"> ">
  1. Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty: Modern Warfare
72% hot!
1 member volgt dit
2 members willen dit
6 members hebben dit

Call of Duty: Modern Warfare

Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare is een first-person shooter-game die is ontwikkeld door Infinity Ward en uitgebracht door Activision. De game is een reboot van de originele Modern Warfare-series en is het zestiende onderdeel in de Call of Duty-franchise.Modern Warfare is de eerste Call of Duty game die cross-platform gamen ondersteund. De game is gezet in een realistisch en modern tijdperk. Bij de single-player campagne wordt er voornamelijk gelet op de spelers' intuïtie, kan hij/zij snel doorhebben of een NPC een bedreiging is of gewoon een nietsvermoedende burger. De collaterale schade score, aangeduid als een dreigingsevaluatie, is gebaseerd op het aantal burgers dat de speler verwondt of doodt en varieert van rang A tot F. Hoe hoger je rang, hoe meer bonussen je ontvangt.

De mutliplayer-modus is meer gefocust op tactische gameplay, waarbij het van belang is dat je de map kent. Multiplayer introduceert ook de terugkeer van Killstreaks. De online modi zorgen voor een groter aantal spelers op een kaart dan eerdere Call of Duty-games, met een nieuwe modus genaamd "Ground War" met meer dan 100 spelers. En omgekeerd een andere nieuwe modus, "Gunfight", waarbij twee teams van twee het tegen elkaar opnemen in korte veertig seconden rondes.

Nieuwste review

Conclusie

Call of Duty: Modern Warfare is qua campagne, techniek en multiplayer de grootste sprong vooruit sinds jaren. De game laat wat kleine steekjes vallen, maar brengt Call of Duty terug naar de hoogtijdagen van de reeks.
8,8
Score
88
Score: 90
  • Pluspunten
  • Customization van wapens
  • IJzersterke, veelzijdige multiplayermodus
  • Grafisch een sprong vooruit
  • Zeer intense en indrukwekkende campagne
  • Minpunten
  • Spec Ops rommelig en érg pittig
  • Campagne beantwoordt geen vraagstukken

Artikelen

Screenshots

call of duty modern warfare
call of duty modern warfare
call of duty modern warfare
call of duty modern warfare

Nieuw op Inside.Gamer