1. Yuri van Gelder

Re: Yuri van Gelder

Nadat de bond naar buiten kwam met het nieuws over drugsgebruik riep ik eerlijkgezegd gelijk al dat Yuri dit zou gaan ontkennen, de bond de zwartepiet wilt maken, en het gaat hem misschien nog lukken ook. Het was vrij duidelijk dat de bond niet handelde op een positieve drugstest maar dus op wat er gezegd zou zijn. De bond heeft dus zolang dit gesprek niet is vastgelegd of wat dan ook geen bewijs naar buiten toe. Yuri maakt hier nu dus waarscheinlijk gebruik van door te zeggen dat het allemaal niet zo is en probeerd er nog wat centjes aan te verdienen, easy as that.

De bond sluit echt niet zomaar een deelnemer uit die medaillekansen heeft, dan moet er gewoon wat gebeurd zijn.
 • Nadat de bond naar buiten kwam met het nieuws over drugsgebruik riep ik eerlijkgezegd gelijk al dat Yuri dit zou gaan ontkennen, de bond de zwartepiet wilt maken, en het gaat hem misschien nog lukken ook. Het was vrij duidelijk dat de bond niet handelde op een positieve drugstest maar dus op wat er gezegd zou zijn. De bond heeft dus zolang dit gesprek niet is vastgelegd of wat dan ook geen bewijs naar buiten toe. Yuri maakt hier nu dus waarscheinlijk gebruik van door te zeggen dat het allemaal niet zo is en probeerd er nog wat centjes aan te verdienen, easy as that.

  De bond sluit echt niet zomaar een deelnemer uit die medaillekansen heeft, dan moet er gewoon wat gebeurd zijn.
 • afschieten (figuurlijk) scheelt weer een hoop commotie en heibel om niets..
  verder denk ik dat er toch meer aan de hand is maar goed, eigenlijk interesseert me heel die Yuri niet
 • Ik heb DWDD niet gezien dus ik weet ook niet wat daar aan de orde is geweest, maar had Van Gelder gisteren in een verklaring niet aangegeven dat hij tegen hen had gezegt dat hij bang was dat hij door de prestatiedruk wel weer eens de fout in zou kunnen gaan?

  Lijkt mij een logisch iets om te zeggen, net zoals ik het vrij logisch vind dat de turnbond dan maar besluit om hem uit te sluiten van deelname aan het toernooi. Beter nu, dan wellicht straks het risico te lopen op een mogelijk schandaal op het toernooi zelf.

  Verder is Yuri van Gelder natuurlijk nog altijd zelf hoofdschuldige aan het verpesten van zijn carriere. En dan was er gisteren trouwens ook nog een stukje te zien van een interview met hem toen hij in een ontwenningskliniek zat waarbij hij maar bleef ontkennen dat hij een probleem had. Twee keer in de week wat snuiven had hij het geloof ik over. Ach ja, zo begint het toch, en dan blijven ontkennen dat er iets mis is.

  Ik kan er geen medelijden mee hebben in ieder geval.
 • Ik dacht dat hij al eerder coke had gebruikt en ook zelf had bekend?

  Maarja als blijkt dat hij wel gewoon gebruikt heeft, is deze ophef om de turnbond natuurlijk ook bullshit. Als de turnbond er gewoon zeker van was tenminste, zonder dat ze er dan bewijs voor hebben. Lijkt me niet dat ze het zomaar verzinnen. Volgens Mart Smeets moet Rasmussen ook eerst veroordeeld worden door een rechter voordat hij uit de tour wordt gehaald?

  Heeft hij niet gebruikt is het inderdaad belachelijk ja.
 • Vanavond de uitzending van De Wereld Draait Door gezien met Mart Smeets. De de turnbod is echt van lotje getikt. Mart heeft 100% gelijk eerst bewijs dan pas zwart maken/ophangen! Figuurlijk wel geode grap want met ringen hang je nogal makkelijk…
  Nee gekkigheid op een stokje rot lekker op met die 2 mongeauls die het hebben over ''kat in het nauw maakt rare sprongen'' Kom met HARDE feiten/bewijzen voor je iemand zijn carriere en leven DOOD maakt.
 • Ik denk dat Yuri het wel heeft gedaan. Daarvan neemt niet weg dat die Turnbond alles wel ontzettend amateuristisch aanpakt. Maar is schat ze niet zo dom in dat ze gaan liegen over de kwestie Van Gelder. Dat is hun paradepaardje, die ga je toch niet expres kapot maken. Yuri daarentegen heeft er echter wel baat bij. Mocht de turnbond gelijk hebben, dan is het over en out voor Yuri.

  Anyway, de bal ligt bij Yuri. Doe die haartest en haast iedereen van de turnbond wordt eruit geschopt.


 • :lol:

  Tsjah de grappen worden nu zo snel gemaakt. Zelfs een heuse smiley speciaal voor hem. ;)
 • Het is Yuri, niet Youri ^_^
 • Het zou wel heel ziek zijn als blijkt dat Yuri toch geen drugs gebruikt heeft. Dan wordt zijn carrière gewoon opzettelijk verwoest!
 • Ja, toch jammer dat i het weer verknalt, en dan nu wellicht voorgoed. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren