1. Welke wedstrijd??

Re: Welke wedstrijd??

Nou ja bedankt in ieder geval. Ik ga er nog goed over nadenken.
 • Nou ja bedankt in ieder geval. Ik ga er nog goed over nadenken.
 • Welja, als je Real fan bent kan je natuurlijk naar Real - Lyon natuurlijk. Al weet ik niet hoeveel die kost. Maar als je echt een derby wilt zien wat het leukst is natuurlijk kan je naar Real- Barca volgend jaar. Dan is het ook meteen 2e seizoen van Mourinho, waarin zijn team sterkst zijn.

  Maar als je op korte termijn iets wilt zien: Fenerbahce - galatasaray kan nog leuk worden. Real is toch al in slechte vorm, Fenerbahce speelt geweldig. Al kan je het minder vinden omdat het geen Real is maarja.
 • Dat was mijn tweede keuze. De wedstrijd was binnen 5 minuten uitverkocht. Ik baalde echt als een stekker. Beide wedstrijden nog wel. Maar ja ik denk dat het real-lyon gaat worden. Aangezien real een 1-1 moet wegwerken en lyon die het ook niet zomaar opgeeft. Het belooft een leuke wedstrijd te worden. Ik zie op de korte termijn geen leuke wedstrijd aankomen.
 • Je hebt binnenkort Barcelona - Arsenal voor de CL, maar ik weet niet hoe duur het is en of het al is uitverkocht.
 • Als het mogelijk is zou ik me gewoon richten op Barca - Real Madrid van volgend jaar. Heb je ook wat meer tijd om te sparen en dergelijke, maar je haalt er wel je geld uit. Ik zou niet één twee drie een andere wedstrijd kunnen noemen die zowel zoveel historie heeft als een zeer hoog niveau. In Engeland heb je de derby's, maar die hebben niet zo'n hoog niveau zoals El Classico dat heeft.
 • Bedankt voor alle reacties. Ik heb onder andere real madrid-lyon in gedachte. Ik wil namelijk dan ook meteen een europese top team aan het werk zien. Een leuke wedstrijd van Arsenal lijkt mij ook wel leuk om te zien. Misschien aanbevelingen in die richting :)
 • Kan ook, Fenerbahce - Galatasaray. Ware hel, echte rivaliteit. Supporters zijn veel uitbundiger dan tijdens El Classico zelfs, een van de beste/leukste wedstrijden die je kunt bijwonen. Mits je een van de clubs steunt natuurlijk, anders voel je je er een beetje 'buiten gelaten'. Maar de sfeer etc. is echt geweldig.
 • Internazionale - AC Milan zou ik niet doen btw, wat een saaie derby was dat afgelopen keer.
 • Pff goede vraag. Ik denk dat je of een club moet kiezen die je echt support en gewoon een keer wil hebben zien spelen. Als je dit niet speciaal hebt zou ik gewoon van die spectaculaire derby's kiezen. Celtic - Rangers, Fenerbache - Galatasaray enz.
 • Als je mag kiezen, gewoon El Classico. Had ie maar niet moeten beloven. Al doet hij een lening bij de ING ervoor, El Classico móet je als voetbalfan/fan van een van de clubs hebben meegemaakt. Het is geweldig (mits je team natuurlijk wint).
 • Heyy,

  Ik zit met een duivels dilemma om het zo maar te zeggen. Nadat ik vorig jaar mijn eindexamen heb gehaald heeft mijn broer mij een europese wedstrijd cadeau gedaan. Ik mag een Europese wedstrijd kiezen en daar gaan wij samen naar toe. Een heel tof cadeau voor een voetbalfan als ik. Nou was mijn eerste keus el classico. Helaas was dat financieël onhaalbaar voor mijn broer. Een kaartje alleen kost al gauw 300 euro. Nu dacht ik misschien weten jullie wel een leuke wedstrijd om te bezoeken, die niet al te duur is(rond de 80 euro voor een kaartje). Ik zou het dan ook erg leuk vinden als jullie mij hiermee konden helpen :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren