1. RollerCoaster Tycoon World komt volgende week officieel uit

RollerCoaster Tycoon World komt volgende week officieel uit

De uiteindelijke versie van RollerCoaster Tycoon World verschijnt op 16 november.

De game is sinds maart al speelbaar via Steam Early Access. Daar krijgt de game veel negatieve feedback van spelers. Hoewel InsideGamer normaal geen Early Access-games recenseert, ligt de game ook al geruime tijd in de winkels zonder dat er wordt aangegeven dat het om een nog niet af product gaat. Daarom is de game alsnog gerecenseerd. Mogelijk is de uiteindelijke versie van de game een verbetering.

Een dag later, op 17 november, komt tevens Planet Coaster uit. De game is gemaakt door de studio achter RollerCoaster Tycoon 3 en geniet vooralsnog van positievere kritiek.

[poll 757]

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Only for PC ?

  • Volgens mij wel  • Volgens mij is het al we duidelijk welke de winnaar wordt, vooralsnog ben ik een beetje benieuwd naar de verbeteringen in deze game.

  • Planet Coaster wordt voor mij zo'n game die ik de komende vijf jaar kan en ga spelen.

  • Het is ook een zware schande dat dit spel onaf in de winkels lag. Daarmee de suggestie wekken dat het wel af was.

  • Iets simpels maken als voetpaden is nog steeds een hel in RCTW. Ik heb het opgegeven. Planet Coaster werkt een stuk lekkerder, hoewel ik daar nog niet echt iets anders heb gedaan dan thematiseren. Overigens waren de paden ook niet ideaal, maar ik begreep dat het sinds de patch van gisteren mogelijk is om nette rechte paden te maken.

  • Whahaha wat een sukkels. Ff proberen planet coaster in de weg te staan aangzien het rond dezelfde tijd uitkomt.

  • Dit spel zuigt zo fucking hard.. koop planet coaster.. kan je beter je geld aan uitgeven

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren