1. Party chat voor 12 personen nu voor Xbox One en Windows 10

Party chat voor 12 personen nu voor Xbox One en Windows 10

Xbox One en de Xbox App in Windows 10 ondersteunen nu een party chat voor twaalf personen. Dit is mogelijk na een update.

Het vergroten van de Xbox One party werd al langere tijd door gebruikers gevraagd. Hiervoor konden gebruikers met maximaal acht personen in een chat zitten. De update komt net voor de release van Halo 5, waarin een nieuwe 12 tegen 12 multiplayermodus genaamd Warzone zit.

De update gebeurt automatisch en is niet zichtbaar in de app of console. De update geldt voor iedereen, ook de mensen die deel uitmaken van de New Xbox One Experience Preview.

Dit artikel delen

Over de auteur

Aida . Heeft op haar zesde haar ziel verloren aan de Legend of Zelda serie. Houdt van RPG's en eet game soundtracks op alsof het lunch is. Spellen waarin de keuze van de speler centraal staat vindt ze fantastisch.

Reacties

 • mooi zo 8 was echt te weinig

 • Hopelijk hebben ze dan ook de stabiliteit verbeterd, want die party's klappen er vaak genoeg uit.

 • Daar heb ik eigenlijk sinds de "Party Chat update" een paar maanden geleden geen last meer van gehad. Sindsdien wordt bij verbindingsissues je party over gezet naar een dedicated server.

 • Ja het is sindsdien wel minder, maar hij toont nog wel eens kuren.

 • Leuk dat het kan, maar bij party's van meer dan 4 personen vind ik het al gauw chaotisch en onoverzichtelijk worden. Bij real life parties kan ik meer dan 4 personen wel handelen hoor. :P

 • lol

 • ze hadden beter een switch optie kunnen maken van koppels binnen een party van 12 mensen. dat je kan schakelen naar 2 of 4 mensen binnen de party. 12 tegelijk gaat helemaal nergens over, das één grote hysterische idoterie. zal je net zien heb je een paar van die opschepperige pubbertjes in je party met die irritante piepstemmetjes.  vind het een update van lik me vessie

 • Je kunt toch gewoon mute drukken

 • Ik ben meer van de private chats, maar voor het samen behalen van achievements en teamgames zijn de grotere parties wel mooi. Met meer dan 2-3 personen word het mij te chaotisch en zeg ik toch niets meer. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren