1. Welk PHP boek?

Re: Welk PHP boek?

Gewoon tutorials op internet ;)

Heb zelf alleen ooit een boekje doorgekeken. De rest is allemaal via internet geleerd.
 • Gewoon tutorials op internet ;)

  Heb zelf alleen ooit een boekje doorgekeken. De rest is allemaal via internet geleerd.
 • Ik ken die boekenserie.. andere boeken uit die serie worden gebruikt op mijn school (ben er inmiddels vanaf..). Zijn wel echt letterlijk basic boeken. Het is alleen de basis en ook niet meer dan dat, maar misschien wel handig voor de eerste stappen met PHP, maar met alleen dit boek ben je er nog lang niet.
 • Koop dit boek: Basiscursus PHP 5

  http://www.kassenaar.com/php5/index.asp?isbn=9039522642

  Die heb ik ook gekocht toen ik het moest leren voor school. Als je dit boek doorwerkt snapt iedereen het, je word heel makkelijk stap voor stap door scripting geloost.

  Met veel uitleg en afbeeldingen ter verduideling.

  Dit boek kost 19,95 en is bij elke normale boekenzaak verkrijgbaar.
 • Ik heb alleen PHP4 van Academic Service.. Is ook het bekendste PHP boek denk ik. Is van Tim Converse en Joyce Park (ISBN: 90 395 1610 3). Inmiddels is PHP5 er al maar er zijn nog niet veel servers met PHP5.. 4 word nog veel meer gebruikt. Heb eigenlijk nooit meer nodig gehad dan dit boek. Alles staat er gewoon in.
 • Voor ons eindproject op school willen wij een website gaan maken in PHP. Het probleem wat we hebben is dat onze kennis erin niet erg groot is.
  Omdat het mij makkelijker lijkt om het uit een boek te leren dan allerlei tutorials op internet, ben ik dus op zoek naar een goed PHP boek.

  Ik zoek iets waarmee je dus stap voor stap begint, maar uiteindelijk dus veel dieper erop ingaat. Bestaat dit niet in 1 boek, dan graag advies voor een goed beginnersboek en een geavanceerd boek.

  Alvast bedankt :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren