1. Update: Bezoek de Dishonored Art Gallery in Eindhoven

Update: Bezoek de Dishonored Art Gallery in Eindhoven

Om de lancering van Dishonored 2 vandaag te vieren, is van morgen tot en met 19 november gratis een Dishonored Art Gallery te bezoeken in Eindhoven.

De Art Gallery, die vanaf morgen voor het publiek open is, heeft een selectie van artwork van de Dishonored-games gekozen door de art director van ontwikkelaar Arkane Studios. Deze hangen op grote metalen canvassen.

Daarnaast zijn er personages uit de game die voordat ze in de game werden gemaakt, helemaal van klei werden gemaakt. Vijf van deze beelden staan ook op de expositie. Verder staan er iPads met trailers en informatie over de game.

De expositie is in Natlab te Eindhoven. De ruimte is gesitueerd aan de Kastanjelaan 500. De entree van de expositie is geheel gratis en is van 12 tot en met 19 november te bezoeken. Dishonored 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Update: enkele foto's van het evenement zijn hieronder te vinden.


(C) KJC Photography

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Als ik in de buurt zou wonen zou ik zkr langs gaan.

  • Is het nou november of december? Kan er niks over vinden op hun site

  • Excuses, november!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren