1. WK Honkbal

Re: WK Honkbal

Ik kijk er ook soms naar , is best wel tof om naar te kijken. Ik zag een match van nederland (dit weekend , aangezien ik het hele weekend ziek was en nu nog altijd, heb ik tv gekeken) en de pitcher gooide dus een bal en die ging recht tegen de kop van de slagman en die moest naar het ziekenhuis gebracht worden :P
 • Ik kijk er ook soms naar , is best wel tof om naar te kijken. Ik zag een match van nederland (dit weekend , aangezien ik het hele weekend ziek was en nu nog altijd, heb ik tv gekeken) en de pitcher gooide dus een bal en die ging recht tegen de kop van de slagman en die moest naar het ziekenhuis gebracht worden :P
 • Ik ben bij de NY Yankees en LA Dodgers geweest en ga regelmatig bij de Tokyo Giants kijken, het is inderdaad een leuke sport maar het kan soms wel erg langdradig zijn.
 • Best vermakelijk om te kijken, om te doen vind ik honkbal geen tering aan trouwens.

  Bij mij ook, maar dat komt om dat er dan altijd zo slecht word gespeeld en dan is er geen reet aan
 • De echte grootheden in de honkbalsport vinden het WK van een te slecht niveau.

  Tja, als een WK al 'te slecht' is dan is het toch echt zielig gesteld met de sport.

  Nee, gewoon totaal andere instelling.

  Het is helemaal niet zielig gesteld met die sport. Het is een fantastisch populaire sport.

  Noem jij het dan ook zielig gesteld met Basketball?
 • Ik kijk wel eens MLB op een sportkanaal(NASN, via UPC digital)
  Ik heb absoluut geen honkbal liefhebber maar het boeit me toch op een of andere manier.
  winnen is altijd goed, dus waarom zou de VS niet zijn sterkste team inzetten
 • honkbal rullezzz een super sport (ik speel het zelf) maar het WK stelt niks voor de VS laat zijn beste spelers niet mee doen. het einige wat telt in de honkbal wereld zijn de World Series daar draait alles om dat is een soort gigantische versie van de champions leageu (voor de geen die niet weet wat de World Series zijn).
 • Tja, er zijn altijd van die sporten te noemen waar slechts een paar landen echt in floreren.

  American Football
  Korfbal
  Hockey
  Handbal

  En ook honkbal
 • De echte grootheden in de honkbalsport vinden het WK van een te slecht niveau.

  Tja, als een WK al 'te slecht' is dan is het toch echt zielig gesteld met de sport.
 • Klopt ff vergeten, de VS!
 • Game-Meester, de VS is toch echt de grootste kanshebber. Het is net als bij basketball, daar is de VS met kop en schouders de beste. Alleen Cuba kan het de VS nog moeilijk maken.

  Ikzelf vind het wel leuk om naar te kijken maar het is niet echt professioneel. Vooral die wedstrijd tegen Zweden, daar gooit zo'n Zweed de bal zomaar ergens in het velt waardoor de bal verloren gaat. Dat is echt amaturistisch :P.
 • Best leuk om naar te kijken, en ik volg het dan ook op tv. Je moet de wedstrijden van Nederland wel in het goede perspectief zien. Zweden en China stellen met honkbal weinig voor. Dat Nederland de Koreanen versloeg, dat was wel knap. Toch spelen er veel "nederlanders " in het team die alleen nederlandse voorouders hebben, dat is wel jammer. Op europees niveau is Nederland al jaren top (met Italië) maar de echte wereldtop en de kanshebbers voor de titel zijn Panama, Canada en vooral Cuba! Nederland mag van een geslaagd toernooi spreken als ze de kwart of halve finale spelen.
  Tegen zweden was het wel gaaf dat ze "de nul" hielden en een grand slam sloegen.
 • Best vermakelijk om te kijken, om te doen vind ik honkbal geen tering aan trouwens.
 • Stelt natuurlijk geen reet voor…
 • Ik vind het allemaal een beetje onprofessioneel overkomen.

  Een team zegt zomaar af, de meeste landen zijn kanonnenvlees, de beste baseballspelers van de wereld doen niet mee, etcetera etcetera.
 • tja nederland? het waren toch meer allemaal van die buitenlanders die geen reet nederlands praatte? tenminste een jaar geleden op de olympische spelen was dat zo ;)

  maja honkbal boeit mij niet.
 • Hey mensen, zijn er hier nog geinteresseerden? ik vind het wel leuk nu het LIVE bij de NOS te zien is :D en ik wist helemaal niet dat Nederland zo goed was :S 13-3 van China gewonnen en 18-0 van Zweden, en volgende week de kraker Cuba - Nederland :) kga cker kijken!
 • Nederland sloeberig verloren van Cuba.. In de een na laatste en de laatste inning van Nederland gaven de slagmannen wel erg goedkope cado-tjes weg.

  de 19-jarige werper had wel een ontzettend goede harde fast ball :7

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren