1. Speel The Elder Scrolls Online deze week gratis

Speel The Elder Scrolls Online deze week gratis

De mmo The Elder Scrolls Online is vanaf vandaag gratis te spelen op PlayStation 4, pc en Mac.

Op PlayStation 4 is geen PlayStation Plus-abonnement vereist om de game te spelen. De gratis periode, die loopt tot 20 november, geeft toegang tot de volledige versie van The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited samen met 500 crowns om in-game-voorwerpen van te kopen.

De voortgang die spelers maken tijdens de gratis periode kan worden meegenomen naar de volledige versie van de game, mocht die achteraf aangeschaft worden.

De game en alle Crown Packs zijn ook afgeprijsd. De aanbiedingen lopen tot 24 november op PlayStation 4 en 28 november op pc.

Er komt ook een gratis periode voor Xbox One-spelers, maar daar zijn nog geen details van bekendgemaakt.


Dit artikel delen

Over de auteur

Peter Paardekooper Singleplayer-, Pokémon- en algemeen Japanfreak. Opgegroeid met Nintendo, maar speelt ondertussen op bijna alles. Groot fan van adventures, rpg's, platformgames en zandbakspellen. One Piece is de beste anime ooit gemaakt.

Reacties

  • Heb even geprobeerd. Nee , deze game is niks voor mij.

  • MMO-RPG's op consoles werken niet

  • En waarom niet….???

  • Deze wel

  • Hou wel rekening met een installatie van rond de 80 gb. :D

  • Kan iemand even uitleggen hoe ik dit precies kan downloaden? Zoeken in de store op Elder resulteert in alleen maar de gold edition van de game of in Skyrim

  • Ik twijfelde of ik dit spel toen wou kopen. Uiteindelijk niet gedaan. Wil hem wel graag uitproberen op de xbox wanneer dat mogelijk is. Goeie aktie dus!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren