1. Windows 10 krijgt Xbox-avatars

Windows 10 krijgt Xbox-avatars

Gebruikers van Windows 10 Preview, de vroege versie van Windows 10, kunnen hun eigen Xbox-avatars maken.

De avatars die oorspronkelijk op de Xbox 360 werden geïntroduceerd lijken hun terugkeer te maken. Je kunt zowel je oude avatar als een gloednieuwe avatar maken met de app. Microsoft’s Major Nelson liet via Twitter tevens weten dat Microsoft volgende week meer uit de doeken doet over de avatars. Eerder gingen ook al geruchten dat de avatars in herziene vorm zouden terugkeren op de Xbox One.


Windows 10 verschijnt deze zomer.

Dit artikel delen

Over de auteur

David Kers Redacteur voor Gamer.nl. Vindt games als Quest for Glory, Super Monkey Ball, Dark Souls bijzonder leuk.

Reacties

 • Kinderachtig….

 • Zucht.

 • Die dingen zijn zo lelijk….

 • Fuck off, met Mii's, Avatars en al die andere lelijke happiedepeppie kinderachtige bende…

 • Jeetje, het is allemaal weer verschrikkelijk hè? Beetje zeiken om 't zeiken..

 • Ik wilde er lange tijd niet aan, maar als men hier al over gaat klagen dan zijn "wij" gamers inderdaad zeikerds geworden.  Net alsof het ten koste gaat van (kwaliteit van) games en software… En alsof je er tijd aan móet besteden…

 • Je mag ook alleen reageren wanneer je iets leuk vindt. Want we houden op deze site alleen van blije eikels…

 • Nee hoor, maar het helpt wel. Bijvoorbeeld om de sfeer een beetje leuk te houden.  Er wordt de laatste tijd wat afgeklaagd. Allemaal "console peasants" die pc-gamers GTA V misgunnen, teveel nieuws over game X (waar je niet op hoeft te klikken), teveel cosplay (waar je niet naar hoeft te kijken), schandalige DLC (die je niet hoeft te kopen + geen pay-to-win), consoles die bepaalde resoluties niet halen zijn inferieur. Man, man, man…  Ik hou ook van klagen (duh, ik ben Nederlander), maar soms moet je het laten gaan. Zeker als het nergens over gaat.

 • Klopt, maar kennelijk gaat er dan ook iets mis. Zoals ik misgunde pc gamers GTA totaal niet, maar ik was wel heeeeeel erg klaar met minimaal 4 gta-berichten met echt een slappe inhoud die kennelijk nodig waren om de frontpage te vullen.  Ik vind zeiken op dingen prima, zolang het terecht is dat er op gezeken wordt. zonder kritiek (negatieve feedback, hoe je t ook wil noemen) blijft alles namelijk zoals het is en verandert er niets. Schandalige DLC mag je van mij ver en diep de grond in trappen, moet je daar volgens jouw lovend over zijn dan? Want het gaat 9 v/d 10 keer om goedkoop cashen, maar ook vaak om uit de game geripte content. Dus dat je dat als consument niet over je kant laat gaan, vind ik niet meer dan logisch.  Ik snap dat je hier enkele voorbeelden noemt, maar van mij mag er gerust een negatieve mening gegeven worden. Het op de man spelen en die eeuwige console en pc war vind ik dan wel weer onnodig. Het is kinderachtig, dom en gaat helemaal nergens over. Maar kritiek leveren op inhoud van een artikel : zoals hierboven, is in mijn ogen alleen maar normaal en menselijk. Zolang je ook maar positieve reacties blijft plaatsen.

 • @ Barton  Jij klaagt ook nogal veel over PlayStation niet? En dan is het wel goed aldus de IG-community.  En ja hoor, het is allemaal de schuld van de console peasants en niet van de elitaire PC-gamers.  What else is new? Oh fuck ik ben aan het klagen, forgive me.

 • Kritiek is goed, vooral in deze gierige en luie periode van video games.  Maar toch, 1 ding moeten we niet vergeten: https://www.youtube.com/watch?v=rzvXB…

 • ^^
  Eenzijdige kritiek alleen niet.  Waar ik me de laatste tijd ook aan erger is het op de man spelen. Als we dan toch op de klaag-tour zijn.

 • Bouw een dam en houd de tranen tegen.

 • Ik heb al armor en een schild, maar ik ben alleen klein, dat is mijn probleem.
  Mijn aanvalskracht is ook niet bijster hoog en mijn verdedigingskracht is hoger dus ik ben voornamelijk in defense mode. Met al die monsters die me aanvallen is dat wel nodig. ;)  Mijn liefde voor deze community is daardoor ook naar een dieptepunt gedaald.

 • Een bever kan dieper duiken dan de meeste andere dieren, zwem naar boven en je komt anderen tegen om samen mee te zwemmen.

 • Stille wateren kennen diepe gronden, zo ben ik inderdaad ook. Ik ben dieper gegaan dan de meeste mensen ooit zijn geweest.  Soms heb ik alleen moeite om mijn kop boven water te houden.. • Als het waterniveau stijgt moet je het eilandje in je burcht verhogen.

 • Indammen die emoties.

 • Je hoeft het niet overal mee eens te zijn maar om alleen maar te reageren met bv "kinderachtig" trekt op niets. Een directeur bij ons zei altijd dat zeiken prima is, zolang je maar een onderbouwing geeft.
  Helaas zijnner tegenwoordig veel zure mensen die weinig zon in hun leven hebben en die reageren dan op deze manier.

 • Daar heeft het geen fuck mee te maken, dus fuck off,  Het gaat erom dat mensen me de hele tijd lopen te beledigen op deze site. Ja, dan ga ik zeiken op deze trieste community  De enige die zuur reageert ben jij en die internethelden die de hele tijd mij lopen bashen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren