1. Nieuwe hoogtepunten in PES 2015 - Trailer

Nieuwe hoogtepunten in PES 2015 - Trailer

Konami heeft een Japanse trailer uitgebracht van PES 2015 die een aantal in-game hoogtepunten toont.

Nu de game op de Fox Engine draait, zijn de graphics er op vooruit gegaan met net even wat meer detail. In Japan heet de game Winning Eleven 2015 en daar is vanaf vandaag de speelbare demo beschikbaar. Deze was eerst uitgesteld en een Europese releasedatum ervan is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Esmee Otter Hier ook wel bekend als Esmee in Cosplay. Favo games van het moment: The Witcher 3, The Last Of Us en Persona 5.

Reacties

 • Ik had hem met een Hong Kong account gedownload is alles ook gelukkig engels…

 • Ik heb de Fifa 15 en PES 15 demo beide kapot gespeeld.  Demo van PES kan je idd al uit de Hong Kong store downloaden.  De graphics en presentatie van Fifa zijn veel beter (PES heeft het nooit van indrukwekkende graphics moeten hebben). Maar gameplay wise (waar het uiteindelijk om draait ) is het toch PES voor mij dit jaar.  Het speelt echt verdomd lekker weg.  Het is veel realistischer dan Fifa. En nee ik ben geen PES fanboy. Mijn laatste PES was PES 2012. En die heb ik na 2 maanden op marktplaats gedumpt.  Denk dat ik PES 2015 toch een kans ga geven dit jaar.

 • Ik zie dat totaal anders. Ik vind de bewegingen bij FIFA veel realistischer ogen en voelen dan PES. Bij PES 15 heb ik nog steeds het gevoel dat ik geen totale controle over de speler heb.  Het enige waar PES beter in is zijn de gezichten en de uitdrukkingen van de gezichten naar mijn mening. Daar is ook alles mee gezegd.

 • Op het gebied van geen controle ben ik het met je eens maar de gezichten/uitdrukkingen van fifa 15 op ps4 zijn veel mooier en realistiser dan die van pes

 • Sorry maar de gezichten van fifa lijken wel wassenpoppen

 • Fifa Fifa fifa

 • Ik vind het uiterst bemoedigend als de enige repliek die fanboys nog rest bestaat uit het scanderen van de naam van een corrupte organisatie. ;-)

 • Beide demo's gespeeld en vind het moeilijk om een winnaar te kiezen. Ik neig toch het meest naar FIFA. Grafisch en qua presentatie toch net wat beter en PES weet zich op het gebied van gameplay te weinig te onderscheiden naar mijn mening. Totaalplaatje van FIFA vind ik gewoon net wat lekkerder.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren