ik ook dat ik word doorverwezen naar een browser maar dat heb ik alleen als ik op een afbeelding link klik in een retweet.
 • Geen idee of ik deze vraag hier moet stellen, excuses dus als dit het verkeerde board is.

  Ik ben opzoek naar een 'app' voor de laptop/iMac voor Twitter zoals Flipbook. Voornaamste punt is dat afbeeldingen meteen geshowed worden (zoals Flipbook dat doet) en dus niet als link.

  Ik volg veel mensen voor hun grafische werk en ik merk dat Flipbook een stuk fijner werkt omdat ik hun getweette werk dan ook meteen zie, en niet 100 links per dag aan het openen ben. Kon zelf geen geschikt programma vinden voor de laptop etc. dus hopelijk weet iemand hier een programma dat deze functie bied :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren