1. Marvel-game van Telltale betreft mogelijk Guardians of the Galaxy

Marvel-game van Telltale betreft mogelijk Guardians of the Galaxy

De Marvel-game waar Telltale Games aan werkt is mogelijk een game gebaseerd op Guardians of the Galaxy.

Eerder werd al aangekondigd dat Telltale, de studio achter diverse adventures waaronder The Walking Dead, Game of Thrones en A Wolf Among Us, aan een Marvel-game werkt. Op een lijst van projecten die te lijden hebben door de huidige stemacteurstaking in de Verenigde Staten wordt de game nu vermoed als Guardians of the Galaxy - The Video Game.

Het is niet bekend of de game, mocht dit kloppen, de Marvel-strips volgt of meer gelijkenissen vertoont met de film. Wel komt Guardians of the Galaxy Vol. 2 in de lente van volgend jaar in de bioscopen.


Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Cool

  • Hoe krjgt deze gare developer toch zoveel licenties.

  • Kei goede verhalen en personages waarbij je emotioneel betrokken raakt. Heeft nog geen licentie schade aangedaan. Kan me voorstellen dat je je franchise graag wil laten behandelen door telltale. Dat die games hier en daar haperen doet daar weinig afbreuk aan.

  • Heb je dan liever Titus Interactive?
    Zo ja, zeer leuk. Of anders misschien Beenox?
    TellTale heeft meerdere keren bewezen een goed verhaal neer te zetten in een comic achtige stijl, volgens mij is dit dan ook een perfecte ontwikkelaar voor dit soort titels.

  • Ja weet niet heb meer met de superheld zonder super krachten Batman.

  • Awesome! :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren