1. Sega's nieuwe Daytona USA-game voor het eerst getoond - Trailer

Sega's nieuwe Daytona USA-game voor het eerst getoond - Trailer

Sega heeft de eerste beelden getoond van zijn nieuwe arcadegame Daytona 3 Championship USA.

De game komt op een nog niet bekendgemaakt moment naar arcades en is een vervolg op de originele Daytona USA-racegames die in de jaren '90 in de arcades en later ook op Sega-consoles speelbaar waren.

De nieuwe game krijgt een 47""-scherm en laat in totaal acht spelers via acht verschillende arcadekasten het tegen elkaar opnemen in de multiplayer. Ook is er een toernooimodus die arcade-eigenaren bijvoorbeeld voor evenementen kunnen gebruiken.

Hoewel de game nieuwe wagens en modi krijgt, is de game gebaseerd op de originele Daytona USA-engine, waardoor de gameplay herkenbaar blijft voor fans. Naast diverse bekende tracks bevat het spel ook drie nieuwe parkoersen.


Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Leuk! Ik hoop ook op een Xbox arcade / PSstore release!

  • Grappig maar hoop een laag prijskaartje

  • Waarschijnlijk een euro per ritje hé!

  • Jammer, dat bij het lezen van de titel dat ze zowaar met een nieuwe game zouden komen. Maar zelf games maken doet Sega niet echt, geloof ik. Via ingekochte huizen daargelaten.    Jammer, want in het verleden hebben ze toch een paar aardige racers gehad, met Sega Rally, Outrun, Virtua Racing en Daytona USA. Hadden ook altijd wel toffe cheats, zoals dat je de Sega Rally-auto's in Daytona had.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren