1. YouTube crahes

Re: YouTube crahes

Had ik ook: lag aan flash update 10.2, is nu een fix voor. Sinds gisteravond werkt het bij mij weer naar behoren.
 • Had ik ook: lag aan flash update 10.2, is nu een fix voor. Sinds gisteravond werkt het bij mij weer naar behoren.
 • Ik heb sinds het weekend last van ongeveer hetzelfde probleem. Misschien dat het te maken heeft met de update van firefox die ik vrijdag downloadde. Mijn probleem bestaat uit het volgende: ik kan in firefox zonder problemen 360p video's kijken. Echter, zodra ik een hogere resolutie kies, loopt de video vast. Of ik krijg een zwart beeld te zien óf ik krijg een zwart beeld te zien, maar wel met geluid. Hiervoor had ik geen enkel probleem met het bekijken van 720p of 1080p video's via Youtube. Een ander probleem dat sinds het weekend eveneens opdook, is het niet goed weergegeven van de video in fullscreen mode. Erg merkwaardig is namelijk dat aan de rechterzijde en aan de onderzijde een zwarte balk verschijnt. Als ik internet explorer gebruik heb ik overigens geen last van bovenstaande problemen. Ik heb ondertussen al eens geprobeerd het één en ander opnieuw te installeren (firefox, adobe flash player, shockwave player). Levert geen enkel positief resultaat op. Kan iemand mij helpen? Ik heb een overigens een laptop met Windows 7.
 • Ik gebruik FF. Met IE werkte het ook niet in de 64-bits versie maar zo leerde ik dat ik die versie compatible met Firefox moet downloaden omdat die standaard 32-bit zijn of iets dergelijks.

  Hij loopt negen van de tien keer nog steeds vast.
 • Heb je al de drivers voor je video kaart geupdate? Heb je het in meerdere browsers geprobeerd?
 • Ik heb net een nieuwe pc met Windows 7 en elke keer dat er een YouTube filmpje start loopt mijn pc vast en kan ik het ding weer opnieuw opstarten. Ik heb de laatste Flash Player, het zou gewoon moeten werken.

  Als iemand weet wat er aan de hand is of een oplossing heeft zou dat enorm worden gewaardeerd, want dit is enorm irritant zo.

  Veel dank.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren