1. v.Persie verdacht van verkrachting

Re: v.Persie verdacht van verkrachting

Staat het echt al vast dan dat hij sex heeft gehad met dat grietje?
 • Staat het echt al vast dan dat hij sex heeft gehad met dat grietje?
 • Moskovich was de advocaat van het meisje dat door Kluivert zou zijn verkracht :)
  Dat liep voor haar ook uit op niets….
 • TBS wordt alleen opgelegd indien deskundigen op het PBC vinden dat je in aanmerking komt voor TBS. Maar dat is bij die voetbalverkrachtingen natuurlijk niet het geval. Als je je p*k achterna loopt, wil dat niet zeggen dat je een reëel gevaar voor de samenleving bent.
 • Maar indd klopkoek helemaal met jou en Megamen eens alleen het probleem is dat TBS eigenlijk steeds vaker niet wordt toegewezen omdat het veels te veel geld kost.
  En omdat het ook zoveel geld kost is vaak beter behandelen niet nodig zeker als je al zoveel TBS gevallen hebt. Wat je misschien zou kunnen doen is meer TBSers genezen verklaren en minder tot TBS maar 20 jaar cel veroordelen zodat de ernstige gevallen als die moeder een betere behandeling kunnen krijgen….


  Maar goed TBS maakt voor het geval van Van P niet uit is ook niet van toepassing wordt niet eens overwogen neem ik aan werd het bij kluivert toch ook niet?
 • Ik heb nog wat nieuwsberichten opgezocht en een paar maandjes celstraf wegens verkrachting is geen uitzondering. Als Van Persie er met een taakstrafje vanaf komt, dan zou je bijna denken aan klassenjustitie. Ook al omdat Kluivert geluk heeft gehad (ik zeg niet dat Kluivert iemand heeft verkracht, alleen dat hij geluk heeft gehad. Voor de duidelijkheid).
 • Ik voorspel een voorwaardelijke gevangenisstraf, een opgelegde boete of een taakstrafje. Maar ik kan me niet voorstellen dat zo'n jongen daadwerkelijk in de gevangenis beland voor een lange tijd.

  Misschien wordt het wel een KGtje, omdat het voetbalseizoen zo snel weer begint en van P. niet kan trainen.
 • Precies. Maar voor mijn gevoel had het best wel nog meer dan die 6 jaar kunnen zijn. Als Volkert van der Graaff 18 jaar krijgt dan is dit voor mijn gevoel wel een beetje te weinig. Toch -zoals ik al zei-, als dat zo in de wet staat dan is de wet het enige waar de rechter naar moet kijken. Idd, die TBS toevoeging is heel belangrijk alleen de recidivecijfers zijn wel 50%, misschien nog wat beter behandelen dan? Sowieso is het ook bekend van niet-recidiverende misdadigers(varieert van moordenaars tot fraudeurs) dat ze niet zo snel meer succesvol terug komen in de samenleving. Ben dan ook extra benieuwd hoe dat met Van Persie af loopt.
 • De Officier van Justitie had een veel lagere straf geëist dan is toegewezen. De Officier van Justitie achtte doodslag niet bewezen en wilde de moeder veroordelen voor zware mishandeling, wat minder zwaar is dan doodslag. Maar de rechter was het daar niet mee eens, omdat wanneer je iemand doelbewust of onbewust een washandje in de mond van het kind propt en de mond dichtmaakt met tape, je wel degelijk bewust bent van de consequenties. Dus oordeelde de rechter dat doodslag wel van toepassing was op de zaak en kreeg de moeder 6 jaar opgelegd, maar nog veel belangrijker TBS. TBS is in principe oneindig totdat de moeder genezen wordt geacht. Om de twee jaar volgt een evaluatie. Dus die blijft waarschijnlijk nog wel wat jaartjes in die inrichting. Want zo iemand wordt niet binnen zes jaar op vrije voeten gezet voor zo'n daad.

  Ik verbaas me dan ook altijd over die naïeve politici als Eerdmans en Wilders die meteen moord en dood schreeuwen, maar eigenlijk onvoldoende feitenkennis hebben.

  Natuurlijk is er een kloof tussen de bevolking en de rechterlijke macht. Recht is dan ook iets wat ingewikkeld is en moeilijk uit te leggen is aan de bevolking. Maar dat gestudeerde politici zich zo uitlaten over zaken waar ze de juridische kennis aan ontbreekt vind ik ronduit beschamend.
 • Gelukkig maar dat rechters blind zijn voor de maatschappij! Rechters moeten gewoon clean en sec kijken naar wat in het rechtboek staat. Ik vind het bijv. het stom dat die moeder van Savanna maar 6 jaar heeft gehad, maar als dat zo in de wet staat…
 • In recente uitspraken is toch gebleken dat rechters zich gelukkig niet gek laten maken door de opinie van de media en het volk. Ik noem een Volkert G, ik noem een Samir A.

  Bram is een begenadigd strafpleiter, maar sommige zaken zijn gewoon onmogelijk om te winnen :). Deze zaak is daar overigens niet één van. Als je dat verhaal leest van Sandra Krijgsman die zich als het ware werpt op Robin van Persie tot drie keer toe.
 • Moskovich heeft wel het grootste voordeel van alle NL advocaten: Hij heeft de media via RTL Boulevard in zijn macht. Hij geeft ff een exclusief praatje aan Albert V. Linden en die weet het zo te praten dat heel Nederland het met hem eens is. Publieke opinie maakt ook wel aardig wat uit heb ik het idee.
 • Waar maken jullie je druk om?
  Hij word verdedigt door Moskovich, v. Persie is zo goed als vrijgesproken.
 • Mja, van Persie heb sex gehad met dat wijf en nu zijn er drie mogelijkheden.

  1. dat wijf wou echt niet
  2. dat wijf wou op dat moment wel, maar heeft er achteraf spijt van (onder invloed op dat moment wellict)
  3. dat wijf wil gewoon geld verdienen

  Lastige zaken zijn dit altijd.

  Heb zo'n idee dat het een combinatie tussen twee en drie is. Kan me niet voorstellen dat Van Persie zó dom is dat hij haar zou verkrachten terwijl hij helemaal niet om aandacht verlegen zit. Denk eerder dat mevrouw zich zo pontificaal aanbood dat hij gewoon geen nee kon zeggen :)

 • Allmighty mod :7

  ;)

  Ik weet niet of hij DIT heeft gedaan, maar ik weet wel dat hij zich niet stoort aan vreemd gaan… (lees: ZELF vreemd gaan)

  Enige dat ik wel vreemd vind, is dat er LEGIO meiden zijn die zich op hem gooien en dat hij (mogelijk) de eerste de beste shady meid pakt met capsones… ik bedoel er zijn zat meiden die door het vuur zouden gaan om hem te verdedigen in ruil voor wat ass, waarom zou hij dan een of andere stripper nemen die waarschijnlijk ALLE sporters van de randstad is afgegaan.

  Naja het is iig the same old story, bekendheid waar het goed mee gaat en die alles heeft waar hij van zou kunnen dromen verneukt het allemaal voor een simpel "sletje"

 • Dit topic is niet bedoeld om de man-vrouw relatie binnen de Marokaanse gemeenschap te analyseren, daarvoor kun je een topic op het discussieforum aanmaken. Dit topic is bedoeld om de zaak rond van Persie te volgen. Een beetje humor mag best, maar laat het niet escaleren.
 • Waarom zijn Marrokaanse vrouwen niet in een ondergeschikte rol?
  Lol dat is gewoon de waarheid ze zijn iig bij een Marokaanse man altijd in de ondergeschikte rol dus wat nou discriminatie he tis gewoon dikkewaarheid. Is over het algemeen bekend dat Isalmitische vrouwen minder rechten hebben dan mannen hoor :S
 • dat zie ik niet als humor. Het is gewoon discriminatie dat ook niet op de waarheid gebasseerd is.
 • (de vrouw is trouwens Marrokaanse, die zijn hun ondergeschikte rol wel gewend <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />)

  Hee flikkertje, waar slaat dat nou weer op.

  Humor. Een beetje spot hier en daar mag toch wel. Dat over gevoelige gedoe wat betrefd verschil in rassen moet maar eens ophouden.
 • (de vrouw is trouwens Marrokaanse, die zijn hun ondergeschikte rol wel gewend <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />)

  Hee flikkertje, waar slaat dat nou weer op.
 • Ja, en dat is zeer verdacht aangezien eerst door die Moskowitsc (of hoe je z'n naam ook spelt, vreselijk figuur trouwens) werd beweerd dat Van Persie haar niet eens zou hebben aangeraakt. Ik vind het ook lullig voor de vrouw van die Van Persie, maar ze schijnt het Van persie te vergeven (de vrouw is trouwens Marrokaanse, die zijn hun ondergeschikte rol wel gewend :P)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren