1. VI (Oranje)

Re: VI (Oranje)

Had het gezien was bij DWDD. Ik moest de eerste keer echt even kijken of het Rene wel was. Was opzich wel goed gedaan, maar na 1 keer goed kijken zag ik dat het Carlo was. :P

Ben benieuwd of de 'echte' Rene de zilvere ster pakt. :'D
Vanavond weer een nieuwe VI met een live verbinding naar Rene, die op het gala is.
 • Had het gezien was bij DWDD. Ik moest de eerste keer echt even kijken of het Rene wel was. Was opzich wel goed gedaan, maar na 1 keer goed kijken zag ik dat het Carlo was. :P

  Ben benieuwd of de 'echte' Rene de zilvere ster pakt. :'D
  Vanavond weer een nieuwe VI met een live verbinding naar Rene, die op het gala is.
 • http://sigaarsnor.blogspot.com/2010/10/ ... jp-in.html
 • http://sigaarsnor.blogspot.com/2010/10/carlo-boszhard-als-rene-van-der-gijp-in.html

  Ik had dit nog niet gezien maar bedankt voor het sturen van die link! Wat doet die Carlo Rene toch leuk na. It made my day.

  Zou natuurlijk geniaal zijn als Rene die talent award wint want met alle respect zonder Rene zou VI toch een heel stuk minder boeiend zijn.

  Idd, in de tijd dat willem er nog zat met Johan en Wilfred was het lang niet zo leuk en grappig als nu. Het was wel meer serieuser dan nu, maar ach daar heb je nu Studio Voetbal voor. VI is gewoon heerlijk vermaak en Rene en Johan hebben zeker ook wel verstand van voetbal, alleen verpest Wilfred het dan snel door een flauwe opmerking te maken. :P Dat maakt VI wel geniaal en uniek. ;)
 • René. _O_

  Props voor Carlo. Hij deed 'm goed na, hoor.
 • http://sigaarsnor.blogspot.com/2010/10/carlo-boszhard-als-rene-van-der-gijp-in.html

  Ik had dit nog niet gezien maar bedankt voor het sturen van die link! Wat doet die Carlo Rene toch leuk na. It made my day.

  Zou natuurlijk geniaal zijn als Rene die talent award wint want met alle respect zonder Rene zou VI toch een heel stuk minder boeiend zijn.
 • Mart ligt me gewoon niet. Dat kan gebeuren. Zo'n gast zou je in het dagelijks leven ook meteen met z'n hoofd door de stront heen halen om 'm weer met beide pootjes op de grond te krijgen.
  Achter zo'n digitaal terrarium waar het dan vaak over onderwerpen gaat die je wel interesseren ben je genoodzaakt om naar zo'n krotenkoker te luisteren in de hoop dat er interessante nieuwtjes naar voren komen. En dat geef ik 'm dan wel weer na, die krijg je dan ook vaak. Zappen is dan lastig, dus zou ik het graag via andere presentators te horen krijgen.
 • Tegen de sneren van Dijkshoorn kan hij inderdaad niet, dat zijn soms pijnlijke momenten maar ik heb dat liever dan dat ik mensen als een boer met kiespijn zitten te lachen om maar zo positief over mogelijk over te komen terwijl duidelijk is dat ze er net zo slecht tegen kunnen als Mart, wat dat betreft heb ik liever de eerlijkheid van de arrogantie.

  Maar goed, Mart Smeets presenteerd (gelukkig) VI niet dus eigenlijk hoort deze discussie hier niet.
 • Mart Smeets wordt voor niets geketterd door vele 'collega's' Heb daar nooit wat van begrepen. Ik heb gewoon bijna een negatief beeld van hem gekregen terwijl ik hem altijd leuk heb gevonden. Beetje jammer.

  Het is misschien geen geheel goede peiling, maar mijn schoonzus die bij een bekend hotelketen werkt heeft hem 1 of 2x meegemaakt en vertelde dat hij als een ontzettend onplezierig en verwaand persoon overkwam. Moet de grootste dweil zijn die ze heeft ontmoet, betreffende BN'ers.

  Dat zou me op zich ook niet verbazen. Bij DWDD kon je zien hoe ziekelijk slecht hij tegen sneren van Dijkshoorn kon. Hij heeft zeker megalomane trekken, en is opzichtig arrogant. Maar ja ik enjoy zijn programma's en zijn voorspelbaarheid.
 • Mart heeft zijn beste tijd gehad. Het is tijd voor nieuwe mensen. Tijd voor verandering. Bij Mart is het altijd hetzelfde. Je weet wat je kan verwachten en alles wat je verwacht krijg je ook daadwerkelijk. Niks bijzonders meer. Er moet toch een tijd komen dat die man stopt.
 • Mwah, Mart denkt dat hij heel wat weet van wielrennen maar van het huidige wielrennen weet hij echt niks. Gister maakte hij weer een blunder door Luiz Leon Sanchez te verwarren met Samuel Sanchez. Zijn commentaar op de wedstrijd tijdens de avondetappe is het enige wat hij nog leuk kan. Voor de rest is Mart meer ik-stel-de-vraag-en-geef-ook-gelijk-antwoord. Als hij een klein beetje zelfspot heeft, dan is het een zeer goede sportverslaggever maar hij leeft in zijn eigen waanwereld waarin alles wat hij zegt de absolute waarheid is. En daar kan ik niet tegen.
 • Mart Smeets wordt voor niets geketterd door vele 'collega's' Heb daar nooit wat van begrepen. Ik heb gewoon bijna een negatief beeld van hem gekregen terwijl ik hem altijd leuk heb gevonden. Beetje jammer.
 • Ik vind de samenvattingen die hij geeft vrij grandioos. Ook is zijn programma heel rustig, en goed verzorgd.

  Stel dat SBS de Tour rechten zou krijgen, dan snak je terug naar een dergelijk verzorgd programma als de Avondetappe. Ik vind de publieke omroep sowieso het best als het op kwaliteit aankomt.
 • Ik houd juist van dat soort mensen. Iemand die zijn gasten beschaafd behandeld, hij kan alles en vooral kleine dingen zo heerlijk romantiseren. Mart kan van iemand die bij de Tour langs de kant op een stoeltje zit met een flesje bier een personage maken uit een roman van Mulisch, dat is trouwens ook zo'n zelfde soort iemand. Who gives a fuck dat ze arrogant zouden zijn of elitair? In landen als Engeland worden veteranen als Mart volop geërd zoals bijvoorbeeld David Dimbleby van de BBC maar hier zijn ze niet meer van deze tijd.

  Als dan mensen als Wilfred Genee wel van deze tijd zijn kijk ik liever naar de historische Mart Smeets. Maar ja hier moet het altijd maar platvloers en hard en snel zijn.

  Daarnaast is Mart ook nog eens een enorme muziekkenner, luister graag naar zijn radio programma.
 • Gadverdamme, die Mart kan ik echt niet luchten :r Een zelfingenomen bal. Een eerste klasser op de Titanic die gaat klagen of de reddingssloepen wel op klas worden verdeeld. Ik durf te wedden dat hij voor het slapen gaan met een grote grijns en een dik scrotum nog een uur onder z'n lappendeken ligt na te tollen om hoe geweldig tie wel weer niet was op TV vandaag.
  Dat soort lui zijn niet meer van deze tijd en dienen op een plaatselijk kabelkanaaltje gedegradeerd te worden.
 • Dat tussen Genee en Derksen is spel. Ze bewonderen elkaar.

  Derksen speelt zichzelf natuurlijk ook, maar op een andere manier dan Mart. Derksen is meer to the point, durft het conflict ook aan te gaan. Dat is wel echt.

  Je vindt Mart goed, of je haat hem. Een tussenweg is er niet. Zelf ben ik een liefhebber van Mart's programma's en ik lig dubbel als hij weer eens precies doet wat ik al aankondig (zoals een vraag stellen en zelf het antwoord gaan geven).

  maar ik ken zat mensen die spontaan moeten braken als hij op de TV is.
 • Ugh, hoewel ik het vaak eens ben met Derksen soms kan de man niks anders dan zeiken. Zijn commentaar richting van Gelder is niet bepaald chique te noemen zoals hij dat zelf zegt. Ik ben ook niet een groot fan van Jack van Gelder, maar in dit geval denk ik: flikker op Johan, doet niet zo bitter.

  Vooral zijn Kuyt rants zijn inmiddels hilarisch, want als er één speler een geweldig toernooi speelt dan is het wel Dirk.

  Jij noemt tikkies terugspelen en breedleggen geweldig voetballen? :roll:
 • Inderdaad Geit. Een tijdje geleden was het een leuk programma, inderdaad wat minder serieus dan Studio Voetbal maar toch wel degelijk inhoudelijk. De afgelopen maanden ging het qua niveau onder leiding van Derksen met z'n achterlijke totaal uit de lucht komen vallende kut-opmerkingen en tijdens deze WK specials was het echt treurig.

  Maar ja Derksen kan alles roepen, het is toch zijn programma. Het is altijd opvallend hoe hij Genee altijd verwijt expres die conflicten op te zoeken voor de kijkcijfers terwijl het programma de naam draagt van Derksen's bedrijf. En dan Mart Smeets verwijten dat hij arrogant is en zichzelf speelt. Als er één iemand een act opzet is het Derksen wel.

  Dit blijf ik altijd mooi vinden om te zien
 • Voor aangeschoten cafepraat ga je toch gewoon naar een fokking kroeg?

  VI Oranje is een schandalig slecht programma. Vooral die van der Gijp met zijn slechte grappen en suffe anekdotes.

  Die kerel die in de voetbalkantine altijd aanschuift en denkt leuk te zijn. En toen deed ik shampoo in zijn zijn schoen, hihi haha toch Hansie!
 • NOS Studiosportzomer vind ik dus geen reet aan. Ik ergerde me al aan Mart Smeets zijn arrogantie en nu treed van Gelder een beetje in zijn voetsporen. Waterreus, Youri Mulder en ga zo maar door kan ik ook niet echt serieus nemen, omdat ze zichzelf zo serieus nemen. VI Oranje neemt zichzelf niet zo serieus als Sportzomer en ziet zichzelf niet echt als experts, ze geven gewoon hun analyse en mening. Soms wat meer mening dan analyse, maar goed.
 • Ach dat VI Oranje. Ik vind het wel wat hebben. Ze kunnen het onmogelijk winnen van Studio Sportzomer willen ze het serieus aanpakken. Daarom vind ik het leuker dat ze zichzelf totaal niet serieus nemen en het meer wegheeft van aangeschoten cafepraat. Daar moet je dan wel goed in zijn en vooral die Derksen heeft de ene na de andere oneliner paraat.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren