1. Wedden op Sport

Re: Wedden op Sport

Heel erg bedankt. Dit is precies waar ik naar op zoek ben. Kijk gewoon even op deze site - ikbeneengeilspermahoertje. Er zijn veel verschillende betalingsmogelijkheden. Laat de kracht met je zijn!
 • Heel erg bedankt. Dit is precies waar ik naar op zoek ben. Kijk gewoon even op deze site - ikbeneengeilspermahoertje. Er zijn veel verschillende betalingsmogelijkheden. Laat de kracht met je zijn!
 • Ik heb tot nu toe 1x toto gespeeld en dat was op de een na laatste wed van dit seizoen.
  Ik heb destijds 1 euro ingelegd en 99,95 terug gekregen.

  Ik denk dat ik het volgend seizoen nog 2x speel.
 • Ik heb er zelf nog geen problemen mee gehad gelukkig. Betalen ook altijd netjes uit enz. En je kunt gewoon op elk moment even wat inzetten.
 • Ik doe altijd een ToTo select elke week, ik win altijd wel wat. Voetbal wedstrijden zijn echt makkelijk te voorspellen. Ik houd niet echt van die online gedoe want dat vind ik onbetrouwbaar.

 • Op een groot forum als InsideGamer hoort natuurlijk een wedtopic. Hieronder zal ik proberen uit te leggen wat de bedoeling is. Dit topic heeft toestemming gekregen van een Mod.

  Het wedtopic is bedoeld om niet met elkaar te wedden, maar om weddenschappen te bespreken die via Unibet, Bwin, William Hill en meer van dat soort sites worden aangeboden.

  Een vriend en ik onderscheiden eigenlijk 2 soorten van inzetten. Je hebt wedden, en je hebt gokken. Gokken houdt in bij een wedstrijd als Inter Milan - AC Milan dat je gewoon 'denkt' dat Inter wel zal winnen. In Fifa zijn ze misschien beter, je hebt van horen zeggen dat ze goed spelen enz.
  Het wedden is meer het afsluiten van gevoelens, en via goede manier te bepalen waarom een bepaald team wint. Heb je een wedstrijd Ljubic - Davydenko op Wimbledon? Zoek na wie de meeste onderlinge wedstrijden won, zoek uit op welk soort ondergrond dat was, en probeer bijvoorbeeld de reeksen van de afgelopen maand(en) te bekijken. Natuurlijk blijft iets sport, en bij sport is alles mogelijk, maar door een klein beetje onderzoek te doen kun je veel geld besparen. Zet je in op voetbal wat je niet precies weet? Kijk eens rustig naar hoe hoog de teams staan, de afgelopen wedstrijden en of er nog bijzondere schorsingen of blessures zijn.

  De laatste tijd wordt wedden steeds makkelijker, en dat komt natuurlijk door het internet. Waar je vroeger verplicht om te wedden na de winkel moest voor een toto-formulier heb je tegenwoordig genoeg mogelijkheden via het internet. Je kunt een simpele weddenschap plaatsen over wie welke wedstrijd wint, maar kunt ook veel specifieker te werk gaan. Er valt veel geld aan te verdienen, maar ook aan te verliezen.

  Het leukste aan wedden voor veel mensen is het zoeken naar de perfecte weddenschap. De wedstrijd waar je bepaalde redenen hebt om zeker te zijn van wie wint, en dat er een mooie quotes zijn waardoor er ook nog geld te winnen valt. Door hier een topic over te maken kun je hier dus je tips kwijt. Zie je op een bepaalde site een quote(odd) die eigenlijk volgens jou zo mooi is dat iedereen het op zijn minst even moet hebben gezien kun je het hier neerzetten.


  Graag:
  1. Geef duidelijk aan op welke site je de bepaalde weddenschap kan afsluiten. Anders blijft iedereen heel lang zoeken.
  2. Probeer goed aan te geven waarom je vind dat team A of team B gaat winnen. Onderbuikgevoel moet je eigenlijk proberen uit te sluiten.

  Graag niet:
  1. Met elkaar wedden
  2. Ongeargumenteerde weddenschappen geven.
  3. Aftercallen. Dit is het zogenaamde 'lekker maken' van andere mensen. Je hebt een weddenschap, en plaats hem bewust niet in het topic om daarna als je gewonnen hebt even interessant komt lopen doen en aangeven dat je lekker gewonnen hebt.
  4. Belachelijk te doen over hoeveel iemand inzet. Veel mensen wedden alleen om te kijken of ze gewoon constant winst kunnen halen, en dit kan ondermeer door het gebruik van 'units'. Je zet 5 units in bijv. bij een wedstrijd, en krijgt 7 terug. Als je na een maand kijkt heb je bijvoorbeeld een positief saldo van +15 units. Was 1 unit bij jou een euro heb je 15 euro winst, maar was een unit 10 euro, heb je 150 euro winst. Door het gebruik van units heb je duidelijker overzicht of je verliest of niet. Bij een weddenschap waar je zeker van bent zet je bijv. 8/10 units in, en bij een onzekerheid 4/10.

  De bedoeling is dus gewoon dat we het hier over de weddenschappen gaan hebben en gaan proberen dat iedereen een beetje winst haalt. Probeer met respect met elkaar om te gaan, en probeer vooral op de goede argumentatie te letten!

  Iedereen succes!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren