1. Wat vind jij van plastische chirurgie?

Re: Wat vind jij van plastische chirurgie?

Als je jezelf niet aanvaard wordt je voor altijd gezien als een lelijke geit.
 • Als je jezelf niet aanvaard wordt je voor altijd gezien als een lelijke geit.
 • Ik ben tegen, omdat ik het een teken van zwakheid vind.
 • Een tijdje terug was zo'n programma op TV waar ze dan cosmetische operaties lieten zien, was ook een meisje van 15 of 16 bij die een borstvergroting kreeg, haar ouders vonden het prachtig want "ze zouden alles doen om hun dochter gelukkig te krijgen". Dat vond ik op z'n zachtst gezegd ronduit belachelijk.
 • Dat is voor veel vrouwen ook het probleem trouwens, als ze hun buikje kwijt willen raken ze tevens wat van hun borstomvang kwijt, en dat hebben ze nu net liever niet… tsja jammer dames!
  damn :P nou ja dan maar een buikje. Grotere borsten zorgen er ook voor dat niemand er meer op let :P

  Hmmmja veel vrouwen en meisjes wordt een complex aangepraat door elkaar en door de media
  uhuh, in elk blad, in elke reclame echt overal zijn slanke vrouwen te zien. Terwijl op catwalk fotos, die modellen zijn zo dun echt niet normaal gewoon. Natuurlijk zijn er ook meisjes die gewoon lang en slank zijn en geen anorexia hebben ofzo maar hier zijn de meeste meisjes toch wat steviger ipv lange dunnen planken.

  Ouders moeten gewoon wat strenger zijn tegen hun kinderen als ze zaniken om snoep en dergelijke.
  Ja I totally agree, het is lekker makkelijk om je kinderen met een bak chips voor de tv te zetten. Maar niet echt goed ofzo.

  Als kinderen iets willen en ze krijgen het niet jatten ze het wel. Of ze kopen het zelf. Dus jouw manier zal maar tot hun 5e of 6e ofzo goed gaan
  uhm juist, persoonlijk denk ik niet dat er veel kinderen zijn die op hun 5de of 6de al snoep gaan jatten uit de supermarkt als ze het thuis niet krijgen.

  Maar als kinderen al van kleins af aan het verkeerde voorbeeld krijgen, gaan ze dat ook volgen. Dus als je zelf geen groenten lust is de kans klein dat je kinderen het wel gaan lusten. Ten eerste omdat je het waarschijnlijk bijna nooit kookt en ten tweede omdat je kinderen zien dat jij het vies vind en het dan zelf ook vies gaan vinden.

  Persoonlijk heb ik ook een gruwelijke hekel aan light producten of dingen als plantaardige room (blue band finesse). Dat spul is harstikke ranzig, en volgens mij is het ook onwijs grote onzin. Ik bedoel als je het doet doe het dan goed, gebruik gewoon echte room en echte boter. Dat is veel lekkerder.

  Ik let bij alles wat ik eet op wat er in zit, doe bijvoorbeeld nergens saus op, dat is een ultra vetbron. Ook zorg ik dat ik bij elke maaltijd voldoende eiwit naar binnen krijg (minimaal 5x25g eiwit) voor de spieropbouw
  :P klinkt een beetje als een beginnende eetstoornis. Je moet wel uitkijken dat eten je leven niet gaat beheersen, af en toe genieten moet ook kunnen. Daarnaast hoeft lekker eten helemaal niet ongezond of vet te zijn.
  En natuurlijk moet niemand vergeten dat je vet nodig hebt om bv vitamines op te nemen.


  Ik ga binnenkort misschien plastische chirurgie ondergaan \o/
  Ik heb van een "operatie" van m'n rug een enorm afschuwelijk litteken overgehouden dat veel meer ruimte inneemt, ook in de hoogte, dat laat ik misschien weghalen.
  Good for you, heb je al informatie ingewonnen?
 • Precies, load of crap al dat letten op caloriën!
  Gewoon van je luie reet komen en genoeg bewegen, op wat voor manier dan ook.
 • Hahahah ik een eetstoornis? Don't think so.

  Dat zeggen anorexia-meisjes ook :P

  Ik ben er gewoon bewust mee bezig.

  Caloriën tellen en elke keer zorgen dat je zoveel gram eiwitten naar binnen krijgt, is misschien iets té bewust. Vind ik dan.
 • Ik heb persoonlijk niet echt zin om minder chips enzo te gaan eten, ik vind het gewoon te lekker Dus ik wil gewoon meer gaan bewegen, m'n conditie moet sowieso wat beter.
  Je kunt ook andere snacks pakken dan chips.

  Maar sowieso, als je maar voldoende lichaamsbeweging hebt hoef je echt niet als een monnik te leven hoor. Ik drink ook gewoon mijn biertjes in het weekend, op stap en in de voetbalkantine.

  Als wat er in gaat, meer is dan wat je verbrandt dan kom je aan, verbrand je meer dan er in gaat dan val je af. Als je af wilt vallen is het altijd verreweg het beste om een ander eetpatroon (je hoeft helemaal niet minder te eten als je maar de juiste dingen eet) te combineren met meer lichaamsbeweging. Als je 1 van de 2 aanpast schiet het niet op. Als je meer gaat sporten, maar dezelfde dingen blijft eten zul je meer honger krijgen en MEER chips gaan eten. Met als netto resultaat dat je misschien alsnog aankomt.

  Dus let daar op Madvance.

  Het gebrek aan lichaamsbeweging en ongezonde eetgewoonten gecombineerd zijn de grootste boosdoener, niet een van die 2 afzonderlijk.
  Ik ga binnenkort misschien plastische chirurgie ondergaan \o/
  Ik heb van een "operatie" van m'n rug een enorm afschuwelijk litteken overgehouden dat veel meer ruimte inneemt, ook in de hoogte, dat laat ik misschien weghalen.
  Met dit soort plastische chirurgie heb ik dus totaal geen moeite.

  Zelfde geldt voor het behandelen van een hazenlip, brandwonden etc.
  damn <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" /> nou ja dan maar een buikje. Grotere borsten zorgen er ook voor dat niemand er meer op let <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />
  Dat heb je goed door :D

  And you have chosen wisely, naar mijn mening dan, maarja ik ben maar een halve gare op een internetforum. Het gaat er om dat jij jezelf lekker voelt in je vel.

  Als jij zonder je opgelaten te voelen ofzo in een bikini durft rond te lopen is het gewoon goed.
  uhuh, in elk blad, in elke reclame echt overal zijn slanke vrouwen te zien. Terwijl op catwalk fotos, die modellen zijn zo dun echt niet normaal gewoon. Natuurlijk zijn er ook meisjes die gewoon lang en slank zijn en geen anorexia hebben ofzo maar hier zijn de meeste meisjes toch wat steviger ipv lange dunnen planken.
  Die modellen zijn ongezond slank, en zodra uiterlijk ten koste gaat van je gezondheid ben je verkeerd bezig.

  Daarnaast vind ik het totaal niet mooi. B.v. 100m sprintsters vind ik ook niet erg aantrekkelijk, zodra een vrouw meer buikspieren heeft dan ik (met name donkere atletes) gaat het me te ver.
  <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" /> klinkt een beetje als een beginnende eetstoornis. Je moet wel uitkijken dat eten je leven niet gaat beheersen, af en toe genieten moet ook kunnen. Daarnaast hoeft lekker eten helemaal niet ongezond of vet te zijn.
  En natuurlijk moet niemand vergeten dat je vet nodig hebt om bv vitamines op te nemen.
  Hahahah ik een eetstoornis? Don't think so.

  Ik ben er gewoon bewust mee bezig. Verder eet ik ontzettend veel, flink ontbijt, grote lunch en 's avonds 2 maaltijden, om 6 en om 9 uur, tussendoor werk ik nog een kilo kwark weg. En ik drink voornamelijk halfvolle melk en van dat Roosvicee Multivit siroopspul. Gezondheid is prioriteit nr. 1. Ik sport bijna elke dag, 2 a 3x taekwondo, 2x krachttraining en 1x voetbal, mijn lichaam heeft veel energie nodig.

  Ik eet ook gewoon friet, maar daar doe ik geen mayonaise meer op. Kom nou, alle tijd die ik aan sport besteed ga ik niet verkloten door dat soort rommel te eten. Ik zorg dat ik overal voldoende van binnenkrijg, en ik haal mijn vet uit de melkprodukten. Mijn celmembraantjes hoeven niks te lijden hoor ;)

  Bovendien ben ik nu in de cut-fase van mijn fitnessprogramma, dat betekent dat ik spiermassa die ik de laatste maanden heb opgebouwd beter zichtbaar ga maken door mijn vet% te verlagen. Eind deze maand ga ik 2 weken op vakantie naar Jamaica, dan moet ik wel strak in het velletje zitten natuurlijk :D
 • Voor mensen die echt een operatie nodig hebben zoals een meisje met veel te grote borsten is plastische chirurgie een uitkomst. Dit kan namelijk anders leiden tot ernstige rugklachten. Daarbij, als de buitenkant toch maar oppervlakkig is dan maakt het mij niet uit of daar mee gekloot wordt. Uiteindelijk draait het toch om de binnenkant. :)

  Ik ben dus voor.
 • omg, niet normaal meer….
  Ik zou dat echt illegaal maken ofzo…
  De BAAS spreekt voor het beestje, niet het beestje zelf…
 • Is toch leuk, dan moet jij, je niet meer uitgesloten voelen
  :lol:
 • waaaaaaaaaaat :| dat is niet normaal meer
 • Binnenkort komt er een T.V programma over beestjes die onder het mes gaan zelfs de rimpels worden verwijderd het programma heet :

  Shock Doc : Verbouw je Huisdier (minder geschikt voor kijkers die van diertjes houden) Donderdag 16 Juni om 22.00 op Yorin

  Hier staat :


  Bereid u voor op het couperen van staart en oortjes van puppy's het implanteren van kunstmatige edele delen bij gecastreerde viervoeters!
  De facelift van een rimpelige bulldog ,een buik en borstoperatie van eene teef met postnatale verzakkingen en het ontklauwen van een kat.

  Het is wordt mischien wel een nieuwe rage in engeland cosmetische chirurgie bij het dierenrijk!
 • Ik hoorde gister bij jensen dat een percentage vrouwen haar kut laat verkleinen en nu vroeg ik me af, is het dan nog wel mogelijk om een kind er uit te uhm "persen"?
  Het gaat hier met name om vrouwen die al kinderen hebben gehad volgens mij. Na een paar zwangerschappen ziet het er bij de meeste vrouwen van onderen over het algemeen niet meer al te fraai uit, het is tegenwoordig redelijk normaal om het dan weer op te laten lappen.

  Verder is het volgens mij niet zo zeer "verkleinen", maar gaat het er om het aangezicht een beetje te verbeteren.

  Voor besneden vrouwen is het trouwens wel vaak een groot probleem om kinderen te krijgen, bij hen wordt er een deel weggesneden en de rest dichtgenaaid. Dan blijft er niet veel ruimte over, voordat het kind ter wereld komt moet het dan ook weer opengeknipt worden.
 • Ja lid Brain laat de foto zien?

  Als je zo graag foto's wilt zien moet je een foto topic maken. Ik denk dat veel mensen benieuwd zijn naar jou. :P
 • Ik vroeg me even wat af na het lezen over het topic dat britney spears zwanger is, sluit niet helemaal aan bij de discussie maar toch.

  Ik hoorde gister bij jensen dat een percentage vrouwen haar kut laat verkleinen en nu vroeg ik me af, is het dan nog wel mogelijk om een kind er uit te uhm "persen"?
 • ik ben er niet tegen bij brandwonden of andere verwondingen… anders ist maar blöd
 • Ja lid Brain laat de foto zien?
 • Precies, load of crap al dat letten op caloriën!
  Gewoon van je luie reet komen en genoeg bewegen, op wat voor manier dan ook.

  Alles is gezond behalve het roken kunt u beter afschaffen daar krijg je later een gerimpeld kopje van, kom op Lid Optimus Mortal Marcel je bent toch van staal deponeer dus die sigaretten in de prullenmand! ;)
  Zeg is voor de aardigheid hoeveel sigaretten jij oprookt?

  Lid Boogieman het moet u intresseren houdt een lijstje schrijf het op bij of een stopwatch zodat jij kan zien hoeveel stappen u maakt in 24 uur!
 • Helemaal mee eens, wat een gedoe allemaal! Het is maar waar je je mee bezig wil houden. :S

  Ik sport gewoon 3x in de week en ik fiets elke dag een ruim uur. Verder eet ik en drink ik wat ik wil. Het boeit me geen fuck of het ongezond is of niet, als het maar lekker is. Zo wordt je echt niet dik ofzo. :)
 • Ik Zwem idere dag een uur in de avond of ochtend uren, afhankelijk wat me het beste uitkomt.
  Ik train 2 keer 2 uur voor freefight, dus 4 uur pw.
  ja het is MMA.
  Ik boks 3x 1 uur per week.
  Honkbal en Skaten zijn seizoens gebonden, nu het wat beter weer is ben ik vaak op me skates buiten inplaats van lopen of de fiets of bus.
  Maar standaard sport ik dus 14 a 15 uur per week, zonder het skaten en honkballen meegerekend.
  Daarnaast nog werken, 25 uur per week, en school en stappen. (heb genoeg te doen dus)
  Ehmmm dat is best veel.

  Ik beschouw mezelf als behoorlijk sportief, maar daar kom ik nooit aan. Per week gemiddeld 4 uur taekwondo, 3 uur krachttraining en 1.5 uur voetbal.

  Wel werk ik 45-50 uur per week, heb dus wat minder vrije tijd dan jij.

  MMA is erg tof trouwens, heb je wel es wedstrijden gevochten? Mijn favo MMA'ers zijn Tito Ortiz, Vanderlei Silva en Antonio Rodrigo "Minotauro" Nogueira, als je echt wilt lachen moet je Nogueira vs Bob Sapp es downen.

  Hoe lang en hoe zwaar ben je? Zal es in mijn kristallen bol kijken… hmmmm…

  Je bent rond de 1.80m, zal daar niet meer dan 1cm van af zitten en je weegt 79kg.

  Am I close? Am I close?
  Trouwens met sportschool gastjes bedoel ik dus van die mannekes die 3 of 4 keer per week in de fitness zal voor de spiegel staan te flexen.
  Maar dat was als grap bedoeld.
  Ziet er overdreven en patserig uit, dat klopt, maar het wordt wel altijd aangeraden, omdat je zo zelf kunt zien of je de beweging correct uitvoert.

  Waar blijft die foto van Brain?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren