1. Uitslag InsideGamer Awards 2010

Re: Uitslag InsideGamer Awards 2010

Pff Linius is helemaal niet kritisch!!!
Daar was ik al bang voor :lol:

Ik ben 'The Happy Reporter' :'D
 • Pff Linius is helemaal niet kritisch!!!
  Daar was ik al bang voor :lol:

  Ik ben 'The Happy Reporter' :'D
 • daarom heeft liffvd deze awrd ook gewonnen
 • Pff Linius is helemaal niet kritisch!!!
 • Leuke verhaaltjes indeed :D
  Bedankt voor de stemmen en andere winnaars gefeliciteerd!
 • Did not win? :|
  Fuck it, is toch overrated.
 • Arme karel, volgend jaar beter!
 • Heel leuke tekstjes bij iedereen, gratz iedereen met een award :lol:
 • [size=4][/size]
  De uitslag van de jaarlijkse InsideGamer Forum Awards zijn bekend! Hieronder vind je alle winnaars en de runner-ups (beste verliezers).
  Dit jaar was een vreemd jaar. Veel nieuwe gezichten maar toch ook weer veel vertrouwd volk.

  Hoe de beloningen van de Awards er uit gaan zien is nog niet duidelijk. Laat je gewoon verrassen. Daarnaast, is de eer zelf al niet een grote beloning?


  :7 [size=3]Beste forumposter 2010:[/size] :7
  [size=2][/size]
  Runner-up: Eend (11 stemmen)

  Wat kunnen we zeggen over de Hulk uit Dinxperlo? Afkomstig uit een omgeving waar exploderende auto's eerder regel dan uitzondering zijn is het deze man die, in plaats van mee te rellen met de plaatselijke bevolking of uit noodweer zichzelf aansluit bij een van de vele jeugdbendes die deze ghetto in de achterhoek rijk is, zich liever laaft aan de bijzondere library aan games die de Wii en de PC rijk is. Hij levert daarover interessante bijdragen op dit forum, en dat wordt beloond met een award! Congrats!


  :w [size=3]Beste serieuze poster 2010:[/size] :w
  [size=2][/size]
  Runner-ups:Dariee en
  Mind (10 stemmen)


  :) [size=3]Beste topicstarter 2010:[/size] :)
  [size=2][/size]
  Runner-up: Sadist (17 stemmen)


  :blow: [size=3]Beste nieuwkomer 2010:[/size] :blow:
  [size=2][/size]
  Runner-up: Thethief09 (15 stemmen)

  Leon_, fervent gamer, vader, recensist en aanstaand academicus. Wow, ik wist niet dat er 25 uur in een dag zat, maar Leon_ verblijdt de community steeds weer met zijn aanwezigheid ondanks zijn drukke leven. Daar kun je niets anders dan respect voor hebben, zeker ook omdat zijn bijdragen van een constant niveau zijn dat je ze simpelweg wel moet lezen. Een award well deserved dus!


  ,_, [size=3]Mooiste Avatar/Signature 2010:[/size] ,_,
  [size=2][/size]
  Runner-up: Calamity (7 stemmen)

  Dit jaar is deze award, net als verleden jaar, naar JJ. gegaan. Deze jongen, die overigens geen deur meer in zijn kast heeft zitten, mag zich met recht 'little man Gaugain' noemen, een visueel ingestelde artiest die ook let op de kleintjes, de ava's en sigs dus. Dit wordt beloond met een award, gefeliciteerd!


  :D [size=3]Mooiste profielpagina 2010[/size] :D
  [size=2][/size]
  Runner-up: Morphweasel en 7threst (10 stemmen)

  Waar JJ. op de kleintjes let, daar pakt Kaoz het groots aan, en dat voor iemand die redelijk klein van stuk is. Is dat erg? Nee, zeer zeker niet want Kaoz beroert de virtuele kwast met verve zoals geen ander dit doet, wat heeft geresulteerd in een award. Deze award, in de volksmond ook wel de 'van Gogh'-award geheten is dan ook terecht naar deze Greenday-fan uit Maastricht gegaan. Hartelijk gefeliciteerd!


  :lol: [size=3]Grappigste poster 2010[/size] :lol:
  [size=2][/size]
  Runner-up: Koekiemonster en Rano (6 stemmen)

  Als er een topic op IG is, en er wordt daarin keihard gelachen, dan is de kans bijzonder groot dat dit om een post van IG's eigen Tommy Cooper gaat, O Vet. Zijn droogheid, gecombineerd met zijn liefde voor gamen en zijn liefde voor funky muziek zoals de Bloody Beetroots maken van hem een graag geziene member op IG. Hij heeft deze award natuurlijk gewonnen voor zijn bijzonder droge humor. Het wachten is op een oudejaarsconference van O Vet, eindelijk weer eens kwaliteit. Laat deze award je in ieder geval inspireren O Vet! Gefeliciteerd ermee!


  :roll: [size=3]Meest onderschatte poster 2010[/size] :roll:
  [size=2][/size]
  Runner-up: Thethief09 (6 stemmen)

  Linius heeft een zwaar jaar achter de rug, maar dat weerhield hem er niet van om IG met regelmaat te verblijden met een bezoek. Integendeel, hij postte steeds meer en meer en liet, naast de Slowchat, zich ook met regelmaat horen in het media-forum waar hij kritisch maar eerlijk schreef over de films die hij keek. Hij heeft zich ontpopt tot een eerlijke filmkijker die wellcht niet bekend is bij het grotere publiek op IG, maar dat maakt niet uit. Integendeel, dankzij zijn ondergewaardeerde maar grote rol op IG heeft hij deze award gekregen. Gefeliciteerd!


  -_-' [size=3]Grootste fanboy 2010[/size] -_-'
  [size=2][/size]
  Runner-up: Ldawg (23 stemmen)

  Helaas Lilffvd is gebanned en kan dus ook geen aanspraak maken op deze award toch maar even een kort memorandum deze jongen verdedigde zijn liefde voor Donkey Kong met veel vuur en zwavel en het was dan ook ondenkbaar om het Donkey Kong Country Returns-topic zonder kleerscheuren uit te komen wanneer je beweerde dat de Kremlins niets meer te zoeken hadden in de game of dat er geen waterlevel in thuis hoorde of iets anders futiels wat eigenlijk niet bijdroeg aan het topic en daarom heeft liffvd deze award ook gewonnen en we feliciteren hem daar dan ook mee dus gefeliciteerd!


  :'D [size=3]Grootste spammer 2010[/size] :'D
  [size=2][/size]
  Runner-up: Lilffvd (12 stemmen)

  Van meest onderschatte poster 2009 naar grootste spammer 2010? It takes a god om zo hard te zakken blijkbaar. Echter, ook deze award heeft een pluspunt. wat het precies is weet ik niet, behalve dan dat het wel duidelijk is dat je bijdraagt aan het forum, hoe nutteloos dan ook. Maar ach, je moet een gegeven award dan ook niet in de bek kijken dus bij deze: veel plezier ermee Ralph!


  :edgar: [size=3]Beste moderator/admin 2010[/size] :edgar:
  [size=2][/size]
  Runner-up: 7threst (23 stemmen)

  Elke keer wanneer er iets uit de hand dreigt te lopen of wanneer er weer geziekt wordt, is het al weer opgelost. Dat is allemaal te danken aan Radiant Silvergun, de forum-ninja die zijn ban-katana met stijl hanteert. Vanuit de schaduwen van de vele topics die het forum rijk is straft hij meedogenloos de vele zondaars die zich niet houden aan de Bushido van IG. Hij wordt dan ook gevreesd en gewaardeerd tegelijkertijd. Deze award gaat dan ook zeer terecht naar hem, gefeliciteerd!


  <3 [size=3]Lifetime achievement award:[/size] <3
  [size=2][/size]
  Runner-up: Rakel (16 stemmen)

  Het meest prestigieuze van het prestigieuze gaat dit jaar naar pilskoning, comic-liefhebber, series-freak en algeheel zombie-kenner Tidow! Naast de vele liefhebberijen die hij met plezier uitbuit en die perfect aansluiten om het brede media-forum dat IG ook is, is hij hard bezig zijn studie af te ronden. Ook dat gaat hem voor de wind. Als laatste is zijn rol in de IG-meetings niet te onderschatten. Zonder onder andere Tidow zouden een hoop meetings niet van de grond zijn gekomen. Tidow wordt dan ook de Bison-kit van het forum genoemd. Het is dan ook een feit dat deze award terecht naar deze gewaardeerde member van het InsideGamer-forum gaat. Hartelijk gefeliciteerd!
  En nu?

  Zoals gezegd is het nog niet geheel duidelijk of en hoe de awards vorm gaan krijgen. In voorgaande jaren waren er de bekers naast de naam alsmede een zegel op het profiel. Of dit nu ook zo gaat zijn is nog niet bekend. Uiteraard houden we jullie op de hoogte. Maar laat deze afwezigheid van bekers je zeker niet weerhouden om alle winnaars te feliciteren! ^_^
 • Fuck yeah!

  Ik dank u allen, en feliciteer mijn mede winnaars

  tot ziens
 • Pff Linius is helemaal niet kritisch!!!
  Daar was ik al bang voor :lol:

  Ik ben 'The Happy Reporter' :'D
  Zoiets ja.

  Maar toch gefeliciteerd!!
 • Dit jaar is deze award, net als verleden jaar, naar JJ. gegaan. Deze jongen, die overigens geen deur meer in zijn kast heeft zitten (…)

  _O-
 • Gefeliciteerd iedereen :D Jammer dat lilffd nu niet van zijn award kan genieten :lol:
 • Is die V avatar degene waarmee je twee jaar op rij hebt gewonnen? :P
 • Dit jaar is deze award, net als verleden jaar, naar JJ. gegaan. Deze jongen, die overigens geen deur meer in zijn kast heeft zitten (…)

  _O-
  :lol:

  Idioten trouwens. Zal de 'V' ava/sig volgend jaar ook weer winnen? :')
 • Dit jaar is deze award, net als verleden jaar, naar JJ. gegaan. Deze jongen, die overigens geen deur meer in zijn kast heeft zitten (…)

  _O-
  :lol:

  Idioten trouwens. Zal de 'V' ava/sig volgend jaar ook weer winnen? :')

  Wie de fuck vote eigenlijk op jouw voor ava/sig?
 • Dit jaar won de 'G'.
 • Gefeliciteerd met jullie eeuwige roem! :]
 • Is die V avatar degene waarmee je twee jaar op rij hebt gewonnen? <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />
  Ja :lol:

  Gefeliciteerd overigens.

  @Aiii
  I have no idea. Vast geen limburgers
 • Waarom geen bekertjes? En waarom is lillfvd eigenlijk geband :)
 • Dit jaar won de 'G'.
  Maar de 'G' kwam pas op het moment dat de meeste stemmen al gestemd waren. :w

  Gefeliciteerd aan de anderen awesome mensjes trouwens :]
  Waarom is hij überhaupt weg?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren