1. [Update] "Ze vallen met bosjes uit de lucht"

Re: [Update] "Ze vallen met bosjes uit de lucht"

Ach ja..iedereen gaat dood, behalve Snappie dan.
 • Ach ja..iedereen gaat dood, behalve Snappie dan.
 • wie? ach ja.. zo te zien waren ze nog redelijk oud dus wat doe je eraan. :)
 • Wauw, mensen van 84 gaan een keer dood…

  gek hoor.
  :P
  (en aangezien ze al langer ziek waren is dat -waarschijnlijk- maar beter ook)

  Alleen Duisenberg is een beetje lullig, want de man is verdronken ipv gestorven aan de hartaanval (wat niet per se fataal hoeft te zijn).

  Maar verder dan dat interesseert het natuurlijk niet echt.
 • *moest even nadenken* Die met die pro palestina vrouw toch?

  Ja is sneu.. 1935.. dat betekent dat ie 70 is geworden? Nog niet zo heel oud eigenlijk..


  vin 70 jaar best oud hoor ik hoef eght geen 90 te worden hoor <img alt=":O" src="/plugins/sceditor/emoticons/shocked.png" />

  dat zeg je nu.
 • *moest even nadenken* Die met die pro palestina vrouw toch?

  Ja is sneu.. 1935.. dat betekent dat ie 70 is geworden? Nog niet zo heel oud eigenlijk..


  vin 70 jaar best oud hoor ik hoef eght geen 90 te worden hoor :O
 • Hmm.. sja iedereen gaat een keertje dood he..
  Ik niet. I'm gonna life forever! Highlander!

  Dan ga ik jou dus op een gegeven moment om zeep helpen. There can be only one!
 • Hmm.. sja iedereen gaat een keertje dood he..

  Ze woonden trouwens bij mijn school om de hoek, soms zag je ze samen lopen bij de albert heijn <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />
  bij jou woont iedereen om de hoek he
 • Idd, knap klote.

  Toen ik hoorde dat Nieuwenhuys ook al dood was (ken hem niet trouwens), dacht ik hetzelfde als Rano:

  "Ze vallen met bosjes uit de lucht"
 • Best kut voor Wim Duisenberg. Die man heeft al zijn tijd in zijn werk gestopt en hij heeft nooit na zijn pensioen lekker kunnen rentenieren.
 • Hmm.. sja iedereen gaat een keertje dood he..
  Ik niet. I'm gonna life forever! Highlander!

  *Who waaaaaaaaaaaaaaaaaaants to liiiiiiiiiiiiife forevaaaaah* (doet Queen dansje)
 • R.I.P. Alledrie ook al kon ik jullie niet.
  Ik zet het nieuws op en ik wist niet meer wie bij de villa hoorden wie bij het helikoptertje en bij wie de broer het overnam.
 • *moest even nadenken* Die met die pro palestina vrouw toch?

  Ja is sneu.. 1935.. dat betekent dat ie 70 is geworden? Nog niet zo heel oud eigenlijk..
 • 3 opeens? Naja R.I.P dan maar he..
  Ik heb met geen van allen iets maar toch
 • AMSTERDAM - Wim Duisenberg, de oud-president van de Europese Centrale Bank, is dood aangetroffen in zijn villa in Faucon, in het zuidoosten van Frankrijk. Dat heeft de Franse politie zondag verklaard. Over de doodsoorzaak is nog niets bekend. Zijn vrouw Gretta Duisenberg wilde geen mededelingen doen en vroeg dat te respecteren.

  Volgens de Franse politie werd Duisenberg zondagochtend rond 11.30 uur levenloos gevonden in het zwembad van zijn villa. Hulpverleners hebben nog geprobeerd hem te reanimeren. Het plaatsje Faucon telt circa vierhonderd inwoners.

  Duisenberg, die in 1935 in het Friese Heerenveen was geboren, was de eerste president van de ECB. Hij leidde de bank tussen 1998 en 2003 en werd opgevolgd door de Fransman Jean-Claude Trichet. Onder zijn bewind werd de euro in twaalf Europese landen ingevoerd.

  Duisenberg was tussen 1982 en 1997 president van de Nederlandsche Bank. Ook was minister van Financiën in het kabinet-Den Uyl (1973-1977). In die periode maakte Nederland twee oliecrises door. Duisenberg was lid van de PvdA, maar stond in de 'linkse' jaren zeventig bekend om zijn gematigdheid.

  Duisenberg had na zijn vertrek bij de ECB tal van commissariaten, onder meer bij de Rabobank en Air France-KLM. Ook was hij voorzitter van het Rijksmuseum Fonds. Duisenberg had reputatie van een bon vivant, die van het goede leven hield.

  UPDATE

  Koning Fahd bin Abdul Aziz al-Saud van Saudi-Arabië is zondagavond op 84-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de Saudische staatstelevisie maandag bekendgemaakt. De vorst lag in het ziekenhuis.

  De staatstelevisie onderbrak de reguliere uitzendingen en zond koranteksten uit. Kroonprins Abdullah is benoemd tot nieuwe koning.

  In mei werd al voor het leven van koning Fahd gevreesd toen hij met een longontsteking in het ziekenhuis was opgenomen. De vorst had koorts en vocht in de longen. Volgens zijn artsen is hij daarvan wel hersteld.

  Gezondheid
  De gezondheid van de bejaarde Saudische vorst was al jaren broos. Hij leed onder meer aan suikerziekte en kreeg in 1995 een beroerte. Zijn halfbroer, kroonprins Abdullah, is sindsdien de feitelijke heerser over het streng islamitische koninkrijk, dat 's werelds grootste exporteur van olie is.

  Een Arabische top, woensdag in het Egyptische Sharm el-Sheikh, is enkele dagen uitgesteld in verband met het overlijden. Secretaris-generaal Amr Moussa van de Arabische Liga maakte dat bekend, meldde het Franse persbureau AFP.

  Fahd werd in de jaren '20 geboren als oudste van zeven zonen van Abdul Aziz bin Abd al-Rahman bin Faisal al-Saud, de grondlegger van Saudi-Arabië, en diens favoriete vrouw Hussa bint Ahmed al-Sudairi.

  Kroonprins
  Na de dood van zijn vader in 1953 was hij - na zijn halfbroers Saud, Faisal en Khalid - de vierde in de lijn van troonsopvolging. Toen koning Faisal in 1975 werd vermoord, werd hij kroonprins, waarna hij in 1982 koning Khalid opvolgde.

  Troonsopvolging
  De troonsopvolging is in de grondwet geregeld. Prins Sultan, nu minister van Defensie, is de nieuwe kroonprins. Volgens een verklaring, voorgelezen op de staatstelevisie, hebben de leden van de koninklijke familie de nieuwe koning en kroonprins trouw beloofd.

  Beatrix
  Koningin Beatrix heeft maandagochtend haar innige deelneming betuigd aan de nieuwe Saudische koning Abdullah naar aanleiding van het overlijden van koning Fahd. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst meegedeeld.

  Volgens een woordvoerder van de RVD zal de Nederlandse politiek vertegenwoordigd zijn bij de rouwdienst voor Fahd. Welke bewindsman de dienst zal bijwonen is nog niet bekend.

  Chirac
  Ook de Franse president Chirac heeft bedroefd gereageerd. Chirac roemde de koning om zijn wijsheid en om de 'diepe, warme band' tussen beide landen.

  De Cobra-schilder Constant Anton Nieuwenhuys is maandag op 85-jarige leeftijd in Utrecht overleden. Zijn weduwe heeft dat bekend gemaakt. Nieuwenhuys was al lange tijd ziek.

  Nieuwenhuys was in 1948 betrokken bij de oprichting van de kunstenaarsbeweging Cobra, afgeleid van de naam van de hoofdsteden Kopenhagen, Brussel en Amsterdam. (Nu.nl)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren