1. Er komt een Detective Pikachu-film

Er komt een Detective Pikachu-film

Legendary Entertainment heeft de rechten verkregen om een Pokémon-film te ontwikkelen en gaat samen met The Pokemon Company een live-action Detective Pikachu-film maken.

Volgens Variety gaat de film in 2017 in productie om gebruik te maken van de huidige populariteit van Pokémon dankzij de mobiele game Pokémon Go.

Vorige week kwam al in het nieuws dat Hollywood hernieuwde interesse had in de rechten voor Pokémon-films na het grote succes van Pokémon Go. Legendary Pictures lijkt de winnaar te zijn.

Detective Pikachu is een game die alleen in Japan is uitgekomen waarin de bekende pokémon Pikachu een detective is die zaken oplost. Hoewel de game nooit in het westen is uitgekomen, lijkt het waarschijnlijk dat de film van Legendary een wereldwijde release gaat kennen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • die stem van Pik…

  • Detective Pikachu leek een super grappige game met een donkere achtergrond verhaal. En Pikachu was een vrouwenjager … dus … ja….

  • Pikachu! :D

  • whut

  • Bowser, bow bow bows bowser bow. Bow bowser bows bow bows. Bowwwwwwwwwwwwwwser!!!    [BowserTranslation] Serieus, het moet niet gekker worden. Ik denk het dus niet. Zuuuuuuuuuuuuuuuucht!!! [/BowserTranslation]

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren