1. Vind je dat u vriendin op stap mag gaan met een andere jong

Re: Vind je dat u vriendin op stap mag gaan met een andere jong

Als je echt van elkaar houdt is het geen probleem…

Maar als je echt van elkaar houdt dan wil je no matter what bij elkaar zijn (geloof me =) ), dus waarom dan naar een ander 'jong'?

Omdat je niet in je hele leven maar van 1 iemand kunt houden, dat trek je niet, je gaat altijd twijfelen over of het gras groener is aan de andere kant.

En als je van iemand houd, wie ben jij dan om diegene te verplichten jou als enige partner te hebben?
 • Als je echt van elkaar houdt is het geen probleem…

  Maar als je echt van elkaar houdt dan wil je no matter what bij elkaar zijn (geloof me =) ), dus waarom dan naar een ander 'jong'?

  Omdat je niet in je hele leven maar van 1 iemand kunt houden, dat trek je niet, je gaat altijd twijfelen over of het gras groener is aan de andere kant.

  En als je van iemand houd, wie ben jij dan om diegene te verplichten jou als enige partner te hebben?
 • Als je echt van elkaar houdt is het geen probleem…

  Maar als je echt van elkaar houdt dan wil je no matter what bij elkaar zijn (geloof me =) ), dus waarom dan naar een ander 'jong'?
 • Ik benader de zaken nuchter als dat zin heeft, als dat helpt bij mijn begrip van een bepaald onderwerp/thema. Maar sommige dingen zijn zo veel mooier als je ze niet gortdroog analyseert.

  Inderdaad, als ik voetbal ook nuchter zou bekijken dan zou er ook geen reet meer aan zijn. Dan zijn het opeens 22 mannen die proberen de bal 1 keer meer met hun voeten in het doel te krijgen met alle moeite van dien. Nou, klinkt erg spannend -_-'

  Verliefdheid is gevaarlijk. Je bent in een soort staat waarin je alleen nog maar ziet wat je wil zien en dat maakt je kwetsbaar. Ik ben maar 1x echt verliefd geweest, dat werd uiteindelijk zo'n vervelende ervaring dat ik er nu verdomd goed mee uitkijk.

  Ik weet niet wat je precies hebt meegemaakt maar de eerste keer dat ik echt verliefd was werd uiteindelijk ook een hele vervelende situatie. Ik was er echt kapot van. Misschien dat ik daarom daarna nooit meer dat echte gevoel heb gehad. Ik heb wel relaties gehad maar ben nooit meer zo verliefd geweest als toen.

  En aangezien ik geen celibatistisch leven wil leiden moet ik het maar met iets minder liefde doen.
 • Leuke reactie
  Je bent inderdaad een zwerige, hopeloze en verloren flapdrol
  Ik probeer er aan te werken :D
  Nee, ff serieus. Romantiek maakt het leven inderdaad interessanter. En ook ik (jaja) voel bepaalde dingen als je een vrouw leuk vind. Verliefheid heet dat geloof ik. Maar goed, dat ebt ook weg. Wat blijft er naar, laat zeggen, 25 jaar over. Als je 25 jaar samen bent. Wat is dan het verschil tussen liefde en vriendschap? Ik weet dat er een verschil is. Maar ik probeer het te defineren wat me momenteel niet lukt
  W00t Rano heeft gevoelens? :P

  Maar hmm, je hebt wel gelijk dat datgene waar je op doelt moeilijk te definieren is.

  Misschien, lotsverbondenheid?

  Verliefdheid en passie zijn tijdelijk, op een gegeven verdwijnt dat geleidelijk, al probeer je het uit alle macht vast te houden. De vraag is, of datgene wat dan overblijft, voldoende is.
  Ik probeer ook altijd zo nuchter mogelijk alles te benaderen. Ook dus met liefde. Wat Rano in zijn enerlaatste post zegt lijkt op hoe ik denk maar er is 1 ding waar ik niet nuchter tegenaan kan kijken en dat is de verliefdheid zelf. Dat je vlinders in je buik hebt als je aan r denkt, dat je een onafslaanbare glimlach op je gezicht hebt als je weet dat je r gauw gaat zien of al ziet. Dat je je buitenaards (niet als een alien) voelt als je met r samen bent. De rest van de wereld staat stil en met z'n 2en leef je in je eigen wereld.
  Ik benader de zaken nuchter als dat zin heeft, als dat helpt bij mijn begrip van een bepaald onderwerp/thema. Maar sommige dingen zijn zo veel mooier als je ze niet gortdroog analyseert.

  Verliefdheid is gevaarlijk. Je bent in een soort staat waarin je alleen nog maar ziet wat je wil zien en dat maakt je kwetsbaar. Ik ben maar 1x echt verliefd geweest, dat werd uiteindelijk zo'n vervelende ervaring dat ik er nu verdomd goed mee uitkijk.
  Ik weet het, verliefdheid is psychisch en braincontrolled maar als ik er zo tegenaan ga kijken dan wordt ik nooit meer verliefd denk ik…
  Precies, dan is de magie weg.

  Als je tijdens een tongzoen denkt, hmmm na deze uitwisseling van enzymrijk lichaamsvocht bemerk ik dat mijn afgifte van endorfinen (gelukshormonen) aanzienlijk is verhoogd, ben je niet echt goed bezig :D
 • Indeed

  Sommige liefdes ontstaan ook door de drugs alcohol. Is die drug uitgewerkt dan is vaak ook de liefde over <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Daarom drinken mensen die vrijgezel zijn natuurlijk meer :P
 • Indeed

  Sommige liefdes ontstaan ook door de drugs alcohol. Is die drug uitgewerkt dan is vaak ook de liefde over :P
 • Verliefdheid is in feite ook een soort drugs. Je kan niet helder nadenken.
 • Ik probeer ook altijd zo nuchter mogelijk alles te benaderen. Ook dus met liefde. Wat Rano in zijn enerlaatste post zegt lijkt op hoe ik denk maar er is 1 ding waar ik niet nuchter tegenaan kan kijken en dat is de verliefdheid zelf. Dat je vlinders in je buik hebt als je aan r denkt, dat je een onafslaanbare glimlach op je gezicht hebt als je weet dat je r gauw gaat zien of al ziet. Dat je je buitenaards (niet als een alien) voelt als je met r samen bent. De rest van de wereld staat stil en met z'n 2en leef je in je eigen wereld.

  Ik weet het, verliefdheid is psychisch en braincontrolled maar als ik er zo tegenaan ga kijken dan wordt ik nooit meer verliefd denk ik…
 • Leuke reactie ^^D

  Je bent inderdaad een zwerige, hopeloze en verloren flapdrol :P Nee, ff serieus. Romantiek maakt het leven inderdaad interessanter. En ook ik (jaja) voel bepaalde dingen als je een vrouw leuk vind. Verliefheid heet dat geloof ik. Maar goed, dat ebt ook weg. Wat blijft er naar, laat zeggen, 25 jaar over. Als je 25 jaar samen bent. Wat is dan het verschil tussen liefde en vriendschap? Ik weet dat er een verschil is. Maar ik probeer het te defineren wat me momenteel niet lukt :P
 • Nuchter? Of plastisch?

  Ik zie het heel anders. Hmmm je hebt verschillende vormen van liefde, in het NL's is dat telkens hetzelfde woord maar in het Oud-Grieks heb je meerdere woorden die uitdrukking geven aan de verschillende vormen van liefde. Je houdt ook van je ouders, van je broers en zussen, en ook van goede vrienden bijvoorbeeld.

  Maar de band tussen een man en vrouw gaat wel wat verder dan dat. De echte liefde tussen een man en vrouw is onzelfzuchtig, onvoorwaardelijk, schier oneindig.

  Ik ben dan ook een dromerige flapdrol, nevermind als je denkt, wat loopt die koekenbakker weer ongelofelijk te zwetsen, heheh.

  Volgens mij ben ik daarin het tegenovergestelde van Rano. Imo maakt romantiek het leven interessanter, en dan bedoel ik niet alleen een romantische kijk op relaties/liefde maar op het leven in zijn algemeenheid.

  Nuchterheid is soms wel handig, maar als het gaat om zaken zoals dit toch voornamelijk dead ass boring.

  In "de ware" geloof ik dan weer niet, er is niet EEN persoon die de perfecte match voor je is, en zijn er een hele zooi waar je voldoende mee klikt.
 • Weet je. Ik heb best wel een nuchtere kijk op liefde. Wat is liefde nou? Een verbintenis tussen twee personen? Wat is nou het verschil tussen liefde en vriendschap? Seks? Ik denk het niet. Seks kan je in princiepe met iedereen hebben. Ik zou seks kunnen hebben met een meisje waar ik niets voor voel terwijl ik een vriendin heb (niet dat ik dat zou doen btw). Volgens mij is liefde exact hetzelfde als vriendschap. Maar met 'gewone' vrienden doe je het niet. Vage shit.

  Nog zoiets, monogamie. Welke drol heeft dat nou uitgevonden. Want vroeger was dat niet zo. Toen waren we met zijn alle gezellig polygaam. Waarom is dat nu anders? De 'ware' is volgens mij een fantasieverhaaltje. Die bestaat gewoon niet. Waarom zou er op deze aardbol 1 vrouw rondlopen die 'voor mij' is?
 • Ja wel wijs…

  Maar toch raar idee, hangt ook van je relatie af trouwens, maar ik zou het raar vinden als mijn vriendin ineens zegt, ik ga met een andere jongen op stap.
  Dan ga ik toch wel even nadenken, maar dat zou komen omdat ze het nooit doet en ik ook niet.

  Ik voel me er niet lekker bij, niet omdat ik haar niet vertrouw, maar ik vertrouw andere jongens niet die ik niet ken.

  Als het een vriend van mij is zou ik het niet erg vinden, maar wel raar dat mijn vriendin daar ineens mee op stap zou willen.

  En als het een ex van haar is dan zou ik het zeker niet goed keuren.

  MAar wat ik al zei…het hangt van je relatie af die je hebt…en van de persoon waarmee.

  Ik heb liever van niet omdat het me niet echt een prettig gevoel geeft..zeker niet als het een ex is…
 • Natuurlijk moet dat kunnen. Als je je vriendin niet vertrouwt dan zit er sowieso iets niet goed in de relatie. Een relatie is gebouwd op vertrouwen en liefde. Als 1 van die 2 wegvalt dan is je relatie wankel.

  Wijs zoals gewoonlijk. :)
 • op m'n werk werkt een meisje die een vriend heeft. nou werkt r ook ene gozer die veel met haar omgaat. nou wil die vriend dat zij niet meer met die gozer omgaat ^_^' lekkere relatie heb je dan :S
 • Ben je gay?

  Want ik zie ook vaak allemaal lekkere chicks tijdens uitgaan met zo'n verwijfd gastje er tussen die hun beste vriendje is.
  Ik ben niet de enige jongen die mee op stap gaat.
  En idd, mannen die erg veel met meiden optrekken doen juist als een meisje.
 • Hahhaah

  Uiteraard, maar dan moeten ze de volgende dag nog wel hun auto komen ophalen. Teveel moeite en kosten terwijl het veel makkelijker kan.

  Daarom moet je nooit zuipen als je met de auto uitgaat. :)
 • Als ik uitga ben ik altijd dronken.
  Dan zou ik serieus gaan denken aan de gezondheid van je lever. Ik heb heel vaak wat teveel op maar de keren dat ik echt dronken ben geweest zijn op 2 handen te tellen.

  Dan ben je op dat gebied al volwassen. Ik niet. <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Je bent de eerste die dat over mij zegt, maar ja, ben 24, mocht eigenlijk wel een keer :P

  Ik heb gewoon geen zin in geouwehoer met serieuze relaties. Ik wil m'n vrijheid hebben. Steeds als ik een meisje leuk vindt en zij mij leuker en serieus wilt doen ben ik pleite. Ik heb daar gewoon geen zin en geduld meer voor. <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

  Als een vrouw mij dingen gaat verbieden ben ik ook weg. Het blijft mijn leven. Uiteraard moet je soms dingen laten in een relatie maar op het moment dat er verboden worden uitgeschreven gaat het mij te ver.

  Met z'n allen op de dansvloer ok. Maar klef dansen dacht het nie!

  Zoals ik al zei, als het te klef wordt dan ben ik ook niet blij :)

  En natuurlijk vraag ik achteraf altijd wie die gozer was.
  Zodat je z'n kop kan in slaan toch? <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

  Nee, ben niet zo sterk met mijn handen. Dat wordt eerder een Ninja kick in zijn strot.

  Als een vriendin van mij of een vriend van mijn vriendin teveel gedronken heeft zodat hij/zij niet meer met de auto naar huis kan rijden (Van mij mogen ze het niet eens) dan moeten ze blijven pitten. Een slechte rug van de bank wil ik ze niet aandoen dus mogen ze naast me plaatsnemen. Het zijn uiteraard geen vreemden die naast je liggen.
  Nooit van taxi of nachtbus gehoord?

  Uiteraard, maar dan moeten ze de volgende dag nog wel hun auto komen ophalen. Teveel moeite en kosten terwijl het veel makkelijker kan.

  Ik ben een roofvogel.

  Nee hoor, je bent een aaseter. Je eet de restjes van de echte jagers ;)
 • Ben je gay?

  Want ik zie ook vaak allemaal lekkere chicks tijdens uitgaan met zo'n verwijfd gastje er tussen die hun beste vriendje is.

  Metrosexueel

  Zag laatst ok zo een gast in de bus zitten die de viva/vriendin aan het lezen was.. ;}
 • Ben je gay?

  Want ik zie ook vaak allemaal lekkere chicks tijdens uitgaan met zo'n verwijfd gastje er tussen die hun beste vriendje is.
 • Vind ik niet erg, ik ga bijna alle weekends en woensdag uit ( fun maken, enz…) met meiden die een vriend hebben, niet ergs mee.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren