1. Red Faction 1 en 2 misschien naar PlayStation 4

Red Faction 1 en 2 misschien naar PlayStation 4

Playstation 2-shooters Red Faction en Red Faction 2 komen mogelijk naar de PlayStation 4.

Beide games zijn namelijk van een leeftijdsclassificatie voorzien door zowel het Amerikaanse ESRB als het Europese PEGI. Red Faction heeft recentelijk een Mature-rating ontvangen van ESRB, na afgelopen oktober een 16+-rating van PEGI gekregen te hebben. Red Faction 2 is echter alleen nog maar bekeken door PEGI, die ook een 16+-rating heeft ontvangen.

Het is mogelijk dat de originele PlayStation 2-titels worden klaargestoomd om verkocht te worden op de PlayStation Store of voor de streamingdienst PlayStation Now.

Uitgever THQ Nordic heeft vooralsnog geen officiële bevestiging gegeven.


Dit artikel delen

Over de auteur

Peter Paardekooper Singleplayer-, Pokémon- en algemeen Japanfreak. Opgegroeid met Nintendo, maar speelt ondertussen op bijna alles. Groot fan van adventures, rpg's, platformgames en zandbakspellen. One Piece is de beste anime ooit gemaakt.

Reacties

  • Van de originele Red Faction heb ik echt genoten. De graphics waren ruk maar het feit dat je door het level eigen gangen kon schieten maakte dat ruimschoots goed. De singleplayer was leuk maar die multiplayer (split screen) was echt geweldig. Een gang knallen door een berg, uitkomen in een hal en dan iemand achterop z'n knar schieten… priceless. En dat op een PS2.

  • Ik kon me hier altijd wel mee vermaken!

  • Denk dat de games nu zwaar tegenvallen, toen der tijd waren ze zkr aan te raden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren