1. Spetterende Z-Moves in Pokémon Sun en Moon - Trailer

Spetterende Z-Moves in Pokémon Sun en Moon - Trailer

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven van de volgende week te verschijnen Pokémon Sun en Moon-games.

De trailer toont onder andere de Z-Moves van Decidueye, Incineroar en Primarina, de laatste evoluties van de starterpokémon. Ook komen er in de trailer de Alolan Forms van Diglett en Dugtrio voorbij, en twee nieuwe Ultra Beasts: UB-03 Lighting en UB-05 Glottony.

Pokémon Sun en Moon verschijnen op 23 november voor Nintendo 3DS.


Dit artikel delen

Over de auteur

Peter Paardekooper Singleplayer-, Pokémon- en algemeen Japanfreak. Opgegroeid met Nintendo, maar speelt ondertussen op bijna alles. Groot fan van adventures, rpg's, platformgames en zandbakspellen. One Piece is de beste anime ooit gemaakt.

Reacties

 • Nog maar eventjes wachten

 • Die nieuwe pokemons lijken niet eens meer op pokemons meer op Digimons..

 • Ultra Beasts , zijn nog steeds niet officieel Pokémon. In talloze interviewen hebben de developers ook al gezegt dat ze vreemd zijn en dat de speler erachter moet komen wat ze zijn en waarom ze hier zijn

 • Precies. Daarnaast is het erg tof dat ze met vernieuwingen komen!

 • Maakt niet uit wat :P de laaste paar Gens zien er meer uit of het door een 3 jarige getekent is dan dat het een echte goede pokemon eruit ziet :P Net of ze niet meer hun best doen ervoor.

 • Het verhaal blijkt uit de lekken ook alle andere Pokémon games om ver te blazen. Ik kan niet wachten

 • Ik wil zo graag kijken, en ik wil zo graag niet kijken. Must. Stay. Strong. Until. Release!

 • Dit blijft mij maar een erger gevoel geven.
  Stomme is ook gewoon dat ze amper naar de fans luisteren, ze zouden het zoveel beter kunnen maken door alleen al op youtube te zoeken naar leuke toevoegingen van de fans. Met als voorbeelden te noemen oudere regio's en 2/3 moeilijkheidsgraden, aangezien de games naar vele mensen hun gevoel alleen maar makkelijker worden.

 • Wat had je na moeilijkheidsgraad nog meer als verandering willen zien? Je moeilijkheid kan je zelf beïnvloeden door een nuzlock te starten, wat wellicht niet zo makkelijk is als "easy, normal of hard" maar toch.

 • Nuzlocke,Wonderlocke,1 type run, Wedlock allemaal dingen om het lastig te maken en nog aanpasbaar ook! Zoals dat je maar 1x per town naar het Pokécenter toe mag etc. Tuurlijk zou ik een traditionele easy,normal, hard mode niet afwijzen.  En dat oudere regio's gezeik. Remakes hebben altijd slechter verkocht dan nieuwe generaties. En ''erger'' , ondertussen zijn dit wel de games met de meeste preorders ooit in Nintendo geschiedenis

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren