1. Videogames ABC

Re: Videogames ABC

Je filmpje ziet er heel vet uit. Echt knap hoe je dit voor elkaar krijgt. Ik vond de overgang tussen de games niet elke keer even vet. Die effect dat hij van mario naar een racegame gaat vind ik heel tof. Ik herkende maar weinig games, maar dat zal wel aan mij liggen omdat eigenlijk alleen Nintendo games speel.
 • Je filmpje ziet er heel vet uit. Echt knap hoe je dit voor elkaar krijgt. Ik vond de overgang tussen de games niet elke keer even vet. Die effect dat hij van mario naar een racegame gaat vind ik heel tof. Ik herkende maar weinig games, maar dat zal wel aan mij liggen omdat eigenlijk alleen Nintendo games speel.
 • Hoi!

  Ik kom al 6+ jaar op deze site maar heb me nog nooit aangemeld! Tot nu dan. Ik wou graag mijn nieuwste motion graphics video laten zien. Het moet jullie wel een beetje aanspreken omdat het over vidya games gaat.

  Het is een video gemaakt in After Effects met hulp van Cinema 4D en Photoshop. Voor de video heb ik 26 games uitgekozen die samen het alfabet vormen. Begint dus bij Assassin's Creed en eindigt met Zelda!

  Ik hoop dat jullie het leuk vinden en commentaar is altijd welkom! Als je favoriete game er niet tussen zit alvast sorry! :(  http://www.youtube.com/watch?v=KW_y04iRlR4

  Vimeo link voor de YouTube haters

  Meer 3D/2D werk en animatie staat op mijn portfolio site

  Bedankt!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren