1. Mysterieuze Ubisoft-game in Watch Dogs 2 heet Pioneer

Mysterieuze Ubisoft-game in Watch Dogs 2 heet Pioneer

De trailer in Watch Dogs 2 die enkele dagen geleden werd ontdekt blijkt van een echte game te zijn: Pioneer.

Dat vertellen verschillende bronnen dichtbij Ubisoft aan Kotaku. De game draagt de (code)naam Pioneer, maar volgens een bron verloopt de ontwikkeling van de game niet soepel. "De game stond gepland om volgend jaar aangekondigd te worden, maar vanwege enkele veranderingen binnen het ontwikkelingsteam wordt de game nu op de schop genomen", zei een bron.

"De tegenslagen met Pioneer waren nog niet bekend toen de trailer in Watch Dogs 2 verwerkt werd, dus het is allemaal een beetje ongemakkelijk", aldus de tweede bron.

Ubisoft zelf heeft nog niet gereageerd op de trailer. Spelers krijgen toegang tot de trailer via een zijmissie, die geactiveerd wordt door het volgen van een werknemer van het fictieve Ubisoft-kantoor in de game. De npc heeft het aan de telefoon onder andere over hoe Assassin's Creed-games "Unity, Syndicate en Osiris altijd voortijdig lekken". Osiris is de verwachte ondertitel van de nieuwe Assassin's Creed-game, die zich volgens geruchten in Egypte afspeelt. De trailer van Pioneer toont een soort ruimtestation en doet qua kleurenpallet nog het meest denken aan No Man's Sky.


Dit artikel delen

Over de auteur

Peter Paardekooper Singleplayer-, Pokémon- en algemeen Japanfreak. Opgegroeid met Nintendo, maar speelt ondertussen op bijna alles. Groot fan van adventures, rpg's, platformgames en zandbakspellen. One Piece is de beste anime ooit gemaakt.

Reacties

  • No Mans Sky van Ubi? :P

  • :D

  • Niet dat ik altijd een even hoge pet op heb van ubi maar dat zal ongetwijfeld beter zijn dan NMS (niet dat ik die zeer slecht vond, die game was gewoon te mager)

  • Ze hebben wel het geld en het team om een grootse game als deze te realiseren. Helaas hebben ze dit geld ook omdat ze de laatste jaren in behoorlijke 'inkomsten boven kwaliteit' wolven zijn veranderd. Ze lijken geen game volledig tot in de puntjes uit te werken, precies hetgeen waar NMS ook aan onderdoor ging. We gaan het zien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren