1. Uta Kata

Re: Uta Kata

Uhh, OVA?:D

Ik heb nooit een OVA gezien.. gauw kijken dan. Hopen dat ik m kan vinden. ^^"

Hoop dat het het einde inderdaad wat completer maakt.

*edit*
Bitterzoet inderdaad. Prachtig einde.

De gebeurtenissen in de aflevering waren niet per se nodig - ik zal dit nooit als het echte einde van de serie zien, maar het einde van de ep was wederom prachtig.

Ik doe het nooit maar ik ga kijken of de makers van de serie nog andere series hebben gemaakt… :D
 • Uhh, OVA?:D

  Ik heb nooit een OVA gezien.. gauw kijken dan. Hopen dat ik m kan vinden. ^^"

  Hoop dat het het einde inderdaad wat completer maakt.

  *edit*
  Bitterzoet inderdaad. Prachtig einde.

  De gebeurtenissen in de aflevering waren niet per se nodig - ik zal dit nooit als het echte einde van de serie zien, maar het einde van de ep was wederom prachtig.

  Ik doe het nooit maar ik ga kijken of de makers van de serie nog andere series hebben gemaakt… :D
 • Ik was de OVA vergeten te kijken, net even gedaan. Het einde blijft nog wel bittersweet, maar het is wel een wat waardiger afscheid voor Ichika / Manatsu en Sei / Kai.
 • Mee eens, maar dat vond ik tegelijk ook wel iets hebben. Het was niet zo'n serie waar dan iemand geintroduceerd word met "nou dit is die en die, duidelijk het aankomende vriendje van de hoofdrolspeelster, hij haat dit, vind dit leuk, en is waarschijnlijk de grote held die haar red als ze met haar Aartsvijand het pluimorige konijnvarken vecht".

  Wat dat betreft was de serie niet zo main stream maar een beetje … literair zou je bij een boek zeggen. En dat vond ik meesterlijk stoer.:)
  Moet de eerste eps nog maar eens kijken denk ik.
 • Nou ik vond vooral de begin eps heel erg vreemd… vanaf het punt dat er informatie "gedoseerd" wordt dan begint de serie duidelijk = leuker = beter te worden. Vooral de functie van die 2 boys bleef lang onduidelijk.
 • Jahh, einde is supervet. Beetje moeilijk, maar toch heel vet, mooi en sterk enzo^^

  Ik vond die tussen-eps een beetje vaag, je moet er op een bepaalde manier naar kijken denk ik. Als je vanuit het perspectief van het meisje denkt dan is het allemaal iets zwaarder dan als je het vanuit je eigen ogen kijkt.

  Blij dat je de serie tof vond.

  Leef topic, leef!?
 • De eerste helft van de serie bestaat inderdaad uit wat slice of life achtige gebeurtenissen met een vaag sausje. Vanaf 7 vind ik de serie zeer interessant worden, morgen even afkijken (9-12).

  EDIT: Gezien. Een moralistisch verhaal met een bitterzoet maar mooi einde :).
 • d2n staat gelijk aan niks te doen hebben =P.

  En ik kan het alleen maar kijken om erachter te komen of het iets voor mij is.

  Dat en ik heb 'm nu toch al binnen =P
 • Lol Rob. Denk niet dat het een serie voor jou is, zou me verbazen als je het kon waarderen. Then again misschien kan je er wel iets van leren.;)

  Als je niks te doen hebt ben je ook weer gestopt met d2n?
 • *download aanzet*

  Morgen toch niks te doen =O
 • Hmm imo wel. Alleen vond ik de serie heel vaag eigenlijk. Niet narutaru vaag, maar gewoon, je blijft een beetje in het duister, je volgt niet alles.. maar het einde is het zeker waard.=]

  Ik heb de laatste ep 3x gekeken omdat ik hem erg vet vond iig.:)
  Hf met de serie!
 • KICK

  Ep 1 gezien van deze serie en er is tot nu toe niet erg veel over gesproken hier. Nog niet erg duidelijk waar het verhaal naartoe gaat, maar met de sfeer zit het wel goed. Alleen jammer van de onnodige fanservice hier en daar. Wellicht een thread die meer leven verdient dan 3 replies (wellicht ook niet :P).
 • Nee! Moet ik dees ook weer downen om erachter te komen waar hij nou eigenlijk overgaat… booo!!

  edit: Geen HDD RUIMTE ._. Ff wat shit branden en dan down ik m wel.
 • Hmm het gaat over …. de hoofdrolspeler!?

  Het gaat over een schoolmeisje, een jaar of 14. Ze leid een redelijk normaal leven, maar in de eerste aflevering komt daar een verandering in. Verder worden haar vier schoolvriendinnen voorgesteld, lijken op het eerste gezicht een beetje standaard characters, een mysterieus meisje met een goede persoonlijkheid, een strict meisje en nog eentje…

  Zo beter?
 • Kun je ook niet een KLEIN BEETJE iets vertellen :P?
 • Om een of andere reden vind ik de series die door Lunar gesubbed worden meestal wel goed en eens in de zoveel tijd besluit ik dan ook er een te bekijken zonder vantevoren een beschrijving te lezen. Ook deze keer had ik geluk; de serie lijkt me nog best leuk te kunnen worden.

  Het verhaal is heel lastig uit te leggen zonder de sfeer van de eerste aflevering te spoileren, de lol van de serie zit hem denk ik meer een beetje in het zien en de opbouw van de sfeer en dergelijke, waardoor de aflevering minder leuk is als je vantevoren het verhaal leest.

  De serie is tot zover een beetje mystiek, er zit wat humor in, er zit nog niet te veel verhaal in, maar daar kunnen ze nog erg veel kanten mee uit. De setting/het concept is in ieder geval erg goed.

  +tekenstijl
  +sfeer
  +tot zo ver redelijk origineel
  +characters zijn tot zover aardig uit gewerkt

  -alleen voor de liefhebber.

  Ik zou plaatjes uppen, maar ik ben lui.

  Deze keer misschien meer dan 0-2 reacties?:/

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren